41
-
#41 lol -
Epikurosz #40 Hát, hogyne!
Még üzentek is nekünk:
"Voltunk, mint ti, lesztek, mint mi." -
duke #39 "Megtalálták az elveszett perzsa sereget"
Remelem mar jol vannak,es az ijedsegen kivul nem tortent mas bajuk.
-
#38 Egy gyenge vicc: Most már akkor meg van erősítva az iráni sereg a következő háborúra, az amik retteghetnek. Hehe. -
Epikurosz #37 @Adenoma:
Képzeld néztem hétfőn este a Retken a Showder Klubot, tudod klasszikus stand-up comedy - ezt mondják ők. Gyatra az egész, minden második szavuk az volt, hogy "szar", másként nem tudták megkacagtatni a közönséget. Valahogy így vagyok véled is. -
Epikurosz #36 a perzsa harckocsi alatt nem lánctalpas tankot értettem! -
Epikurosz #35 Gondolkozzatok mán!
Amikor Rommelék kimentek a sivatagba, sokat szenvedtek a homok miatt. A modern német technika, az orosz tél mellett, a szaharai homokkal sem tudott megbírkózni. Több ezer km-re a hazától, nem lehetett vajmi könnyű. Képzeld el ezt, i.e. a VI. században, amikor az embereknek a hátukon elfért minden málhájuk. Volt még az elitnek néhány harckocsija, oszt kifújt. Bocsika, talán tevét már akkor alkalmaztak, gondolom már meg volt szelidítve. -
djhambi #34 Szerintem a Föld felszínének töredékén van elérhető mélységben épen maradt történelmi tömegsír. De ez ellen szól, hogy nagyon, nagyon sok hulla keletkezett a beszámítható ~20ezer éves történelmünkben... -
pasi29uk #33 Kézzel vagy géppel fejnéd? Ja és hímet vagy nőstényt? :D -
MaXiMkA #32 Azért nemtom, de ezek a feltárások olyan költségesek, hogy borzasztó, de azért "tejelnek" is rendesen... :P Én is fel akarok tárni valamit, megyek ásni a kertbe hátha kapok egy mamutot.... =)) -
tomcsa4 #31 Egy expedíció kurva drága. Nem leeht mindenféle elméleten alapulva kutatni.
Nem tudom mennyire ritkák a tömegsírok arra fele, de nehezen észrevehetőek. Képzeld e azóta mi minden történt. -
djhambi #30 Troll a világ, troll a fórum,
troll rúgja szét a trollfarom!
Egyébként is:
Madrat tolláról, fórumot trolláról! -
Epikurosz #29 Egyébként nekem is volt benignus adenomam (is). De elmúlt. -
pasi29uk #28 Megy ez
Nem értem: "Expedíciójuk végén a csapat elhatározta, hogy megvizsgálják a fehér csontok ezreiről szóló beduin történeteket, ami alapján el is jutottak egy tömegsírig, több száz csonttal és koponyával. A csontok között perzsa nyílhegyeket és egy zablát találtak, utóbbi megegyezik egy ősi perzsa ábrázoláson látható lószerszámmal." Miért nem ezzel kezdték? Olyan gyakoriak a sivatagban a tömegsírok arrafelé? -
Epikurosz #27 Köcike!
És jó! Ha Björk énekelné már ott lenne a Billboardon.
Amúgy, tényleg köci, mert én mostanában már csak Karádi Katát hallgattam, kezdtem lemaradni. :-) -
Adenoma #26 @Epikurosz:
próbálj meg egyszer úgy hozzászólni egy témához, hogy az az adott témához kapcsolódjon. -
pasi29uk #25 50.000 katona pusztult bele a homokviharba? Hmmm... -
#24 A beígért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cuppanós nagy buzi! >:) -
Epikurosz #23 2:0, nem? -
Epikurosz #22 Pörszönöl obdzsektsz: -
Epikurosz #21 Tyű!
-
Epikurosz #20 Hát, nemtom. Az én levesemben nem volt egy egész tyúk, csak az ízei. -
babajaga #19 Az ilyen fórumoknak az is volna célja hogy valódi ismereteket és tényeket közöljön mert ami a valótlanságok terjesztéséban az utóbbi időben pont magyarországon van az elképesztő. -
babajaga #18 Helyesen Újházi tyúkleves, mert ellentétben a húslevesekkel ebben egész tyúknak kell főni minden alkatrészével együtt. Ede barátunktól megkérdezte a pincér hogy a szárnyas melyik részét óhajtja a levesbe, mire Ede azt mondta az egész tyúkot egybe. Megcsinálták neki. Ugyanis Ede mindíg előző nap rendelte meg hogy másnap mit akar enni. -
Epikurosz #17 ja, és ezt csak azért írtam, hogy a sivatagban bolyongó, éhező-szomjazó, szemüket, lábukat fájlaló perzsák irigykedjenek. :-D -
babajaga #16 Ez a trollozás valami új betegség? Mert értelme nincs macskafingnyi sem.
