12
  • errorista
    #12
  • Sanyix
    #11
    igen nyilván a kgb elment mondjuk franciaországba, kérték az adatokat és készséggel adták, ugyanígy mondjuk ausztráliában, vagy indiában, vagy bárhol a birodalmukon kívül ugye?

    OLVASSÁL ne marhaságokat irkálj...
  • Narxis
    #10
    Jaja, a KGB is csak egy gittegylet volt.
  • Jonah
    #9
    Mit várunk egy olyan "demokratikus" országtól, amely az őslakosok 99,5%-át kiirtotta, mit várunk egy olyan országtól, ami valaha gyarmat és börtöntelep volt ?
    Ami nekem ebből lejön: nagy ívben tesznek rá, hogy védjék az európaiakat. Nyilván megkenték a döntéshozókat valamivel, valamilyen vélt előnnyel az országuk javára. Persze azért azon el lehet gondolkozni, hogy így már egy ország naplófőkönyve sem kell betekintésre, mert a SWIFT-en keresztül az közvetetten összesbe belelát majd ( ami amúgy ha jól tudom, szigorú államtitok jópár országban). Mi több, az egyes cégek üzleti kapcsolataiba is, amit persze gondolom az ország javára lehet majd írni. Szóval a palacsinta nem a kakaótól barna.

    Terrorizmus... ugyan. Én még nem láttam terroristát aki Mari néni politizálása ellen emelte volna fel a hangját, semmint egy-két állam által sárba tiport szabad akarat miatt. Ami az USA szerint ugye szent, de akkor kérdem én miért épp az USA politikáját támadják a legjobban a terroristák ? vagy mondjuk Nagy-Britannia politikáját a szakadár írek? Esetleg a spanyolokat a baszkok ? Lehetne sorolni. Ezek mind demokratikus államok, ahol a közösségi akarat szent. Ennyire.

    üdv.
  • samycook
    #8
    Szerintem a terrorizmus nem is létezik. Az egészet Amerika találta ki, mert ennek az emlegetésével bármit el lehet érni, ami normál esetben komoly személyiségi kérdéseket vetne fel. A terror miatt mentek neki Iraknak, ami csak a fegyvergyártóknak üzlet. Érdekes, hogy mikor kezdték kivonni a csapataikat Irakból, egyből egy nagy robbanás vett el több tíz emberéletet, igazolandó, hogy marhára szükség van az amcsi katonákra. Nekem az a véleményem, hogy egy arabot megzsaroltak a családjával, akit így öngyilkos merényletre kényszerítettek. Amerikánál tetvesebb, gerinctelenebb, útálatosabb, mocskosabb ország nincs a földkerekségen!
  • Sanyix
    #7
    messzenem. Sztálinék csak a birodalmukon belül akartak mindent látni, az amik meg már azon kívül is... bár ha úgy vesszük minden ország ami ellen nem háborúznak a birodalmuk része, és ami ellen háborúznak az is az lesz, előbb utóbb..
  • Murder3
    #6
    Szar ez a mai európai vezetés ezek nem európaiak.
    Vissza a középkori európával ahol még mi voltunk a világ közepe ideje lenne újra átvenni a hatalamt
  • Narxis
    #5
    "El lehet menni, el lehet menni a Marsra."

  • immovable
    #4
    Hurrá! Az EU, mint eddig mindig, a seggnyaló szerepét veszi fel s bármit megtesz a világ csendőrének. Ez a terrorizmus duma pedig lassan olyan, mint a hidegháborúban a kommunistázás volt. Bármit megtehetnek ezen jelszó alatt.
  • Tenorista
    #3
    Csak összeesküvés elmélet...
    Mit kell itt pattogni? Akinek vaj van a füle mögött az ne menjen a napra, mert elüti a villamos!
    Amúgy meg szerintem remek kezekben lesznek az adataink a jenkiknél, hiszen ők a demokrácia fellegvára és a másként gondolkodók paradicsoma
    Meg az is kiderül végre, hogy én tenorista vagyok-e vagy sem
  • Mike at home
    #2
    USA mibe nem szeretbne betekintést nyerni?
    Lassan olyanok lesznek mint anno Sztalinkék
    persze ők máshogy ideologizálták meg
    de nem több
  • mumpic
    #1
    Szóval ha valaki eztán nyer a lottón, és hirtelen megjelenik a számláján a pénz, akkor számítson rá, hogy az antiterrorizmus szellemében meggumibotozzák a seggét?
    Viccet félretéve, egyre szarabb ez a világ amiben élünk.