2411
-
Although #370 Hát a filmek alapján az animáció nekem is furcsa volt pláne úgy a conanhoz nagyon jók... -
#369 Hát ez valami ...förtelmes így másfél óra után.
-Átláthatatlan. (Friend listet se találtuk meg.)
-Karakter animáció..förtelmes. (Kenguru ugrás és a combat ...hát gz.)
Meg úgy az egész...szimplán rossz. Nem ezt vártam, nagyon nem. -
Although #368 Ht általában amikor kiadják akkor is béta stádium, jobb várni az biztos :) -
#367 Funcom játék... nem is tudom mit vártam, egy kupac szar ahogy van. -.-" -
#366 alapból dx9-be indítottam, játszottam pár percet, mondom próba dx11, azóta character képernyő után crashel ha dx9 ha dx11... :/ -
#365 Nekem a dx9től crashel :D pedig dx9ben jobba lenne, kevés ez a 20fps XD Amúgy graf jónan néz ki. Hiába rakok minden 0ára akkor is ugyan annyi fps mint ha a közepén lenne a csíknak. -
#364 Akinek : Unable to connect to the authentication server gondja van indítsa újra a klienst nagy valószínűséggel utána már jó lesz. vagy nem -
#363 Btw, előre szólok,hogy a DX11 sokunknak akad itt, sőt..van akinek becrashel tőle a játék. Akinek hasonló gondja van állítsa át a launcherbe dx9-re. (Ingame nincs rá lehetőség.) -
#362 Rajtad kívül még cirka 1 millióan akarnak csatlakozni a rendszer meg elhasalt a béta tesztek már csak ilyenek :] Pár óra múlva talán már nyugodtan lehet loginolni addig felesleges stresszelni ;) -
wendi1106 #361 hát még mindig nem tudok csatlakozni XD - Unable to connect to the authentication server - ez kész XD (ilyen nincs) WTF ??? -
#360 Nos, ez elég fapadosnak tűnik eddig :S -
#359 Karakter készítőn nem tudok tovább jutni, nyomkodom a playt. de semmi nem történik... -
Although #358 Ok te láttad jól :) -
wendi1106 #357 nem figyeltem mit szed le most már meg semmit nem szed ... de akkor megpróbálok 1 gép resit ... :/ -
Barbosa #356 Ne felejtsd el teljesen újraindítani. Szedett valami 7 megát most, utána belépett. -
wendi1106 #355 hát nekem még mindig elérhetetlen a szerver :( -
celgene32 #354 6-kor indul(t) nem 7-kor. -
Although #353 Túléled ne aggódj :) -
#352 jajj még 1 óra ...mi lesz velem -
Although #351 Még csak 18.00 :) -
#350 nna mi a helyzet ? megy már ? remegve s epekedve várom a beszámolókat. :) -
#349 -
#348 Itt lehet még béta kulcsot szerezni. :) -
Although #347 Lesz ez még jobb is januárba :) -
Although #346 Én is azon nyomom de szerintem nem sokkal rosszabb mint a dx10-es próbáld ki maxon dx9-el úgy egész szép. A dx10-re már erőd kell szerintem... -
#345 Épp most néztem én is, azért így már barátságosabb az ára :] -
Tomy Lee #344 Mikor indítod kis ablak,lennt option és ott át lehet váltani. -
Tomy Lee #343 launcher be lehet állítani -
#342 dx11es alapból? az lehet probléma, AoC elég szarul fut nálam dx11ben, dx9ben mediumon tökéletes. -
#341 intkeys:
The Secret World + 30 Days Included Beta Key – Only $37.90 -
Tomy Lee #340 Ja azt hallgatom már vagy 3 órája:D -
#339 Menü zene bejövős :] -
Tomy Lee #338 A menü ugyanaz mint AoC-nál de a kliens dx11-es már.1-2 beállítást nem viszont minden mást maximumra tett magától.
Kezdődjön már:-) -
#337 Bétára csináltam TSünkre egy szobát, hátha valaki szeretné igénybe venni.
ts.reddawn.hu - Password a TS-re nincs. (Ts3 szerver természetesen.)
Szoba helye:
Reddawn legions/guilds -> The Secret World[Beta Only] a jelszó ide: tsw
Bárki jöhet és használhatja, csak annyit kérek, hogy az alapvető humán normákat tartsuk be. (Kreatívan primitív neveket és stb-ket mellőzzük.) -
#336 Friday May 11th at 9am PDT - 18:00 óra lesz az szerintem, magyar idő szerint -
Tomy Lee #335 De ne nekem legyen igazam és induljon elöbb -
Tomy Lee #334 19:00 -
#333 Ma ~17:00 kezdőik a béta ugye? -
Since #332 TS-ben ha jól tudom modulok lesznek amiket nyersanyagaokból (loot és gathering) tudun kelőállítani, és utána azokat is lehet upgradelni. Utána hozzá kell rakni az itemhez és megkapja a megfelelő + statot. Ha nem így van akkor sorry de valami hasonló rémlik. -
eurom #331 sokan játszanak a craft miatt még többen a pvp miatt legtöbben meg a pve miatt ezt láttam az elmult 10évben én.
Ezeknek a dolgoknak benne kell lenni szerintem és megfelelö kihivás is kéne hogy jelentsen mind a három tevékenység.
A Lotro craft rendszere egy fokkal jobb mint az swtor wow aoc stb craft,
de ez amit linkeltél ez nem lotros.