Samsung Corby aka. S3653

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali! Valaki még szokott ide felnézni?

köszi

Aquir
Használat elõtt olvasd el a használati útmutatót. A háttérképen egyet érintesz és behúzod õket a baloldali kinyíló menübe

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sziasztok...most kaptam ilyen telót, és kicsit nézegettem, mikor elkezdtem zenét hallgatni a zenelejátszóban, majd a rádióban... aztán mikor kiléptem a menübõl, akkor láttam, hogy a képernyõn ott van a zenelejászó és az fm rdió is... hogy tudnám onnan eltávolítani õket? kicsit zavarnak a háttérkép miatt...
köszi szépen a segítséget

Aquir

Írjátok be a hívószámoknál: * # 0 * #   Have fun :)

van egy eladó Corby vodás 15k alkuképes
Aquir
A beállítások - kijelzõ és világításban lévõ formázási lehetõségekhez hozzátenni legfeljebb háttérképet lehet saját szerkesztéssel, vagy keresve.

Kaplan
S esetleg különbözõ témákat merre tudok keresni? Valami elegáns letisztult kellene.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Aquir
Ezzel az opcióval nem rendelkezik a telefon, viszont nem nehéz kezelni õket, fõleg ha csak rájuk kell nyomni. Én maximum akkor húztam egyszer félre widgetet, amikor képernyõt váltottam oldalra.

Kaplan
Uraim, az lenne a kérdésem, hogy a fõképernyõn a widgeteket valahogy nem lehet lerögzíteni? Kissé idegesít, hogy rá akarok nyomni a playre az mp3 lejátszó résznél és elhúzza balra. A régi LG KP500-asnál volt egy ilyen opció, hogy rögzítse a widgetek pozícióját.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Aquir
mennie kéne, így nemtudom, vidd vissza kérdezd meg hogy ezzel mi van, mert lehet kicserélik

Hello
En valamiert nem tudok ralepni a fenykepezogep hasznalata kozben a bal oldali menusorra. szurkebb szinube jelenik meg es nem reagal ha rakatintok.
Valakinek nincs otlete hogy miert lehet?
Aquir
by the way, egyszerûbbnek találtam simán Opera Minivel megnézni az emaileket:)

Aquir
1 - menü
2 - beállítások
3 - telefonprofilok
4 - kiválasztod a kettõsnyílra nyomva azt, amelyikben meg akarod változtatni az sms hangot
5 - a fent legördülõ menübõl kiválasztod az "új üzenet"-et
6 - megváltoztatod az "üzenetjelzés hangját" üzenethangra/csengõhangra, beállíthatsz rezgést, hangerõt, ismétlést

Hogy kell módosítani az sms hangot?<#help>
Aquir
465 és 995 van beállítva nekem is. A Gmailban engedélyezni kell a pop3-at, ezen kívül nem tudom mi lehet gond, nekem pannon 100 mb-os netem van, és ezekkel a dolgokkal mûködik. A saját cím a emailcím, a felhasználónév a @ elõtti rész.

Megpróbáltam, de most meg azt írja hogy nincs válasz(port465), a küldés nem sikerült(port587-nél)
Így néz ki a beállításom:
-fiók neve: Google
-SMTP szerver: smtp.gmail.com
-SMTP port: 465, 587-el is próbáltam
-POP3 szerver: pop.gmail.com
-POP3 port: 995
-saját cím: email címem
-jelszó: jelszavam
Mi lehet a gond? Az lehet probléma esetleg, hogy digis netem van?

Aquir
Én a Gmail címemet állítottam be, arra naponta lekérdezi, hogy érkezett e levél. A telefon csak pop3-mal képes fogadni gmail-t, ilyen beállításokkal.
Csatlakozáskor érvénytelen tanúsítványt észlelt, de azzal is mûködik.

Be lehet állítani a fiókszerkesztésben hogy csak a tárgyat fogadja (és utána letöltheted a levelet ha akarod), vagy az egész levelet egybõl, valamint a méretbeli megengedett max. letöltési határt. Az Üzenetek / Beállítások / Email / email fogadásban (a sima beállításokon keresztül is elérhetõ) pedig hogy minden hálózatban frissítse -e, és mennyi idõközönként, meg egyebeket.

