Samsung Corby aka. S3653
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
köszi szépen a segítséget
Írjátok be a hívószámoknál:
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
En valamiert nem tudok ralepni a fenykepezogep hasznalata kozben a bal oldali menusorra. szurkebb szinube jelenik meg es nem reagal ha rakatintok.
Valakinek nincs otlete hogy miert lehet?
2 - beállítások
3 - telefonprofilok
4 - kiválasztod a kettõsnyílra nyomva azt, amelyikben meg akarod változtatni az sms hangot
5 - a fent legördülõ menübõl kiválasztod az "új üzenet"-et
6 - megváltoztatod az "üzenetjelzés hangját" üzenethangra/csengõhangra, beállíthatsz rezgést, hangerõt, ismétlést
Így néz ki a beállításom:
-fiók neve: Google
-SMTP szerver: smtp.gmail.com
-SMTP port: 465, 587-el is próbáltam
-POP3 szerver: pop.gmail.com
-POP3 port: 995
-saját cím: email címem
-jelszó: jelszavam
Mi lehet a gond? Az lehet probléma esetleg, hogy digis netem van?
Csatlakozáskor érvénytelen tanúsítványt észlelt, de azzal is mûködik.
Be lehet állítani a fiókszerkesztésben hogy csak a tárgyat fogadja (és utána letöltheted a levelet ha akarod), vagy az egész levelet egybõl, valamint a méretbeli megengedett max. letöltési határt. Az Üzenetek / Beállítások / Email / email fogadásban (a sima beállításokon keresztül is elérhetõ) pedig hogy minden hálózatban frissítse -e, és mennyi idõközönként, meg egyebeket.
Ha gmailed van, ott érdemes beállítani elõtte a beállításokban hogy a gmail csak az ezután érkezõ leveleket küldje a pop3-al, mert nekem elõször letöltött 300 levelet, aztán néztem hogy ezt kell beállítani.
Egyébként a Beállítások / Telefonbeállítások / Számítógépes kapcsolatokban lehet váltogatni hogyan kapcsolódjon a géphez a telefon.
Sajnos még egy idegesítõ problémám van, email küldés....beírom a címet a tartalmat, küldés--->DNS hiba!! Ebben tudnál esetleg még segíteni?
Egyébként kíváncsi volnék a bluetooth mûködtetésére, próbálkoztam azzal is, sikertelenül, elõszõr bekapcs. , aztán keresés, de nem található blútot eszköz....hát az meg mi...egyáltalán mi kell hozzá pluszban? nem értek én ehhez... :)
én csak bluetoothot használok géphez, tehát ezt még nem próbáltam, próbáld meg
Vettem a mobilomhoz USB kábelt nemrég, de sehogy sem akarja felismerni a pc, telepítõ cd-t nem adtak hozzá. Most akkor hogyan tovább?? :)
Amúgy a teló tényleg jó. Nekem van egy htc artemis is, az elég profi, csak a legtöbb dologhoz kell a cerka, ezért vettem meg ezt a corby-t is, nem bántam meg... :)
Az legalábbis biztos hogy kell egy határ neki, de az elõzõn sem jöttem rá miért csak ennyit tárol a telefon.
Egyébként azt néztem, hogy ez a telefon nagyon megérte az árát a többihez viszonyítva, például a kétszer annyiba kerülõknek sincs kétszer annyi funkcionalitása mint ennek, inkább a luxus irányba mennek el, szóval én még mindig örülök ennek a telefonnak és annak amiket tud :)
Segítséget szeretnék kérni tõletek: A telefonomba tettem SD kártyát és azóta oda jönnek az sms-ek (ráadásul csak 25 db-ot enged, utána jön az üzenet, hogy megtelt a memória). Hol lehet beállítani, hogy a telefon memóriáját foglalják a bejövõ sms-ek?
Köszi elõre is.
Hogy lehet beállítani hátteret úgy hogy mind a 3 háttérnél ugyan az legyen, mert amikor kinézek egyet és arra megyek hogy beállít mint --- háttér, utána mutatja a képet, de valahogy méreteznem kell egy téglalapba hogy hogy legyen, aztán amikor berakom háttérbe akkor ugye felosztja a 3 háttérbe és az egyiken a keze van a másikon a teste közepe stb. kissé zavar
tud valaki Corby felbontásba fullscreen gameloft játékokat?
megoldódott a nagy rejtély :D
csak ki kellett kapcsolni a telefont és vissza be
nem gondoltam volna... na de mindegy a lényeg,h mûkszik :)
köszi azért
valaki aki vodás?
ötlet?
nem tudom milyen gyakran olvassátok a fórumot...
lenne egy kérdésem,tudja valaki,h hogyan kell a netet beállítani a kistelefonon?
vodás lenne.
nincs kedvem a vodát hívni,meg végig hallgatni a sok hülyeséget....
a google kimerült,így találtam rátok is!
köszi
hello
Ha megváltoztatod a pipákat a widgetek menüjében, mindent elkezdhetsz újra kirakni :) Ezért nem néztem meg amirõl beszélek, mert azt még a widget-menübõl is kiszedtem, hadd legyen átlátható ami esetleg még kellhet onnan oldalról :)
Vagy van alap widget, amihez névjegyeket adhatsz, nem használom, de azon asszem van a telefonhívás mellett üzenetküldés gomb is.
Bár ahogy én használok internetet, nekem az olcsóbb ha azon keresztük írok :)
És igen, a nincs esemény azt jelzi amit mondtál, azóta tesztelgettem. :)
Mert nem a naptárt jelzi elõre, nem feladatot jelez elõre, és asszem ahova Ezt korábban kiraktam másik képernyõre, onnan el is tûnt, amikor nem fogadtam hívást, szóval szerintem egy az egyben az az ablak, ami amúgy is megjelenik automatikusan ilyenkor a képernyõn, vagyis szeintem fölösleges kirakni, de lehet hogy ha elmulasztottad az eseményt és Nem nézed azt meg, akkor kijelzi ezeket a meg nem nézett dolgokat is, lehet próbálkozni
(mivel elvileg tudod hogy van beállítva a lezárás a beállításokban)
Simán fel lehet oldani a lezárás gomb nyomvatartásával, vagy amit mondtál, megnyomod aktív képernyõnél a hívás gombot majd utána a vissza gombot, az is feloldja.
De be is állíthatod hogy soha ne zárja le, ahogy akarod.