Megtalálták az elveszett perzsa sereget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még üzentek is nekünk:
"Voltunk, mint ti, lesztek, mint mi."
Kara kánként folytatom tanításom.
Remelem mar jol vannak,es az ijedsegen kivul nem tortent mas bajuk.
Képzeld néztem hétfõn este a Retken a Showder Klubot, tudod klasszikus stand-up comedy - ezt mondják õk. Gyatra az egész, minden második szavuk az volt, hogy "szar", másként nem tudták megkacagtatni a közönséget. Valahogy így vagyok véled is.
Amikor Rommelék kimentek a sivatagba, sokat szenvedtek a homok miatt. A modern német technika, az orosz tél mellett, a szaharai homokkal sem tudott megbírkózni. Több ezer km-re a hazától, nem lehetett vajmi könnyû. Képzeld el ezt, i.e. a VI. században, amikor az embereknek a hátukon elfért minden málhájuk. Volt még az elitnek néhány harckocsija, oszt kifújt. Bocsika, talán tevét már akkor alkalmaztak, gondolom már meg volt szelidítve.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nem tudom mennyire ritkák a tömegsírok arra fele, de nehezen észrevehetõek. Képzeld e azóta mi minden történt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
troll rúgja szét a trollfarom!
Egyébként is:
Madrat tolláról, fórumot trolláról!
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Nem értem: "Expedíciójuk végén a csapat elhatározta, hogy megvizsgálják a fehér csontok ezreirõl szóló beduin történeteket, ami alapján el is jutottak egy tömegsírig, több száz csonttal és koponyával. A csontok között perzsa nyílhegyeket és egy zablát találtak, utóbbi megegyezik egy õsi perzsa ábrázoláson látható lószerszámmal." Miért nem ezzel kezdték? Olyan gyakoriak a sivatagban a tömegsírok arrafelé? <#lama>#lama>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
És jó! Ha Björk énekelné már ott lenne a Billboardon.
Amúgy, tényleg köci, mert én mostanában már csak Karádi Katát hallgattam, kezdtem lemaradni. :-)
próbálj meg egyszer úgy hozzászólni egy témához, hogy az az adott témához kapcsolódjon.
Mikor valaki pld azt állította hogy magyarország a II. világháború után megválaszthatta volna hogy melyik hatalom szállja meg és nem hallott a teheráni meg jaltai konferenciáról, és az ilyen trollozza a másikat, akkor megáll az ész! És vissza se néz!
Azóta megvolt a toielette és a fogmosás (Grrr-grrrr--putty! grrr-grrr-pttyû!) is, de a kávét e fórum utánra tartogatom. Nem jó egyszerre annyi élvezetet halmozni.
A cuppanós azért most jól jönne... :-))
Kékpáfrány, te egy Feketepáfrány vagy, és ha elolvasod az alábbiakat, kibelezlek. Világos? <#mf2>#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lazarustól várom a cuppanóst. :-)
Kékpáfránynak meg azt üzenem, hogy nálam ez tudatos.
Nem adok meg forrásokat, hogy bosszantsam a lusta dög fórumleecheket.
Nézz utána!
Mi vagyok én, a te csicskásod, hogy mindent dokumentáljak?
Na, ne!
Gaming is believing.
jól van kisfiam csak így tovább /buksisimiA lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,