2411
-
#810 Van ami megy, de a többség nem. És ezt mások is írják, szóval nem én vagyok a balfasz megint :D -
#809 Most néztem meg: Még mindig szar... a tárgyak 90%át továbbra sem lehet széttörni. -
Tomy Lee #808 Én szét tudok bármit úgy mint patch elött -
#807 Faszom... a patch TELJESEN ELKÚRTA A DISASSEMBLY-t... nem lehet szétkapni semmit... gg -
#806 Most hétvégén free lesz. -
Tomy Lee #805 Továbbá:Update+Unleashed -
#804 és igen! végre végre végre. úgy kellett mint egy falat kenyér -
Tomy Lee #803 Marketplace Londonban -
#802 en is dragont valalsztottam, mondjuk nekem az azsiai feeling nagyon bejon (fovaros stb), meg templar full zerg,illut meg amcsk jatszak..
teny hogy dragon sztem a legkisebb faction, de en is elvezem es pvp-be is eddig egesz kellemesek a tapasztalataim.. -
#801 pff.. megérkeztem racoon citybe... az első pakkból egyből esik... egy jobb fist weapon. LOL -
Tomy Lee #800 Amit akartam kérdezni!Nektek El Dorado és Stonhenge nyitva van?Én hiába jelentkezek egyszer sem hív be:/ -
#799 IGen, mindkettő fistes. Ennyivel könnyebb dolgom lesz :D
Sosem a szerint választottam frakciót, hogy hol vannak többen... sőt -
Tomy Lee #798 Monk az passzolni fog akkor neked mert ha jól tudom Wu is Fist-et használ mint a monk.Én ugyanígy vagyok csak Rifle viszont eddig közöm nem volt a support részéhez sőt mi több a Fist fegyverhez sem.Így ha monkot akarok bizony sok AP-t kell még gyűjtsek mivel hiába AR-em van ha eddig warrior spec-re mentem.Annyi,hogy a rifle alap skillek mind megvannak így párat kell csak kiszedjek monknak de fist az 0-n áll:)
Ja Dragon?Tegnap 6-an foglaltuk el south és east facility-t kb 20 perc alatt!Kevesebben vagyunk de jó látni,hogy ez a kevesebb nagyon jól játszik.
Templar zerg ellen persze nincs esélyünk(ritka)de akkor is amennyit csak tudunk leölünk belőlük:D
Arra készülj,hogy Dragon túlerő nincs egyelőre a játékban de ezt már te is észrevehetted.Én kimondottan élvezem ezt,hogy nagyobb a kihívás:-)
-
#797 Most szóltak, hogy holnap lesz nagy content patch... nice! 1.1 -
#796 Annyira nem volt vele kedvem már játszani, mert olyan lassan haladtam... szóval 4 napja nem toltam, mert annyira nem jött be. Most KELL NEKEM EZ, hogy újra belelendüljek. Amúgy is meg akarom nézni másik frakciót is. -
#795 en nagyon nem kezdenem ujra helyedben..
visszamesz par zonaval korabbiba es pikk pakk ugynott vagy ap-be, es ha kesobb valtozik megis megint ahangulatod akkor ott apaladin spec is..
kidobott ido uj karit csinalni... -
#794 Most én is a Dragonban kezdtem... Wu leszek... aztán ha megvan, akkor monkot néztem ki én is, az healer. -
Tomy Lee #793 Ahogy meglesz a fullos Warrior ruhám utána szerintem Monk-ot is összehozom.
