2411
-
Since #410 Én is kipróbáltam a játékot...hát teljesen más mint egy hagyományos MMO játék. Érdekes, hogy egyszerre netmdusz felvenni bizonyos questeket, és megmondomk őszintén a skill rendszerrel is vannak problémáim...
Jelenleg egy meele karddal játszom, és a questekhez tartozó level szinten nem látom :( elmentem az egyik quest location-re és egyből elküldtek a temetőbe. Craftelni nem tudtam, leglaábbis hiányoztak komponensek mondom egy picit upgradelem a kardomat.
Karakter animáció még elég gyerekcipőben jár sajnos. Majd írok még egy két dolgot ha lesz egy kis időm, egyenlőre ennyi fért bele. -
Although #409 Nos én nem írnám le ezt a játékot. -
Although #408 Hm most is követem egy faszit a steamen. Se lag se ctd se egyéb gördülékeny a harc meg akinek bejön ez a fajta világ elmegy sőt biztos nagyon élvezi. A karakterek nagyon ki vannak dolgozva. A világ szintén ezen a téren ez semmivel se rosszabb mint a gw2 lesz. Ahogy elnéztem az embereket nehézségben se lesz sokkal rosszabb mint a conan két mob már megölte emberünket akit néztem és gyakorlatilag 20 hpnál jutott eszébe hogy helyet kellene váltani ha állandóan mozgásba lett volna emberünk a két mob is letudható lett volna. -
Although #407 Nézegetem a steamet én is basztus emberünk egy helyben áll akit néztem:), hehe ezt a conanba se lehet. De ahogy elnéztem a Gw2 videokat ott se ez nem egy wow clone emberek....:) -
Although #406 Nos megnéztem pár videot, a gw2-vel jelen idő szerint szinte nem lesz mmo ami versenyezni tudna. Nekem spec nem jön be de a kivitelezés és az újdonságok száma az csillagos ötös. -
Although #405 Meglátjuk a pvp-sek mit írnak :) Mint tomy.. -
eurom #404 pont leszarják az elöfizetöik számát meg "keresnek valamicskét" lol
a funcom részvények ebben az évben 3x áron mennek a tavalyihoz képest
+ az EA sem bagoért szállt be
már rég nyereséges az egész
-
#403 Hanuglat + design csillagos ötös lenne. Ez a játék ,egy normális kivitelezéssel merem állítani a WoW sikerét tudta volna megismételni.
Így örüljenek ha annyi előfizetőjük lesz,hogy az első hónap után még lesz szerver 50%-os terheltségen. -
#402 Nagyon valószínű, hogy arra a sorsra jut mint az AOC keresnek valamit a megjelenéskor az eladásokkal, egy darabig havidíjas lesz aztán jön a mikrotranzakciós f2p ...
Pedig nem lenne ez rossz amúgy, ha még 1 évig fejlesztenék és nem 1 hónap múlva jelenne meg :] -
#401 HD Stream a gameről.
Elég brutál, hogy GTX690-es kártyával se normális az fps és ilyen apróságok. Chaten is temetik már szegénykét,hogy 2 hónap múlva ingyenes lesz. -
#400 Nekem egy az egyben AOC indulásos érzésem van :/ hozta a "papírformát" a funcom...
A kitalált téma maga jó, a hangulattal sincs gond jók a hangok látványvilág is jó mondjuk nekem bejönnek a zombis világ vége hangulatos témák lehet ezért kicsit pozitívabban ítélem meg a dolgot :].
DE!
A motort még kell fixálni ezerrel mert elég "vicces"...
A kezelőfelület valami katasztrófa, közel sem mondanám se kézenfekvőnek se átláthatónak, biztos meg lehet szokni de nem egyszerű...
Igen nagy a valószínűsége, hogy hasonló lesz a start mint az AOC esetében lehet, hogy 1 év múlva kikalapálják akkor majd megér egy próbát így ebben a formában viszont egy fillért nem adnék érte. :( -
gabor696 #399 Nah megnyugodtam hogy nem velem van a baj, mert szerintem ez ritka szar lett, s mint az előttem szóló lehet mondjuk az hogy a gw2 höz tudok csak viszonyítani bár most kipróbáltam a tera t is meg ezt is és hááááát 1 napon nem lehet a gw2 vel említeni...... -
Barbosa #398 Az jó lesz, nézegettem már videókat. Elsővel is toltam sokat, valszeg megveszem. -
RaSzTaH #397 gw2-t ajánlani tudom :) -
Barbosa #396 Én is sajnálom. :(
A WH40k mellett az a játék lett volna, ahol a világ és sztori is érdekelt volna. Előbbit már kasztrálták, ez meg launch-kor készül nyilvános harakirire.
