133
-
readswift #13 hd4890 - 150 USD, annyit nem adnék érte , megy az még lejjebb -
readswift #12 Hát ez van , ettől lehet újat várni.
-
readswift #11 Tőlem az vesz ATI-t aki akar. USAból megoldható 225 tallérért 3db 4850.
Előbb utóbb itt is az lesz.
De lesznek akik 2012-ig, amikor ESETLEG esedékes lesz, na addig ők a dx11-el fognak menőzni?
Én egy olyan iparágból érkeztem ide az SG-re ahol ezek a marketingfogások mindennaposak és én általában nem lepődöm meg semmin, az ilyen jellegű lufikat viszont előszeretettel pukkasztom ki. Ha-Nem-Baj . -
Abu85 #10 Az UE3.5 támogatja a DX10.1-es Multisample Accesst. Szóval támogat AA-t is. -
readswift #9 Egyébként a chip összeforrasztós dolog az ATI folytatja le, úgyhivják hogy 5870 meg 59xx. Én nem tudom elképzelni hogy hogy a pi**ba éri ez meg nekik , egy ilyen vékonyka szegmensben mint a top kártyák miért kell mindenáron győzni. Úgy csinálnak mintha bármi értelme lenne, vagy a dx11-től többet lehetne várni mint a +15% nyálcsorgatás. Szerintem nem mondok újat azzal hogy nem kell többet várni tőle. Brühü. UE3 engintől lehet újat várni , az meg még AA-t sem támogat. Menjenek már a p-ba a told folt dx11-el.
-
readswift #8 Szerintetek két GTS250 még meddig lesz elég ha egyszer gyorsabb a cucc mint egy GTX285, he-he. És a crossfires alaplapomra is ráhackelhetem az SLI-t az orosz hw hackereknek köszönhetően. -
readswift #7 nemtom mi bajod az átnevezéssel, nagyon is fair . Bizonyitja hogy a g92 nem holmi elavult dolog , igazi időtálló architektúra. Megnézem a 4850-al mihez kezdesz ha majd szépen elromlik / nem kapsz érte csak 12ezer forintot. USA-ban már most is annyiba került, eszembe sem jutott volna crossfiret épiteni belőle . -
#6 lehet januában bejelentik, hogy "íme a vadi új fermi, amit 2 db g92 összeforrasztásával hoztunk létre, és persze átneveztük mert az nem maradhat el" -
#5 Jobban örültem volna neki ha azért 1-2 gépizzasztó game-et is bemutatnak.Minek húzzák a teszteket egyszer úgyis be kell mutatni mit bír játékokban. -
Gaboca76 #4 haha.....:D -
Ahoy #3 Igen csak nekem már megvan a gépem, és kb áprilisig egy alaplapi VGA-val húzom ki :D -
Landor #2 és? :D BC2ig ráérünk :D -
Ahoy #1 Tehát marad a tavaszi boltokba kerülés, professzionális felhasználás, arany ár.
AMD árak meg nem csökkennek