De először is most még kell 50 pont a Demolation Man elite skillhez-.-
Úgyhogy ma is wpvp-re felkészülhetek:) -
Tomy Lee #792 Nem is fontos a türelem HA a játékos bemerészkedik world PvP zonába(Fusang) és quest-et időben el tudja érni folyamatosan így kegyetlen mi AP össze tud jönni néha csak lenézek és látom,hogy 20+ pont villog már:))
Amúgy én is újrakezdtem még 1 hete de én a Dragon miatt és ability az ugyanaz(AR+Shotgun).Egész jó már 10-es a rifle meg 6 a SG.Alap ranged dps,hindered spec inkább meg ugrálok hátrafelé nagyokat van hozzá 2 skillem is:)
Jobban tetszik sokkal Dragon-s mint a Templar anno.. -
#791 Ezt értem én... de most NAGYON NAGYON NAAAGYON LASSAN HALADOK. Ezért kell új. -
#790 igazából ha kirakod az összes skillt, akkor később bármilyen paklit összerakhatsz, szóval az új karit nem értem. ha csak nem az van, hogy nagyon nem tetszik a mostani állás szerint a karaktered. egy kis türelemmel viszont simán szintre tudod magad hozni. -
#789 Na most vagy én vagyok balfasz, vagy elbasztam valamit. Kezdek új karaktert, szigorúan DPS specc leszek. Senki ne kezdjen első karakternek, első speccnek paladint. -
#788 Szét kell kapni a fegyókat, amik nem kellenek... -
Cnut #787 Úgy tudom, hogy drop vagy disassemble. -
#786 wp craftinghoz materialt hol tudok szerezni? -
Tomy Lee #785 Igen az alap nem nagy valami (mondjuk én megbarátkoztam vele) viszont láttam 1-2 T+ pvp szettet ami baromi jól nézett ki és nem is hasonlított az alap ruhára.
Tényleg olyan Templar Raid WZ-n mintha keresztes hadjárat lenne főleg ha nagyobb része alap armor-ban van:D
Tudom itt szükség nincs(ill. a játék mechanizmusa nem kívánja meg) alt.karakterre viszont egy female Dragon-t azért tervezek majd egyszer:)
Na irány bolt,aztán megállás nélkül reggelig TSW -
#784 Játszottam egy kicsit: A templar ruci nagyon szarul néz ki fickón :D
Most lesz valami karbantartás meg patch, majd később folytatom. -
Tomy Lee #783 Ja megvan valami "outline" beállítás.A kör megmaradt csak ezt vette ki,hogy ne rajzolja körbe.Így most jó,thx -
Tyrpak #782 Az UI beállításoknál lehet átállítani, bár nekem pont az kell, hogy lássam a lába alatt a piros kőrt. Külön bekapcsoltam, hogy a defensive target-et is mutassa, és akkor tudom, hogy ha a lábam alatt a zöld kőr, akkor magamat gyógyítom, és nem valamelyik npc-t, akivel 10 perce beszéltem... :) -
Tomy Lee #781 Jól leragadtam ma Fusang Wz-n vagy 2-3 órán keresztül:D
Annyira nem vészes az fps drop,30 alá sose megy bármennyien vannak és magas grafikai beállítások mellett.Ha árnyékot kiveszem akkor 40 alá sem esik WZ-n. -
Tomy Lee #780 Na csak van ami idegesít.A target körüli piros aura vagy micsoda.Nem lehet ezt kivenni?Nem kell nekem ez úgyis target lock-t használok nem kell így kivilágítani,hogy azt se látom mit ölök. -
#779 Tegnap 11 körül gondoltam leülök kicsit játszani, hajnali 3ig ottragadtam :D Rájöttem pár dologra, assembly meg ilyenek. Eléggé berántott :D -
#778 Valahol meg tudom nézni, hogy konkrétan mennyi az MSem? -
Tomy Lee #777 Az úgy mégjobb akkor thx -
#776 Nincs reset. Viszont ki lehet rakni mind az 500 abilityt meg skill pontot is idővel -
Tomy Lee #775 Ja jó lett szerintem is:) -
Tomy Lee #774 Tudtam megint elcseszem az Ability pontok elosztását ugyanúgy mint bétán megint nem néztem át rendesen csak pakoltam a pontokat egy tulajdonságra és sikerült support skilleket szereznem
Mikortól van reset és hol? -
#773 Fasza banner... Nekem tetszik. -
Tomy Lee #772 Roger that -
#771 Fasza.
Rakasd be.