Maradnak az ilyen-olyan "moslékok". -
RaSzTaH #395 így elsőre nagy csalódás a játék, de lehet csak a gw2 tette nálam magasra a mércét... -
Jó videó alapján azt hinné az ember hogy valami teljesen új, és király dolog. De a megvalósítás az gyenge lett. Volt egy jó koncepció amit nem sikerült jól megvalósítani. Mind1 is, úgyis GW2 lesz majd a játék egy jó ideig -
#393 najah, addig meg dio :) -
#392 nembaj ott a gw2 nekünk :p -
#391 Hát ez is nagyon szar lett sajnos, pedig reménykedtem benne, az a alap jó lenne de a megvalósítás borzalom :/ -
#390 Ez a nincs karakterszint csak egy szép parasztvakítás. Teljsen mind1, h szintlépésért hajtasz vagy azért h SP-t kapj. -
Although #389 De azért a bugot nem szeretik eddig semmi komoly problémát nem mondtak. Az viszont igaz a AOC-ban is aktív friendsek zöme nem esett hasra a korai bétától. Különösen a harcot tartották röhejesnek. De azt mondták érdekes ez a level nélküli valami. -
Although #388 Hát :) -
#387 Ne kiabáld el , a tartalmi hiányosságok csak a megjelenés után fognak kibukni. Aztán ha nem akkor...
Bár azért kíváncsi vagyok mennyire FC fanok az ismerőseid. -
Although #386 Hát körbekérdeztem a külföldi ismerősöket meg pár forumot megnéztem és szinte mindenki pozitiv véleményt mondott most a játékról. Ez nekem teljese meglepetés :D Mi a manó nem kell félévet várni aztán ? :D -
eurom #385 :D igaz -
#384 AoC bétával is egész jól eljátszogattunk , az anyázás kicsit később jött. :D -
eurom #383 belenéztem jó pár streambe kiváncsivá tettetek ,mai napot nem erre szántam
ezért a stream meg nem is otthon vagyok ,de nekem ugy tünik mindenki eljátszogat nincsennek anyázások
-
Although #382 Ha belegondolok az AOc 2008 májusba jött ki én 2009 január körül léptem be akkor már egész elviselhető volt hehe :) -
Although #381 Hát elég szomorú képet vág az biza :D -
Although #380 Azért kíváncsian várom a többiek véleményét is :) -
#379 ...a béta az a béta. Most van béta. Csak az a baj,hogy ennek a játéknak még kéne vagy fél/egy év ahhoz,hogy kész legyen.
Addig is íme az én karakterem: Sad Keanu
-
Although #378 A funcom játékoknál nyugodtan kell várni legalább 3-6 hónapot még. :) az északi neépek nem idegbajos népek nem rohannak semmivel :) -
Although #377 Nos általában a megjelenés a béta szerintem :D -
#376 Alpha fázis?:D Te miről beszélsz? 1 hónap van a megjelenésig :P Ennyi mindent nem lehet javítani már...
Ha ezért pénzt adtam volna ki most rendkívül morcos lennék ám. -
#375 alpha fázis? :D
1 hónap és megjelenik, ez minden csak nem alpha :p -
#374 AoC kliens 1 évig kb használhatatlan volt olyan instabilan futott. Semmi meglepő nincs ebben :d Én azután megfogadtam funcomnak többet, ha kezem le is rohad, de egy fillért nem adok. -
Although #373 Jó azért korai még szerintem ez alpha fázis még...
Azt látom a conan is kiürült most...máskor csak a 6 fős group van 40db még pénteken is most viszont nagyon üres, kb 15-20 max el se merem képzelni mennyien vannak a béta teszten.... -
#372 Filmek? Nekem az alapjáratban furcsa,hogy konkrétan ez havidíjas lesz. Ez havidíj nélkül még csak - csak elmenne, de így bukás lesz az fix.
Komolyan, a design egész jó, az ötlet jó, a megvalósítás viszont a legrosszabb amit valaha láttam. (leszámítva a generic korean style" játékokat.
Nagyon sajnálom,hogy ez így sikerült, pedig reménykedtem, hogy jó lesz. Biztos lesz majd pár ezer játékosa, de ez megint kudarc. -
#371 Totál működésképtelen ez a program(legalábbis nálam, de nem megnéztem EU forumot, egy rakás crash topik van) Egy dolog hogy béta, de ilyen szinten használhatatlan vackot oda lökni a leendő vásárlóknak hogy teszteljék.