The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Kezd a dolog komolyba átfordulni... 1 milka már már nem pite.

★ 汤姆 李

http://www.youtube.com/watch?v=SswmU2DP1Y4&feature=relmfu
2:15 Ez mindig a Conanhoz fog kötni 😊 De szerintem te tudod mit jelent ez 😊

Hát nagyon kiváncsi vagyok mert úgy 4 éve várom már TSW-t!!😄
Itt ha jól megvalósítják ezt a 3 real life faction-t és szintlépés helyett jól lesz megcsinálva a kapott exp.-ért Rankok+achievements bónuszok akkor könnyen rabja lehetek neki:p

★ 汤姆 李

Azért várom mit írsz majd róla....

Azt mondják az amik nehéz esetek 😊 Nekem viszont volt egy friend az nagyon nagyon rendes emberke volt. PVP-ben nem volt nagy szám de gondolkodás nélkül jött a ruszki gankerek ellen akkor is maradt amikor már csak 10-en voltunk a 20 ganker ellen és jobbak is voltak. Velünk együtt nevetett a hülye oroszokon 😊 Szóval lehet kifogni jó fej embereket köztük is.

Ha meg megnézek valamit az az SWTOR lesz 😊 Bioware fan vagyok 😊

Nem jelentkeztem. Jelenleg az AOC is f2p van. nem akarom a pénzt költeni mert nem látom mit hoz a holnap 😊 De sok sikert!!! ÉS ahogy elnéztem a videot ez nekem túl egyszerû játék lezs 😊 Meg 15k biztos nem adok ki érte 😊

Megnézed te is bétát hétvégén?

★ 汤姆 李

Hát ha ez mûködni fog akkor az összes pvp-s a TSW-be megy😊 és itt már nem hibázzák el a world pvp hátterét mint a conanba ahogy látom.

Péntek este 19:00-tól vasárnap este 22:00-ig fog tartani EU idõ szerint

★ 汤姆 李

"This Beta Weekend will begin on Friday the 11th of May at 9am PST and last until Sunday the 13th of May at 11:59pm PST"
NDA nem lesz.

★ 汤姆 李

Naná!
Battlefields(arénák).Eddig kettõröl tudok ami egy capture the flag a legendás El-Dorado területén(30 játékos,3 faction 3×10 játékos).Másik a Stonehenge ahol birtokolni kell majd ezt(3×5 játékos).

Warzone.100 fõs(vagy több)

Fightclub:Fõvárosokban (New York, London and Seoul),free for all player versus player címen lehet majd csatázni.

★ 汤姆 李

Én is Templar oldalon gondolkodom.

lemondtam erröl a játékról mert gondoltam GW2 lesz majd ,de az nem tetszik ugyhogy nemrég kezdtem el ujra nézegetni

mmonomad és pvpista

azt se tudom mi a különbség ,ezek támadhatják egymást?

mmonomad és pvpista

Ti mivel kezdtek majd?
Illuminati,Templars vagy Dragon?

Én Templar az tuti.

★ 汤姆 李

Secret War,leader boards,Magyarország 2.helyezett lettem közben😄D
Azaz még 3.-nak ír de már több pontom van mint a 2.-nak.
Csak az a baj,hogy Amcsikkal vagyok és US.propagandába.Értetlenek komolyan.És semmi defense.Elfoglalják és otthagyják a régiót.1% community unlock-ot értünk el vagy 2 nap alatt:/

★ 汤姆 李

Legyen már péntek:/

★ 汤姆 李

AoC 23 GB letöltve és telepítve összesen most jelenlegi állapotban.

★ 汤姆 李

sorry kiütötte a szememet a link 😄

thx sikerült is kulcsot szerezni 😊
merre tudom beregelni?

aha és jön is 11Gb ,aoc valami 28Gb volt indulásnál...

mmonomad és pvpista

Lehet tölteni klienst is ha hozzáadtad kulcsot!

★ 汤姆 李

akkor még is csak bétázok 😄, kösz az infót

mmonomad és pvpista

A FB-os béta meghívókat amúgy mikor küldik ki?

★ 汤姆 李

Na ezért szenvedtem facebook-on<#idiota>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hetvegi beta: http://www.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/
Sajnos nem sok idõm lesz bétázni a hétvégén, de majd én is írok egy két sort ha lesz lehetõségem kipróbálni.

ill dungeonokat nem láttam csak mintha mondták volna ,world boss ölést láttam amik questek is egyben

Nem birom a facebook buzulást, várom a beszámolóitokat .
Ha tud bárki bármit az end gameröl az most is leirhatja ,
deathmatches arena dungenök én ennyit láttam eddig.

Morpheus_v2
A facebookos játékkal és kamu profillal egy nap alatt meg lehet szerezni, feliratkozással nekem sem jött semmi. 😄
könnyü ? feliratkoztam és lófasz se jött 😄

Morpheus_v2
Szerintem csak szombaton lesz majd csak élvezhetõ, biztos vagyok benne hogy nagy sorok lesznek és/vagy lag,crashek, viszonylag könnyû volt béta kulcsot szerezni, így nagy tömeg várható. :/
Írni fogok róla mindenképpen.Remélem pénteken idõben kezdõdik béta,nem éjjel vagy szombat hajnalban😊

irj pár sort majd hogy milyen, engem ezek megint megvettek evvel a grafikával + sok mással is amit láttam belöle ,de lehet megint koppanás lesz és csak jövö ilyenkor szabadna elkezdeni.

mmonomad és pvpista

Na megvan:-)

Ha május 11-ig nem lesz meg Secret war-ba a 650 pontom béta meghívásért,akkor utána már nem is lehet majd?

