9
  • Kasabian
    #9
    lehet, hogy később szemmozgással is lehet majd irányítani, az lenne az igazi, de akkor meg a szemed fárad el :D
    Van olyan AR játék is, amit egy darab papírral, meg webcammal lehet irányítani. pl check this :P
  • madenta
    #8
    Olyasmit olvastam hogy elég fárasztó a szív vonala felé emelt kéz, szóval lehet hogy hosszútávon fárasztó lenne ezzel gépezni. De szerintem is egy követendő fejlesztési vonal. Ha személyi számítógépeken nem is terjed el de még nagyon sok felhasználási területe lehet.
  • Kasabian
    #7
    ezzel egayáltalán nem értek egyet, én várom, hogy elterjedjen ez a rendszer, nem csak iphone-ra, már most rengeteg alkalmazás van, amit billentyűk nélkül irányíthatsz számítógépen is...
    Az egér is szokatlan volt DOS oprendszer után, úgy emlékszem, sokan ellenezték, ma meg nélkülözhetetlen, úgy néz ki hamarosan csak a kezünk és mozdulataink fognak kelleni, hogy irányítsunk egy alkalmazást vagy egy gépet, nagyon baró lenne legalábbis
  • Professzore
    #6
    Namost ez egy dologra jó: azokat teszi sikeresebbé és gazdagabbá, akik fejlesztik, és azokat vesztesekké és szegényebbé, akik alkalmazzák. Ahogy az iwiwet, a facebookot, a twittert vagy a többi hányadékot.
  • bakagaijin
    #5
    TED-en volt egy ilyen videó. Boltban még azt mondom ok, de ha turizmusról van szó inkább a dolgokat nézem és kevesebbet tudok róla, minthogy inkább a telefonom bújjam és meg se nézzem magamnak a dolgot :)).
  • Inquisitor
    #4
    Lehet ezt értelmes(ebb) dolgokra is használni, volt jó pár hónapja egy hosszú videó egy ilyen prototípusról, amit egy nemzetközi kis csapat alkotott. ilyen kellemes dolgok voltak benne, hogy pl. boltban sétálva realtimeban írta ki a termékek paramétereit, összetételét, származási helyét. Természetesen az utcán sétálva 3D-ben a valós háttéren megmutatta mi merre van, a nevezetesebb dolgokról meg azonnal nyomta az adatokat, és még kismillió egyéb dologra is jó volt. Csak ház az majd valamikor pár év múlva lesz elérhető ha a hordozható kütyük teljesítménye eléri egy jelenlegi alsó kategóriás PC szintjét.
    Sajnos videóban nem találtam meg, különben belinkeltem volna.
  • willcox
    #3
    Ismét egy értelmetlen, semmire sem jó "alkalmazás".
  • pyrohun #2
    kb :) azt hittem van értelme is )
  • Solten
    #1
    Jo jatek, 5 eveseknek.