Ingyenesen elérhető az Unreal Engine 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U3 engine meg valahol az aranyközépút 😊
Attól függ, hogy milyen szempontból, pl. a Source jobban optimalizált és egyszerûbben használható, a Cryengine meg szebb.
Már nem azért, de technológia ide vagy oda, az U3 engine a piacon levõ legjobb motor. És a szemetek ezt a "szart" adják ingyen? 😛
Ja. Én sem tudom miért nem adják ki inkább a CryEngine 3-at, vagy az idTech5-öt. Persze ingyen. És akkor van esély rá, hogy a sanyiksz is boldog legyen...
grat kiadnak egy elavult dx9-es motort 2009-ben 😄 bár lehet épp ezért, mert már úgysem kell senkinek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A játékokban tömkelegnyi hang meg nagy felbontású textúra és videó van. Ebben csak a szerkesztõ, egy demó játék, pár mintával egyetemben.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Leszedtem.
A source sdk jobban tetszik, ráadásul ez szaggat is mint a disznó és tök nem úgy néz ki egy pálya benne mint a játékban.
A source sdk jobban tetszik, ráadásul ez szaggat is mint a disznó és tök nem úgy néz ki egy pálya benne mint a játékban.
Az nem függ össze 😊
Ennyi erõvel "hogy lehet egy fél kilós kalapáccsal egy egy tonnás faházat építeni?"
Ennyi erõvel "hogy lehet egy fél kilós kalapáccsal egy egy tonnás faházat építeni?"
560 mega az egész? Mennyi telepítés után?
Hogy a faxba lehet ezzel 4-6 gigás játékokat csinálni?
Mint hozzáértõ kérdem 😉 (kamu).
Hogy a faxba lehet ezzel 4-6 gigás játékokat csinálni?
Mint hozzáértõ kérdem 😉 (kamu).
Meg biztos hiányzik pár dolog belõle a pénzeshez képest is, hiszen miért lenne BETA a telepítõ nevében?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mondjuk ez így valóban felszines, sõt kicsit naív gondolkodásra is ad okot, ha azt hiszi az íro, hogy ha egy sutidó megvette akkor õk most eszik a kefét. Hisz ez csak úgy megy a mai világban, felgyújtanák az Epic fõhadiszállást azony nyomban a perek tucatjairól meg ne is beszéljünk😊...
Értem én, csak leszarom. 😊
Koszi a kiegeszitest!! Fontos info.
Azért most pár fejlesztõcsapatot biztosan kiver a víz, hiszen õk még pár napja is ropogós dollárokat fizettek a motorért, most pedig teljesen ingyen elérhetõ.
Ha a "kedvescikkíró" tisztességesen utánaolvasott volna a dolgoknak, akkor tudná, hogy az ingyenes SDK-val készült szoftverek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Tehát ha egy stúdió/kiadó pénzt akar látni egy fejlesztésébõl, akkor továbbra is ki kell fizetnie azokat a "ropogós dollárokat"...
Ha a "kedvescikkíró" tisztességesen utánaolvasott volna a dolgoknak, akkor tudná, hogy az ingyenes SDK-val készült szoftverek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Tehát ha egy stúdió/kiadó pénzt akar látni egy fejlesztésébõl, akkor továbbra is ki kell fizetnie azokat a "ropogós dollárokat"...
butitájm butitájm ökrossz dö jueszéj!!!! butitájm butitájm héjhéjhéj
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
öjjj öjj öjjj
ez jóhír
ez jóhír