Omlás
OFF
Nem az AOC-ra gondoltam special hanem általánosságban a rétegjátékok pénzügyi szempontból nem a legjobb választás egyik fejlesztõ csapatnak sem. manapság mindenki nagyrészt arra megy gyorsan adjunk ki valamit adjuk el soksok millió darabot belõle aztán csináljuk a kövi projectet ismét sok sok millióért...
ON

TSW-ben van potenciál meg jó ötletek is vannak én csak a fejlesztõknek nem tudok már semmit elhinni mert prezentálni meg magyarázni tudnak meg terméket eladni de mikor "két kezeddel fogod" akkor jössz rá hogy hát engem biza bepaliztak ennyi 😛 A másik fele a dolognak az, hogy "ilyen" múlttal ennyire túlárazni a stuffot elég érdekes húzás szerintem.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Mondjuk nekem nem okozott szomorúságot😊 Gyakorlatilag olyan szerveren voltam 2 évig ahol még káromkodás semigen volt 😊Mindennek van elõnye meg hátránya. A tömegjátékokat hamar meg lehet unni 😊

Torzonborz
ott a pont. ha valamibõl milliós példányszámot adnak el megjelenés után az nem rétegjáték. az más kérdés hogy a minõségen nem tudtak javítani sokáig után meg már veszett fejsze nyele...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mondjuk a Conan se rétegjátéknak készült, hanem rohadt nagy mainstream-nek, csak aztán az lett belõle, a kiadó legnagyobb bánatára.
Omlás
Sajnos a rétegjátékból nem él meg a cég ezért tetszik nem tetszik alapon elmennek a több bevétel irányába. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Conan az rétegjáték. Egy nagyon jól felépített kakarterfejlesztéssel rendelkezik ahol egy classnak több perkje van mint a Skyrimba összesen. Ezenkívül vannak abilytik is. Rendkívül jó pvpvel rendelkezett. És jó storija van valamint elsõosztályú akár évig is vagy tovább elhúzódó raidjei és szintén baromi erõs dungeonjai. A videok alapján semmi köze nem lesz a Secret Worldnek a Conanhoz. Ez egy tömegjáték, és nem is a Craig team készíti. Bár a Conan is sajnos elment a tömegjátékok irányába sok szempontból sajnos.

s1lkforrent
Azért azt vágod, hogy a mai világban nettó semmit nem jelent hogy egy cég mit adott ki eddig. Lehet hogy a The Longest Journey-s idõkbõl már a takarítónõ sincs a cégnél, nem hogy a kulcsemberek.<#idiota> De ha mindenki jelen is van, nem biztos hogy egy új stilusban is maradandõt tudnak alkotni, a Bioware is kiadta az MMO-ként középszerû The Old Republic-ot, pedig hány tucat sikeres RPG van a hátuk mögött?<#rolleyes>

Már pedig 60k külföldön is sok, és cserébe megígérik, hogy megkapod minden idõk legjobb MMO játékát amit évekig játszhatsz barátaiddal. Ha csak nem lesz fél év múlva Free 2 Play, és nem zárják be az egész kócerájt másfél múlva.<#nezze><#hehe>

Morpheus_v2: Zaklassa az ismerõseit, és szemetelje tele a Facebook oldalát az akinek két anyja van. Ha meg akarják közelebbrõl ismertetni a nagyközönséggel a játékukat, akkor csinálnak egy publikus bétát/preview hétvégét, ha nem, akkor meg kenjék a hajukra. Épp elég MMO érkezik mostanában, még ha jó is lesz, akkor is lehet izgulni hogy ne süllyedjen el a többi között, és a titkolódzás közbeni önsztárolás nem segít a helyzetükön, pláne nem egy bukdácsoló Age of Conan után.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

MerlinW
Világos, én sem venném meg, mert távol áll tõlem az MMO mint stílus. Viszont ha belegondolsz, a legtöbb fizetõs MMO havidíja 15$ körül mozog. Gyakorlatilag 2 évre elõfizethetsz rá, ami után ingyenessé válik számodra. Akik rá vannak pattanva ezekre a játékokra, simán elpepecselnek velük 2-4 évet - lásd WoW, SWG, Lineage, Guild Wars, stb. Tehát hosszútávon NEKIK megéri, megérheti. Nekünk nem, az egy dolog. Nem vagyunk egyformák😊 Valakinek megér 50€-t a Call of Duty vagy a BF3, nekem ingyen sem kellene egyik sem.

[merlinw.org]

Morpheus_v2
50 euró az alapjáték, aki ki akarja próbálni a bétát az eltölt kb egy napot a facebookos játékkal és lesz béta kulcsa.
Looooser
õszinte leszek én sóher vagyok egy program nem ér nekem 60K-t nem hogy egy játék.... persze értem én hogy hanincsprofitnincsfejlesztõhanincsfejlesztõnincsjáték, de ez akkor is szürreális....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MerlinW
Aki ismeri a Longest Journey-t és a Dreamfallt, annak szerintem nincsenek ilyen dilemmái😊 Funcom ritkán ad ki játékot, de azoknak lelkül van😊 (oké az anarchy és conan online-t nem ismerem)

[merlinw.org]

Looooser
b.meg költsek cirkaperkábé 60K-t egy játékra amit ki sem próbáltam, lehet hogy be se jön stb... ezek meg vannak veszve....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék