Páros mellékhatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem szuper egyszer nézhetõ film. Nekem tetszett. Felesleges fikázni, akinek uncsi az kattintgassa végig otthon lejátszón. Ennyi!<#vigyor2>
nagggggyon rossz
de sebaj, utána a westendben átlógtunk egy másik filmre, ami, mint kiderült a gamer volt, ami hasonló kaliberû mint ez (sz*r), én már láttam, de a csaj, aki velem volt még nem, úgyhogy nézhettem meg még egyszer...
kicsit lúzernek éreztem magam <#vigyor3>
Ize... szerintem jo film volt, egyatalan nem bantam hogy beultem es megneztem. Lehet hogy ritkan jarok moziba es kicsik az igenyeim?
silanor
Sajnos egyet kell értenem a cikk szerzõjével. Végig szenvedtem a filmet, csak a csajom miatt maradtam bent. A gitározós résznél már gondolkodtam, hogy inkább bealszom...

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

chase
Tökmindegy milyen a film, Kristen Bell játszik benne, tehát kötelezõ darab. :)

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Azért a cikk elsõ bekezdése se valami erõs :D:D
Egy vigaszom volt, hogy idén volt egy, azaz 1 szarabb komédia is. Annak fényében ez minimum kettõ per tíz. Értékeltem, de értékelhetetlen vacak. De legalább nem a legrosszabb. Nálunk is röhögött mindenki, amikor csórikámnak felállt a fasza a masszázstól.
BaliBoy
Valószínûleg nem egy filmet nézhettünk mert én néhány részen sírtam a nevetéstõl. A moziteremben helyet foglalókkal egyetemben. Ráadásul 1 másodpercnyi elõzetest nem láttam belõle. Szóval engem biztos, hogy nem a marketing vitt be. (hanem a barátnõm :D)
Gondolom a nevét elhallgató cikkíró a szarós, hányós, trágár szavaktól hemzsegõ filmeket tartja a vígjátéknak....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Broafka
hát jó gyönge film, pedig a bemutatója az tetszett.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...