Mikor valaki pld azt állította hogy magyarország a II. világháború után megválaszthatta volna hogy melyik hatalom szállja meg és nem hallott a teheráni meg jaltai konferenciáról, és az ilyen trollozza a másikat, akkor megáll az ész! És vissza se néz! -
Epikurosz #15 No, megvol az ebéd: újházy tyúkhúsleves és narancsos-hagymás csirkemell galuskával. Plusz 2 szetelt kenyér. Üdítőt most nem vevék, mert van itthon jófajta ananász szörpöm, és az segít a fejérjék megeméstésében. Állesz cuzámmen 2040 forintba fájt, ilyent sem eszek én mindennap, az hótziher, mert így is magas a koleszterinem meg a hármasgliceridem.
Azóta megvolt a toielette és a fogmosás (Grrr-grrrr--putty! grrr-grrr-pttyű!) is, de a kávét e fórum utánra tartogatom. Nem jó egyszerre annyi élvezetet halmozni.
A cuppanós azért most jól jönne... :-))
-
Szefmester #14 és én is kezdek éhes lenni... -
obe #13 epikurosz vs. kekpafrany 1:0 -
Epikurosz #12 Na, megyek ebédelni, és valamiféle testi örömérzés fogott el emiatt, következésképp megsajnáltalak titeket, és írok ide vami érdemit is, de Kékpáfrányak megtiltom, hogy elolvassa.
Kékpáfrány, te egy Feketepáfrány vagy, és ha elolvasod az alábbiakat, kibelezlek. Világos?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sívai oázis baromira fontos volt az egyiptomi kultúrában. Ez volt Egyiptom Sztónhendzse, Delfi jósdája, vagy Athosz-hegye, ha érted mire gondolok... Az itteni szerzetesek nem fogadták el az Egyiptomot leigázó perzsák uralmát, amiért csak gratulálni tudok nekik. Kapnak így tőlem, utólag, egy cuppanóst. :-)) Hát csoda-é, hogy amikor Nagy Sanyi megérkezett hadaival Egyiptomba, felszabadítóként ürvözölték, és gyorsított eljárásban istennek ismerték el. naná, hogy a makedón világhódító végrendelétben azt akarta, hogy ippeg a sívai oázisban temessék el hamvait! Azóta is keresik N. Sándor sírját, amúgy párszor megtalálni vélték. Ehhez a rejtélyhez már csak Attila hun királyUNK sírja mérhető, akit a korabeli történetírók nem véletlenül állítottak párhuzamba Nagy Sándorral. Értettem?! -
Epikurosz #11 Csocsó, lehet, bizony lehet.
Lazarustól várom a cuppanóst. :-)
Kékpáfránynak meg azt üzenem, hogy nálam ez tudatos.
Nem adok meg forrásokat, hogy bosszantsam a lusta dög fórumleecheket.
Nézz utána!
Mi vagyok én, a te csicskásod, hogy mindent dokumentáljak?
Na, ne!
-
#10 Nem lehet, hogy akkor még csak feltételezték a dolgot, de bizonyítást csak most nyert? -
Ry0K3N #9 jól van kisfiam csak így tovább /buksisimi -
Ry0K3N #8 ezt a marhaságot melyik képregényből szedted? -
eredeti55 #7 Igen valoszínű,hogy a perzsáknak nem jelentett nagyon sokat 50000 ember abban korban,amikor többször is sok százezres sereggel sőt volt amikor közel 1 millás sereggel támadtak:D:D -
kekpafrany #6 Regota nezegetem az sgt, es szomoruan veszem tudomasul, hogy a Te kommentjeidben semmi saját nincsen - de folyamatosan irsz. Vagy leszolod a cikket, vagy belekotsz a masik kommentjebe. Minek irsz annyit, ha nincs mit mondanod? Cikkhez erve: eleg sokat olvastam a perzsakrol, es errol eddig nem sok informacio volt. Tudnal adni infot adni arrol amit lattal? -
#5 Küldhetek neked egy cuppanóst? -
Epikurosz #4 Kb. 3 éve láttam erről dokufilmet vmelyik természetcsatin. -
Nos #3 50 ezer ember komoly haderő, egy ekkora sereg elvesztése valószínűleg egy egész évtizedre visszafogta a perzsa terjeszkedést.
-
kissssss #2 meg ázsiában is.