9
-
Fidolorous #9 és most itt az ember pofájába fog ömleni a sok paradicsom lé és bél maradvány ? -
Justil #8 iszonyat utalások ide vagy oda, iszonyat gáz már hogy így csűrik csavarják. ez is 1 vélemény.. -
Zoliz #7 Mé' nem ezt adják a Maunika shó helyett?
Majd a tucatná' rem megunják.. -
nessboth #6 mi lesz a 7-ben? Pamela felébred és rájön, hogy álmodta az egészet... -
rufhus #5 Minden új rész előtt újranéztem az előzőket a 3.tól kezdve és iszonyat utalások vannak ide-oda az időben és sztoriban nagyon összetett az egész sorozat!!!Örök kedvenc! -
winnie #4 anno a 4. rész előtt csináltam egy saw 1-2-3 maratont és nem kicsit meglepődtem, hogy mennyi minden részletet nem vettem volna észre a 4. filmben, mennyi apró, de fontos és kevésbé fontos visszautalás volt az előző részekre, amik tuti nem esnek le, ha 1 év kimarad két epizód között. fiatalok előnyben. öregen már felejt az ember. -
tyuklepes #3 Nem is tudtam, hogy a Feist-nek van 3 része ..
Saw 7 jöhet akárhány-D-ben, nagy kedvenc volt, az is maradt, ennyi. Aki nem szereti, lelke rajta, de ne fikázza, mert magát minősíti ... -
tyuklepes #2 'Marcus Dunstan és Partick Melton fogják írni, akiknek nevéhez még a jópofa Dög-sorozat három része is fűzhető ... '
Ez melyik Dög? A Patrick Swayze-s (R.I.P.)?
Áhhh, hagyjuk, tudom, a Google a barátom ... :) -
PetiX87 #1 külön külön lehet hogy gyenge már , de pont a hétvégén néztem meg mind a 6ot és igy egybe még mindig jó