34
-
MacropusRufus #34 mert nem bírtom kihagyni: 5 év alatt eljutottak oda, hogy az IE biztonságosabb mint a Tűzróka... :(( ez azért szánalmas.
Ja és a Chrome sem valami szuper, jelneleg az Opera a best.
"A tanulmány külön foglalkozik a böngészők biztonságával is, és meglepő módon az általában biztonságosnak tartott Firefoxban találták a legtöbb sebezhetőséget, az összes böngésző összes biztonsági réséből 44 százalékkal részesedik a Firefox. A második az Apple Safarija 35 százalékkal, és látványos növekedéssel a hibák számában tavaly óta (ennek az oka nagyrészt a böngésző iPhone-os verziója). A közvélemény szemében legkevésbé biztonságos Internet Explorer csak a hibák 15 százalékáért felelős, és alig 6 százalékos aránnyal az Opera számít ma a legjobbnak."
forrás: index.hu
-
sh0x #33 Chromeban már benne van a HTML5 ..... :) erről ennyit
-
krajcsovszkig #32 Egyáltalán van abban HTML5? :P Én asszem nemrég olvastam valahol hogy a chrome (lesz?) az első, amiben benne van (lesz).
Meg az még elég friss dolog, természetes ha bugos -
krajcsovszkig #31 Viszont a legtöbb "hivatalos" honlapot csak ie-re optimalizálják, aminek következtében sokszor csak azon működik... (Egyébként chromeon egész jól mennek azok is, ha nincs letiltva mint pl. az e-felvételinél, viszont pl az SZTE ETR-je firefoxon xar, pedig ez "az" opensourceos egyetem) -
Cat 02 #30 Egyébként nektek meg html5 FF-szal ? Mert nekem pl audio tag nem ment =\| -
djw #29 céges környezetben bevállt az IE? :D ezt át kéne gondolnod... Az IE - az összes verziója - ipari hulladék. Szaványokat nem követ, hanem csinálni akar. A FF, bár túl van hájpolva (ennek ugye van magyar megfelelője is?), mégis követi a szabványokat és ha azt mondom, hogy 0px távolság, akkor FF-ban, operában, szafariban, krómban az 0px, IE-ben meg nem... akkóó... mi vált itt be? -
krajcsovszkig #28 Gondolom ez valami javascript benchmark lehet, ami kábé annyit jelent hogy a böngésző egy javascriptes oldal letöltése után mennyi idővel jeleníti meg azt, meg hogy mennyire szaggatnak rajta a különböző scriptek/animációk/egyéb giccsek. -
#27 És ez mit mutat? Egyik tengelyen sincs semmi. Jobb oktatási intézményeben az ilyen grafikonra mondják, hogy lószar.
Azt sem értem, hogy mit értetek böngésző sebességen. Arra verittek, hogy az egyik 1.6 a másik meg 1 sec alatt tölt be? A sávszél a döntő. -
Ferrer #26 5 éves a Firefox, szóval éljen a Safari -
krajcsovszkig #25 Fúj de utálom a FireFoxot...
Egyébként boldog szülinapot! :D:D -
caprocorno #24 Ezt a sorrendet úgy érted, hogy a chrome a leg lassúbb? -
caprocorno #23 Akkor miért kérdéssel kezdted? Egyébiránt tényleg szubjetív, de nekem meg pont az számít. Pont az, hogy melyiknél kell várnom, mire elindul, és mire megjelenít valamit, vagy melyiknél nem kell várni. EGy böngésző sebessége nálem ezt jelenti. Nem édekelnek a különböző táblázatok, csak azt, hogy melyik idegesít azzal, hogy még mondig csak várok, és melyik nem. Bár ez téged úgysem érdekel, és igazad is van -
#22 Ezeket az adatokat milyen körülmények között kapták? mert nálam, teljesen más. Nálam sebesség szerint: opera>ie8>ff>chrome. safarit mostanában nem próbáltam. -
-
#20 Mit jelent a lassú nálad? Nálam teljesen jó mindegyik de az FF-et használom mert megszoktam, az opera nem tetszett, mert körülményes volt a netscape után.
Bár a te szubjektív véleményed mondjuk pont nem érdekel. -
caprocorno #19 Mondjon bárki-bármit, egy azon konfigon belül FF lasúbb, most már nem csak a Chrome-nál, de már a IE8-nál is. Persze aki rá van izgulva a FF kiegészítőire, az soha az életben nem fog mást hazsnálni. Aki viszont a böngészőt böngészészésre használja, az szépen lassan át fogtérni Chrome-ra. No persze vállalati környezetben meg marad az IE mert egyszerüen vannak feladatok, amiket csak azzal lehet elvégezni. -
#18 -
#17 -
#16 Ha ő "fikázik", akkor amit most írtál az mi? -
#15 http://en.wikipedia.org/wiki/Tabbed_document_interface -
#14 Ki nem szarja le, hogy ki tudta először? Fasznak kell fikázni, nem teljes az életed ha nem fikázhatsz valamit?
Opera élen jár dolgokban, nem tudja elérni, hogy használják a szarját, erre megy sírni az EU-hoz, hogy a csúnya MS elnyomja. Undorító.
-
szombi #13 Opera jóval régebbi, évekkel korábban már tudta a TAB-os böngészést.
Azért nem terjedt el mert nem volt mögötte akkora hype hadjárat.
A profik és igényes júzerek használták, és nem a 12 éves kispistikék, akik még azt se tudták mi az a böngésző.
Céges környezetbe mégis az IE a menő, és ennek oka van.
Nem a vezetők meg rendszergazdák töketléensége miatt, hanem mert bevált és kész! -
sh0x #12 igy van:D anno ugy harangoztak be mindent mintha ők találták volna ki:D azt már joval előbb tudott mindent az opera mikor ez a hulladék még nem is létezett:D:D:D -
#11 Mindjárt leköplek én téged. -
sh0x #10 error. nyomj egy frissitést neki, nálam anno még 3.0 alpha channelnél volt crash.. -
#9 Lehet, hogy nonprofit a tobbi meg ingyenes, de az ertelmetlen harccal sikeresen elertek, hogy a webfejlesztesek idejenek eleg nagy hanyadat a hibakereses, teszteles es a kompatibilitas vizsgalat viszi el... Tobbletmunka, tobblet penz, de osszessegeben bukik vele a fejleszto...
Ossze kellene terelni a cegek vezetoit, nyakon capni mindegyiket egy fagyott angolnaval, es kikenyszeriteni, hogy legalabb a programok ertelmezo resze legyen egyforma, szabvanyos.
Most nem erdekel, hogy melyik mennyire szabvanyos, mert elfogultsag nelkul mindegyik eppen annyira szar, mint amennyire jo... -
szombi #8 Foxi már rég nem a régi, szét van hype-olva az egész, ezért is használok Operát! -
#7 -
Ry0K3N #6 az a Chrome ami 2 perc alatt összeomlott nálam? :D
azóta kerülöm azt a trágyát -
Cat 02 #5 Amíg ennyi kiegészítő lesz hozzá, addig FF rulz!
Tudom h Chrome-hoz is van, de az non-official + erőforrásigényes -
sh0x #4 köp.
chrome ftw! -
roliika #2 Boldog szülinapot rókaság! Azééé...lassan lehagy sebességre az IE ejnye ejnye!