23
Msn Bot
-
#23 Miért kell magyar? Próbáld ki a Trilliant. -
mester1987 #22 Sziasztok, nem tud valaki olyan programot, ami magyar és nem kell frissíteni és lehet vele MSN-ezni, semmi extra nem kell, csak hogy lehessen vele üzenetet vákltani MSN felhasználófiókkal.
Köszi -
#21 Valaki tudna segíteni, hogy a letöltött websetup-os msn miért nem enged fel, ja és windows Xp-m van, mert hallottam, mert hallottam, hogy Windows 7-re van az már. -
Idum #20 Húú ez nagyon jó köszi!! -
#19 Úgy látom, az fizetős. Ez pedig free: Answering Machine Plus -
#18 Van egy olyan progim, hogy MSN Answer Machine, de soha nem próbáltam. -
#17 Úristen! :D
Válasz erre gomb? -
#16 Már nem azért, de aki a #2 után még bármit is kérdez.. az szerintem ne nagyon foglalkozzon ilyen témával! -.-
Na meg egy magánszemélynek mi a fenéért is van ilyenre szüksége? E-Penis növelésen, meg vagizás a haveroknálon kívül? :O -
#15 MSN Pluszban van a "Saját állapot" funkció, ott csinálhatsz olyan állapotot, ami visszaír egy általad megadott automata üzenetet azoknak, akik rádírnak. -
#14 Ez alapból benne van az MSNbe. (lehet plus kell hozzá, de nemhinném) -
Idum #13 http://www.msnfan.hu/dokumentum-letoltese/msn-hibajavito.html
Szia
ez egy msn hibajavító próbáld meg vele -
#12 hello
tudjátok mi a 8007007 hibakód és hogyan lehet kiküszöbölni? -
#11 sztem semmi
ha rádírnak, akkor ha érdekel akkor úgyis írsz, ha meg nem akarsz a taggal dumálni, akkor minek írjon vissza. Ha meg nem is vagy gépnél, akkor meg tényleg fölösleges... -
#10 Ennek úgy nagy vonalakban mi értelme van?
[kíváncsi] -
syberia2 #9 Ez engem is érdekelne: van olyan egyszerű progi ahova csak be kell írnom az üzenetet, és elküldi ha bejelentkeznek vagy rámírnak? -
Idum #8 na most addig eljutottam hogy leszedtem arról az oldalról egy programot amit mutattál és fölettem de ott elakadtam
Idézem:
utalok kotekedni meg anyazni a masikat mert en is kerdezek ha nem tudok valamit csak azt nem kellett volna legalabb oda irnod hogy nem talaltal neten errol semmit.
elso link volt :)
msn bot developer kit -
#7 +fav topig. -
Idum #6 nemelőre programozottat kérek ( de az is jöhet :D ) hanem hogy mit kell azokkal a fájlokkal csinálni?? -
#5 jovanna en azt hittem ez boven eleg ahoz hogy elindulj :P
nem azt mondtad hogy linkeket kersz meg elore programozott bot -ot :D -
#4 Régen volt valami Encartacommendatore:D -
Idum #3 na igen ezt én is megtaláltam de ezzel mi a szöszt csináljak? -
#2 utalok kotekedni meg anyazni a masikat mert en is kerdezek ha nem tudok valamit csak azt nem kellett volna legalabb oda irnod hogy nem talaltal neten errol semmit.
elso link volt :)
msn bot developer kit -
Idum #1 Sziasztok! Nemrégiben láttam egy hirdetést a neten, hogy ...blablabla...és vedd fel msn re a ****@***.hu-t és felvettem és egy msn robot jelentkezett nagyon megtetszett hát szétnéztem a neten ez irányában, hogy hogyan lehetne ijet csinálni, de sehol nem találtam. Gondoltam itt majd tudtok segíteni.