Részletek a Fűrész 7 3D-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és most itt az ember pofájába fog ömleni a sok paradicsom lé és bél maradvány ?
Szeretem a cicákat
iszonyat utalások ide vagy oda, iszonyat gáz már hogy így csûrik csavarják. ez is 1 vélemény..
Mé' nem ezt adják a Maunika shó helyett?
Majd a tucatná' rem megunják..
Majd a tucatná' rem megunják..
mi lesz a 7-ben? Pamela felébred és rájön, hogy álmodta az egészet...
Minden új rész elõtt újranéztem az elõzõket a 3.tól kezdve és iszonyat utalások vannak ide-oda az idõben és sztoriban nagyon összetett az egész sorozat!!!Örök kedvenc!
anno a 4. rész elõtt csináltam egy saw 1-2-3 maratont és nem kicsit meglepõdtem, hogy mennyi minden részletet nem vettem volna észre a 4. filmben, mennyi apró, de fontos és kevésbé fontos visszautalás volt az elõzõ részekre, amik tuti nem esnek le, ha 1 év kimarad két epizód között. fiatalok elõnyben. öregen már felejt az ember.
Nem is tudtam, hogy a Feist-nek van 3 része ..
Saw 7 jöhet akárhány-D-ben, nagy kedvenc volt, az is maradt, ennyi. Aki nem szereti, lelke rajta, de ne fikázza, mert magát minõsíti ...
Saw 7 jöhet akárhány-D-ben, nagy kedvenc volt, az is maradt, ennyi. Aki nem szereti, lelke rajta, de ne fikázza, mert magát minõsíti ...
'Marcus Dunstan és Partick Melton fogják írni, akiknek nevéhez még a jópofa Dög-sorozat három része is fûzhetõ ... '
Ez melyik Dög? A Patrick Swayze-s (R.I.P.)?
Áhhh, hagyjuk, tudom, a Google a barátom ... 😊
Ez melyik Dög? A Patrick Swayze-s (R.I.P.)?
Áhhh, hagyjuk, tudom, a Google a barátom ... 😊
külön külön lehet hogy gyenge már , de pont a hétvégén néztem meg mind a 6ot és igy egybe még mindig jó
益田せいじ