9
-
menetrend #9 2 giga ram kell neki feltétlenül mert különben az utazgatásoknál szétkapcsol multiba. Ezenfelül a legjobb ha nincs egyéb forgalom a neteteken mert nekünk akkor is bezavart ha valaki youtube ot nézett. Igaz nem is olyan über netünk van az is elosztva 3 fele. De mióta haver bővített 2 gigára és a neten se szórakozik senki akkor tökéletesen megy akármennyit utazgatunk vagy bármit csinálunk. -
#8 jól van nah, nekem furcsán hangzott. -
nessboth #7 Engem is zavar, hogy túl hamar visszarakják az ellenfeleket, mindenesetre egy szórakoztató játék, de szerintem coop-ban az igazi. STALKER, FALLOUT, RAGE, BORDERLANDS: Posztapokaliptikusok! El vagyunk kényeztetve! -
tyuklepes #6 Hehehe ... 1 millió warez színtiszta bukás lenne :)
Játékra vissza: engem zavar, hogy a megtisztított területekre visszatérve mindig telerakja újra ellenféllel. Tudom, ez multira/coopra kihegyezett játék, de nem lehetett volna ezt megoldani?
Amúgy kifejezetten jó, hangulatos darab, bőven megérdemli a folytatást :) -
tomcsa4 #5 Cimbora, az legális letöltés. Ne keverd ide a warezt. -
Gonz0 #4 Az a baj a multival, hogy baromira nem megbízható. Vagy sikerül csatlakoznod a haverodhoz, vagy nem. Teljesen ugyanazokkal a beállításokkal. -
menetrend #3 Mért miként kéne számolni? Warezre gondolsz? Csak mert hivatalosan is meg lehet vásárolni az internetről letöltve de mind1.
És mi a baj a multival? Co-op a lényeg azt meg tökéletesen teljesíti. És lehet benne egymást is zúzni szóval nem tom mi a problémád vele. Ha esetleg kifejtenéd bővebben....... -
#2 "egymilliós eladott/letöltött példányszámot"
hehe, most már így számolják :)
Ha kiforrottabb lenne a multija, biztos többen vennék mint letöltenék. Nekem legalábbis az a bajom vele, amúgy meg imádom a játékot :) -
#1 Nagyon helyes. Alacsonyabb, nem premier közeli áron bizony ez is a polcomra kerül, mert ez megérdemli!