16
-
Zoliz #16 A világi trendee száznyelvű embernek, mindig a több és a jobb kell, gyakran felmerül a kérdés: Minek?
A válasz: Hogy Fogyjon a xar. -
djw #15 18 gomb???? na de minek annyi? mire?
lehetne rajta 101 gomb + 1 görgő és akkor lehetne a neve OOKeyboard :P -
torcipepe #14 én annyira hozzá vagyok szokva a görgőhöz és ahhoz, hogy lehet vele kattintani, hogy ha tapipaddal kell használnom egy notit, meg vagyok halva.
firefoxban új lapon való megnyitás és lap bezárás annyira könnyű és annyira megszoktam, hogy néha a tálcán is azzal akarom bezárni a futó programokat. -
halgatyó #13 18 gombos egér???
Ó én szerencsétlen elmaradott 10 azaz tíz ujjú féreg! Ideje már kimúlni a világból
A 100lábúaké a jövőőő! -
bakagaijin #12 Manapság az adapter már körömnyi méretű, bele sem férne egyetlen AAA elem se, nemhogy ceruza :). A4Tech R7 egerei hihetetlen jók, jó áron. -
ntom #11 volt anno az a vezetéknélküli széria, amihez adtak 4 ceruza-aksit, és az adapterében lehetett tölteni kettőt, míg a másik kettőt használtad.
mióta az megszűnt, nem találom a helyem.. :) -
#10 kétezeré -
#9 én 2 hónapja vettem 2 görgős lézeres a4techet... -
#8 Akkor már inkább az Apple féle tapiegér, abban több fantázia van. (Nameg vízszintes görgetés!!!!! :) ) Arra kéne inkább rágyúrni, sokkal intuitívabb megoldásokat lehet hozzá kitalálni, nem pedig "rakjunk bele több gombot mer jaj de jó lesz az". Pl: két ujjamat szétfelé húzom=zoom out, ha meg összefelé=zoom in, vagy mindhárom "gombot" külön görgőként is lehetne használni, esetleg mouse gesture-höz hasonlóan valamit rajzolok az ujjammal a felületén, és csinál valamit. -
szombi #7 CoD2 - ben a görgő lenyomásával fegyver újratölt, előre tolásnál becéloz, hátra tolásnál fegyót vált.
Nem is értem mi ez a hisztéria hogy nem áll kézre a görgő lenyomása. Szar egereknél lehet... -
szombi #6 "...elegengő" - hol is hallottam én ezt?
Na de 18 gomb? Azért az emberi igényeknek, lehetőségeknek is megvan a határa! -
ntom #5 nekem photoshopnál hiányik csak, nagy zoomnál nagyon jól jött anno a vízszintes görgetés, főleg kijelölésnél -
#4 Én személy szerint még a görgővel sem szeretek kattintani, annyira nem áll kézre. Pedig egyre több program rendel hozzá funkciókat, de mégsem. Kényelmetlen. Görgetni is csak ritkán görgetek. Page Up/Down-nal szoktam fel-le lapozni. -
ntom #3 18 gomb, és volt képük egyetlen görgőt rárakni. Évek óta keresem a régi a4tech 2 görgős egerem utódját, de senki nem hajlandó 15e alatt ilyet piacra dobni -
#2 Szerintem is ormótlan, és ronda, de egy photoshophoz vagy corelhez látnám értelmét. Persze azokhoz ott a digitalizáló tábla, akkor inkább azt...
Szóval elég értelmetlen koncepció szerintem. -
caprocorno #1 ormótlan egy dög. Szerintem én soha nem tudnék belszeretni. Nekem bőségesen elegendő a plusz két oldalsó navigációra beállított gomb. A görgő billentés bár be van állítva, soha nem használom. Legföljebb véletlenül:) Szerintem meg sem lehet jegyezni a kétszer nyolcas blokk gombjaihoz rendelt akciókat. Vagy én vagyok hülye hozzá...