Ha gmailed van, ott érdemes beállítani elõtte a beállításokban hogy a gmail csak az ezután érkezõ leveleket küldje a pop3-al, mert nekem elõször letöltött 300 levelet, aztán néztem hogy ezt kell beállítani.

Egyébként a Beállítások / Telefonbeállítások / Számítógépes kapcsolatokban lehet váltogatni hogyan kapcsolódjon a géphez a telefon.

Aha, akkor megpróbálkozok a bluetoothot-al.
Sajnos még egy idegesítõ problémám van, email küldés....beírom a címet a tartalmat, küldés--->DNS hiba!! Ebben tudnál esetleg még segíteni?

Aquir
A gépben (vagy másik telefonban, fülhallgató, stb.) is kell bluetooth és szoftver, akkor lesz kapcsolat. Vagy alapból a gépben van, vagy lehet usb-set venni, lassabb kapcsolata van mint a vezetékesnek.

Köszi megpróbálom.
Egyébként kíváncsi volnék a bluetooth mûködtetésére, próbálkoztam azzal is, sikertelenül, elõszõr bekapcs. , aztán keresés, de nem található blútot eszköz....hát az meg mi...egyáltalán mi kell hozzá pluszban? nem értek én ehhez... :)

Aquir
Töltsd le itt a Samsung PC Studio-t

én csak bluetoothot használok géphez, tehát ezt még nem próbáltam, próbáld meg

üdv!
Vettem a mobilomhoz USB kábelt nemrég, de sehogy sem akarja felismerni a pc, telepítõ cd-t nem adtak hozzá. Most akkor hogyan tovább?? :)

Bakker, tök igazad van. Ez tényleg a sim kártya, csak benéztem... :(
Amúgy a teló tényleg jó. Nekem van egy htc artemis is, az elég profi, csak a legtöbb dologhoz kell a cerka, ezért vettem meg ezt a corby-t is, nem bántam meg... :)
Aquir
Az elõzõ telefonomban - ami nem tudott SD kártyát fogadni - is volt ez a megszorítás a bejövõ üzeneteket illetõen. Igazából ezt mindkét esetben tudomásul vettem, végülis kitörölhetõk az üzenetek, a fontos információ pedig átírható jegyzetbe. Egyébként a SIM-kártya jele van ott a telefonban, ahova mutatja, hogy menti az üzeneteket szerintem.

Az legalábbis biztos hogy kell egy határ neki, de az elõzõn sem jöttem rá miért csak ennyit tárol a telefon.

Egyébként azt néztem, hogy ez a telefon nagyon megérte az árát a többihez viszonyítva, például a kétszer annyiba kerülõknek sincs kétszer annyi funkcionalitása mint ennek, inkább a luxus irányba mennek el, szóval én még mindig örülök ennek a telefonnak és annak amiket tud :)

Köszi a választ. Neked van SD kártyád? Ha igen, hogyan kerülöd ki ezt a problémát? Vagy neked nincs ilyen problémád, csak én vagyok ilyen szerencsés? :) Köszi.
Aquir
szerintem nem lehet, ahogy néztem..

Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni tõletek: A telefonomba tettem SD kártyát és azóta oda jönnek az sms-ek (ráadásul csak 25 db-ot enged, utána jön az üzenet, hogy megtelt a memória). Hol lehet beállítani, hogy a telefon memóriáját foglalják a bejövõ sms-ek?
Köszi elõre is.
Aquir
jah. GIMP ingyenes, gondolom tudod, az már alkalmas jobb szerkesztésre

közbe nézegettem és szerkeszteni kell...

