19
-
WilliamMcKinley #19 És ha nem beszéli(írja) a magyart olyan jól? -
#18 -
Szemjuel #17 előbb írni tanul az ember, majd csak utána fogalmaz írásban véleményt! -
#16 A hogy a hozza szolasok nagy resze fars mint maga a cikk-/ezen nem csodalkozom,sg-/szivesen bele szalnek a szo csokevenyes (valszeg) h.nem erto Forumharcosokkal egy vitaba...
De nem teszem, mert ujfent a prognozis ((( vak beszel szinekrol)))
Ha a Sony ps koruli valos stabil hireket akartok -/ AKKOR PSC /- Nem igerem hogy itt csak ragyogo elmek vannak,DE biztos vagyok benne hogy,hulyeseget nem irnak!! -
#15 Amúgy valszeg nagyjából senki nem tudja, hogy mennyibe is került elkészíteni.:)
A Sony fejlesztőstúdiói között ugyan is nem csak a technológiát adják át egymásnak viszonylag szabadon, hanem az erőforrásokat is. Más stúdiókból is valszeg elég sokan dolgoztak a GT5 projekten, mint ahogy pl a Killzone2 készítésébe is bevontak máshonnan is embereket. -
Sir Ny #14 hát az első héten nem is, de úgy összesen biztosan eladnak majd belőle 10-15 millát. -
Szemjuel #13 akkor megin egy bulvárcikket olvashattunk, csak hát nem elég bulváros az alap :D amolyan SG.hu-s :D -
#12 Szerintem is.
A Shenmue 1999-ben 70 millió volt! -
#11 miért már a 4- is megjelent? -
Szemjuel #10 végül is hozhat 100 milliós profitot, de amit igazából mondani akartam ezzel a kommentel az az, hogy ez a 60 millió dollár igazából nem nagy összeg! Főleg ha úgy nézzük, hogy mennyi autót, pályát kellett licencelni főleg nem! (a gta4-hez nem kellett semmit se megvenni, még a motor is saját, és úgy került ennyibe... ha úgy nézzük a sony olcsón megúszta ;)) -
knightbali #9 Ezt nem merném ilyen biztosan kijelenteni. ;) -
#8 Meglássuk!;D -
Szemjuel #7 ha jól emlékszem a GTA 4 fejlesztése 160 millióba került :D szóval nem egy nagy összeg amit a sony elköltött! :D
más kérdés, hogy míg a GTA 4 már az első héten 100 milliós profitot termelt, addig a GT5 nem fog :) -
Szefmester #6 ... oké hogy csak 3 év telt el a 3. és a 4. rész között de nem azt jelenti hogy a kódon nem dolgozhattak már előtte is.. Nem egy fejlesztőcsapat van a világon akik a 3. részt már a második megjelenésekor elkezdik kikísérletezni.. pl. ID, Epic -
#5 Az ő bajuk. -
torcipepe #4 mondjuk felőlem simán fejleszthetik a következő részt is ennyit. addigra már hátha tudok venni egy ps2-t és ki tudom játszani a gt4-et. -
kanduhr #3 Te mit néztél? -
FoodLFG #2 Drágán dolgoznak a japán programozók. -
#1 Valami látványosabb videot összedobhattak volna.