Folytatódhat a Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 giga ram kell neki feltétlenül mert különben az utazgatásoknál szétkapcsol multiba. Ezenfelül a legjobb ha nincs egyéb forgalom a neteteken mert nekünk akkor is bezavart ha valaki youtube ot nézett. Igaz nem is olyan über netünk van az is elosztva 3 fele. De mióta haver bõvített 2 gigára és a neten se szórakozik senki akkor tökéletesen megy akármennyit utazgatunk vagy bármit csinálunk.
Broafka
jól van nah, nekem furcsán hangzott.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Engem is zavar, hogy túl hamar visszarakják az ellenfeleket, mindenesetre egy szórakoztató játék, de szerintem coop-ban az igazi. STALKER, FALLOUT, RAGE, BORDERLANDS: Posztapokaliptikusok! El vagyunk kényeztetve!
Hehehe ... 1 millió warez színtiszta bukás lenne 😊
Játékra vissza: engem zavar, hogy a megtisztított területekre visszatérve mindig telerakja újra ellenféllel. Tudom, ez multira/coopra kihegyezett játék, de nem lehetett volna ezt megoldani?
Amúgy kifejezetten jó, hangulatos darab, bõven megérdemli a folytatást 😊
Cimbora, az legális letöltés. Ne keverd ide a warezt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Az a baj a multival, hogy baromira nem megbízható. Vagy sikerül csatlakoznod a haverodhoz, vagy nem. Teljesen ugyanazokkal a beállításokkal.
Mért miként kéne számolni? Warezre gondolsz? Csak mert hivatalosan is meg lehet vásárolni az internetrõl letöltve de mind1.

És mi a baj a multival? Co-op a lényeg azt meg tökéletesen teljesíti. És lehet benne egymást is zúzni szóval nem tom mi a problémád vele. Ha esetleg kifejtenéd bõvebben.......
Broafka
"egymilliós eladott/letöltött példányszámot"

hehe, most már így számolják 😊

Ha kiforrottabb lenne a multija, biztos többen vennék mint letöltenék. Nekem legalábbis az a bajom vele, amúgy meg imádom a játékot 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes. Alacsonyabb, nem premier közeli áron bizony ez is a polcomra kerül, mert ez megérdemli!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.