The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
2:15 Ez mindig a Conanhoz fog kötni 😊 De szerintem te tudod mit jelent ez 😊
Itt ha jól megvalósítják ezt a 3 real life faction-t és szintlépés helyett jól lesz megcsinálva a kapott exp.-ért Rankok+achievements bónuszok akkor könnyen rabja lehetek neki:p
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
NDA nem lesz.
★ 汤姆 李
Battlefields(arénák).Eddig kettõröl tudok ami egy capture the flag a legendás El-Dorado területén(30 játékos,3 faction 3×10 játékos).Másik a Stonehenge ahol birtokolni kell majd ezt(3×5 játékos).
Warzone.100 fõs(vagy több)
Fightclub:Fõvárosokban (New York, London and Seoul),free for all player versus player címen lehet majd csatázni.
★ 汤姆 李
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
Illuminati,Templars vagy Dragon?
Én Templar az tuti.
★ 汤姆 李
Azaz még 3.-nak ír de már több pontom van mint a 2.-nak.
Csak az a baj,hogy Amcsikkal vagyok és US.propagandába.Értetlenek komolyan.És semmi defense.Elfoglalják és otthagyják a régiót.1% community unlock-ot értünk el vagy 2 nap alatt:/
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
merre tudom beregelni?
mmonomad és pvpista
★ 汤姆 李
mmonomad és pvpista
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha tud bárki bármit az end gameröl az most is leirhatja ,
deathmatches arena dungenök én ennyit láttam eddig.
★ 汤姆 李
mmonomad és pvpista
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem az AOC-ra gondoltam special hanem általánosságban a rétegjátékok pénzügyi szempontból nem a legjobb választás egyik fejlesztõ csapatnak sem. manapság mindenki nagyrészt arra megy gyorsan adjunk ki valamit adjuk el soksok millió darabot belõle aztán csináljuk a kövi projectet ismét sok sok millióért...
ON
TSW-ben van potenciál meg jó ötletek is vannak én csak a fejlesztõknek nem tudok már semmit elhinni mert prezentálni meg magyarázni tudnak meg terméket eladni de mikor "két kezeddel fogod" akkor jössz rá hogy hát engem biza bepaliztak ennyi 😛 A másik fele a dolognak az, hogy "ilyen" múlttal ennyire túlárazni a stuffot elég érdekes húzás szerintem.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Már pedig 60k külföldön is sok, és cserébe megígérik, hogy megkapod minden idõk legjobb MMO játékát amit évekig játszhatsz barátaiddal. Ha csak nem lesz fél év múlva Free 2 Play, és nem zárják be az egész kócerájt másfél múlva.<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Morpheus_v2: Zaklassa az ismerõseit, és szemetelje tele a Facebook oldalát az akinek két anyja van. Ha meg akarják közelebbrõl ismertetni a nagyközönséggel a játékukat, akkor csinálnak egy publikus bétát/preview hétvégét, ha nem, akkor meg kenjék a hajukra. Épp elég MMO érkezik mostanában, még ha jó is lesz, akkor is lehet izgulni hogy ne süllyedjen el a többi között, és a titkolódzás közbeni önsztárolás nem segít a helyzetükön, pláne nem egy bukdácsoló Age of Conan után.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
[merlinw.org]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
[merlinw.org]