Hali

Hogy lehet beállítani hátteret úgy hogy mind a 3 háttérnél ugyan az legyen, mert amikor kinézek egyet és arra megyek hogy beállít mint --- háttér, utána mutatja a képet, de valahogy méreteznem kell egy téglalapba hogy hogy legyen, aztán amikor berakom háttérbe akkor ugye felosztja a 3 háttérbe és az egyiken a keze van a másikon a teste közepe stb. kissé zavar

Aquir
amekkora microSD kártyát külön veszel egy boltban

Hali, mennyibe kerül corbyhoz egy memóriabõvítés ? 8 gigáig vagy ameddig lehet

Aquir
nemtom, esetleg #16

sziasztok
tud valaki Corby felbontásba fullscreen gameloft játékokat?
Kriszt020
hello
megoldódott a nagy rejtély :D
csak ki kellett kapcsolni a telefont és vissza be
nem gondoltam volna... na de mindegy a lényeg,h mûkszik :)

Aquir
Persze itt is vannak állítási lehetõségek, hogy pannon wap, pannon data internetprofil stb, de az ottani beállítások jók voltak (A telefon kártyafüggetlenül lett véve)

Kriszt020
elõször én is így próbáltam,de a vodánál állítgatni kell
köszi azért
valaki aki vodás?
ötlet?

Aquir
Én pannonnál vagyok (Telenor), a szolgáltató telefonos szolgáltatásrendelõ menürendszerén keresztül rendeltem a megfelelõ csomagot azt ennyi, a telefon csak kapcsolatot létesít és teszi a dolgát (böngészõ, google maps, idõjárás stb.)

Kriszt020
sziasztok!
nem tudom milyen gyakran olvassátok a fórumot...
lenne egy kérdésem,tudja valaki,h hogyan kell a netet beállítani a kistelefonon?
vodás lenne.
nincs kedvem a vodát hívni,meg végig hallgatni a sok hülyeséget....
a google kimerült,így találtam rátok is!
köszi
hello

Aquir
üzembehelyezett új szép letisztult banner

Aquir
Apropó widget.
Ha megváltoztatod a pipákat a widgetek menüjében, mindent elkezdhetsz újra kirakni :) Ezért nem néztem meg amirõl beszélek, mert azt még a widget-menübõl is kiszedtem, hadd legyen átlátható ami esetleg még kellhet onnan oldalról :)

Aquir
SMS-íráshoz csak 2 gombot kell megnyomni - Névjegyek -> Üzenet küldése (és ekkor már megadhatod kinek / kiknek küldöd).
Vagy van alap widget, amihez névjegyeket adhatsz, nem használom, de azon asszem van a telefonhívás mellett üzenetküldés gomb is.
Bár ahogy én használok internetet, nekem az olcsóbb ha azon keresztük írok :)

NIBI
Nekem SMS írási widget kéne, mert így túl sokat kell lépkedni mire végre írni tudok... :

És igen, a nincs esemény azt jelzi amit mondtál, azóta tesztelgettem. :)
Aquir
Egyébként a letölthetõ widgetek közül nem találtam semmi hasznosat a már a telefonon lévõkön kívül (az idõjárás jelzõ is alapból rajta van).

Aquir
Én ahogy sejtem ez az lehet, amikor elszalasztottál telefonhívást vagy emlékeztetõt, és akkor a képernyõn amúgy is megjelenik errõl egy ablak.
Mert nem a naptárt jelzi elõre, nem feladatot jelez elõre, és asszem ahova Ezt korábban kiraktam másik képernyõre, onnan el is tûnt, amikor nem fogadtam hívást, szóval szerintem egy az egyben az az ablak, ami amúgy is megjelenik automatikusan ilyenkor a képernyõn, vagyis szeintem fölösleges kirakni, de lehet hogy ha elmulasztottad az eseményt és Nem nézed azt meg, akkor kijelzi ezeket a meg nem nézett dolgokat is, lehet próbálkozni

NIBI
Még valamit nagyon nem értek: a widgeten ott van hogy nincs esemény. Na ez mi célt szolgál és hogyan?
NIBI
Aham, köszi. :)
Már csak meg kell találnom, hol a zárókája/nyitókája. :D
Aquir
Mert lezárja, ahogy Te akartad
(mivel elvileg tudod hogy van beállítva a lezárás a beállításokban)
Simán fel lehet oldani a lezárás gomb nyomvatartásával, vagy amit mondtál, megnyomod aktív képernyõnél a hívás gombot majd utána a vissza gombot, az is feloldja.
De be is állíthatod hogy soha ne zárja le, ahogy akarod.

Oldal 1 / 2Következő →