The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg egy meele karddal játszom, és a questekhez tartozó level szinten nem látom 😞 elmentem az egyik quest location-re és egybõl elküldtek a temetõbe. Craftelni nem tudtam, leglaábbis hiányoztak komponensek mondom egy picit upgradelem a kardomat.
Karakter animáció még elég gyerekcipõben jár sajnos. Majd írok még egy két dolgot ha lesz egy kis idõm, egyenlõre ennyi fért bele.
a funcom részvények ebben az évben 3x áron mennek a tavalyihoz képest
+ az EA sem bagoért szállt be
már rég nyereséges az egész
mmonomad és pvpista
Így örüljenek ha annyi elõfizetõjük lesz,hogy az elsõ hónap után még lesz szerver 50%-os terheltségen.
Pedig nem lenne ez rossz amúgy, ha még 1 évig fejlesztenék és nem 1 hónap múlva jelenne meg :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Elég brutál, hogy GTX690-es kártyával se normális az fps és ilyen apróságok. Chaten is temetik már szegénykét,hogy 2 hónap múlva ingyenes lesz.
A kitalált téma maga jó, a hangulattal sincs gond jók a hangok látványvilág is jó mondjuk nekem bejönnek a zombis világ vége hangulatos témák lehet ezért kicsit pozitívabban ítélem meg a dolgot :].
DE!
A motort még kell fixálni ezerrel mert elég "vicces"...
A kezelõfelület valami katasztrófa, közel sem mondanám se kézenfekvõnek se átláthatónak, biztos meg lehet szokni de nem egyszerû...
Igen nagy a valószínûsége, hogy hasonló lesz a start mint az AOC esetében lehet, hogy 1 év múlva kikalapálják akkor majd megér egy próbát így ebben a formában viszont egy fillért nem adnék érte. 😞
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
BDO: Jordine
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
A WH40k mellett az a játék lett volna, ahol a világ és sztori is érdekelt volna. Elõbbit már kasztrálták, ez meg launch-kor készül nyilvános harakirire.
Maradnak az ilyen-olyan "moslékok".
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Jó videó alapján azt hinné az ember hogy valami teljesen új, és király dolog. De a megvalósítás az gyenge lett. Volt egy jó koncepció amit nem sikerült jól megvalósítani. Mind1 is, úgyis GW2 lesz majd a játék egy jó ideig <#nevetes1>#nevetes1>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Jabar sa bu eeda murishani!"
War, war never changes.
Bár azért kíváncsi vagyok mennyire FC fanok az ismerõseid.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
mmonomad és pvpista
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ezért a stream meg nem is otthon vagyok ,de nekem ugy tünik mindenki eljátszogat nincsennek anyázások
mmonomad és pvpista
Addig is íme az én karakterem: Sad Keanu

Ha ezért pénzt adtam volna ki most rendkívül morcos lennék ám.
1 hónap és megjelenik, ez minden csak nem alpha :p
Azt látom a conan is kiürült most...máskor csak a 6 fõs group van 40db még pénteken is most viszont nagyon üres, kb 15-20 max el se merem képzelni mennyien vannak a béta teszten....
Komolyan, a design egész jó, az ötlet jó, a megvalósítás viszont a legrosszabb amit valaha láttam. (leszámítva a generic korean style" játékokat.
Nagyon sajnálom,hogy ez így sikerült, pedig reménykedtem, hogy jó lesz. Biztos lesz majd pár ezer játékosa, de ez megint kudarc.
-Átláthatatlan. (Friend listet se találtuk meg.)
-Karakter animáció..förtelmes. (Kenguru ugrás és a combat ...hát gz.)
Meg úgy az egész...szimplán rossz. Nem ezt vártam, nagyon nem.
"Jabar sa bu eeda murishani!"