8
  • MacropusRufus
    #8
    kérdés a következő: ha az illető a saját nem fogyatákos csecsemőjét akarja így kitenni a netre az mehet-e vagy sem?
    (és ugye az oldalon megjelenő hírdetésekből nevelném fel a gyereket)

    Nem értem mit akarnak ezzel elénrni. Az oldal nem valószínű, hogy jobban látogatott lesz mint egy átlagos web oldal. A kezdeti érdekesség után valószínűleg sokan nem fognak ránézni. Szerintem az emberek túlnyomó többsége nem kiváncsi egy szerencsétlen sérűlt szenvedéseire. (mert sztem a rohamot azért felfogja, hogy az nem jó neki). Ha ez nem így lenne akkor pl. a liveleak nézetsége messze überelné pl. a youtube látogatotságát.
    Esetleg morbid arcok fogják nézni... Meg a másik: egy magatehetelen embert szabad e ilyen helyzetnek kitenni? Nem tud tiltakozni... Lehet, hogy nem is akarja, ezt soha nem tudjuk meg hiszen nem tudja kifejezni sem, meg hát fel sem fogja, hogy mi történik körülötte...
  • hdo
    #7
    Ott a pont! Magad előtt tétlenül elvegetálni nem élet, nincs életcél!
  • caprocorno
    #6
    Én akkor sem mutogatnám a gyerekemet még a reklám bevételekért sem, ha ilyen sorsa jutna. És azt sem szeretném, ha engem mutogatna bárki.
  • Zoleeca
    #5
    Esetleg a feltételezem nem kevés anyagi ráfordítást amibe a gondozása kerül, az oldalon szerzett reklámbevételekből egészítik ki? Hát ha már él akkor ebből haszna is lehet, bár ő úgysem fogja fel.
  • mad mind
    #4
    Most nem azért, de miért is mutatják be az "életét"? Nem történik vele semmi, csak néha tisztába teszik és lemosdatják, remélem ha velem történik hasonló engem hagynak meghalni. Ez nem élet.
  • Ahoy
    #3
    Ez borzasztó :( Nemtudom hová tenni :( Felmerül az emberben, hogy hirnév vágyból csinálják, akkor meg szörnyűség kihasználni szegényt.
  • Gerygrey
    #2
    A franciaországi audiovizuális hatóság októberi jelentésében megbírálta a tévéadókat, mert adásaiknak csak 0,2 százalékában tűntek fel ilyen személyek.

    Bezzeg nálunk 100% körüli ez az érték, bár itt celebeknek hívják a fogyatékosokat :)
  • ntom
    #1
    Tudom, hogy a szeretet nem ismer határokat, de aki ilyen életet szán egy emberi lénynek...