8
  • winnie
    bármennyire is igazad van, de mérni csak bevételben (esetleg fizetésben) lehet. mert azok mérhető értékek. az is, hogy hány embert érdekel egy színész. az ízlés sajnos vagy szerencsére, nem mérhető. csak az egyes emberé.

(az tény, hogy a minőség nem függvénye a mennyiségnek.)
  • blessyou
    Nem hiszem, hogy Jim Carrey leszállóágban lenne. Csak azért, mert olyan filmekben szerepel, ami kevesebb embert fog meg, szerintem azért a mostani filmjei is színvonalasak, csak kevesebb ember hajlandó befogadni. Az Ace Ventura, A Maszk vagy a Dumb és Dumber klassz filmek, jókat lehet rajta röhögni, szórakoztatóak, de ne akarjuk már őket összehasonlítani mondjuk az Egy makulátlan elme örök ragyogásával, aminek élvezetéhez némiképp magasabb szellemi színvonal szükséges (ezzel nem az előzőleg említett filmjeit kritizálom, de ennyiben azért különböznek).

Nem tudom, nekem valahogy nem jön be, ha egy színész teljesítményét a filmek által hozott bevételben mérik.
  • seltorin
    "The men who stare at goats" az előzetesek alapján nálam mindent visz.
  • Sanyix
    olyasmikba kéne próbálkoznia mint az acce ventura, volt mert az ökörködés az jól ment :D
  • pixx
    Ez a box jónak néz ki, végre Cameron Diaz színésznőnek lehet nevezni, az elmúlt filmje is a My sister's keeperben is jót alakított, és úgy látszik itt végre színészkedik, nem csak jelen van a filmben...
  • Lipi1980
    A The Fourth Kind-ot és a The Box-ot várom!
  • bladesoft
    Szeretem hogy a címet már az első bekezdésben megcáfolja az iró....
  • nessboth
    Sajnos a karácsonyi ének elcsépelt téma. Bár nagyon szeretem, mert imádom a viktoriánus karácsony hangulatot, de minden évben csinálnak belőle rajzfilmet, tv filmet. Egy blockbuster movie-val nem hiszem, hogy tarolnának...