17
-
Indigo #17 U3 engine meg valahol az aranyközépút :) -
krajcsovszkig #16 Attól függ, hogy milyen szempontból, pl. a Source jobban optimalizált és egyszerűbben használható, a Cryengine meg szebb. -
#15 Már nem azért, de technológia ide vagy oda, az U3 engine a piacon levő legjobb motor. És a szemetek ezt a "szart" adják ingyen? :P -
#14 Miért, van már dx10-es motor is? :| -
Indigo #13 Ja. Én sem tudom miért nem adják ki inkább a CryEngine 3-at, vagy az idTech5-öt. Persze ingyen. És akkor van esély rá, hogy a sanyiksz is boldog legyen... -
#12 grat kiadnak egy elavult dx9-es motort 2009-ben :D bár lehet épp ezért, mert már úgysem kell senkinek. -
#11 A játékokban tömkelegnyi hang meg nagy felbontású textúra és videó van. Ebben csak a szerkesztő, egy demó játék, pár mintával egyetemben. -
krajcsovszkig #10 Leszedtem.
A source sdk jobban tetszik, ráadásul ez szaggat is mint a disznó és tök nem úgy néz ki egy pálya benne mint a játékban. -
krajcsovszkig #9 Az nem függ össze :)
Ennyi erővel "hogy lehet egy fél kilós kalapáccsal egy egy tonnás faházat építeni?" -
Nazir #8 560 mega az egész? Mennyi telepítés után?
Hogy a faxba lehet ezzel 4-6 gigás játékokat csinálni?
Mint hozzáértő kérdem ;) (kamu).
-
#7 Meg biztos hiányzik pár dolog belőle a pénzeshez képest is, hiszen miért lenne BETA a telepítő nevében? -
#6 Mondjuk ez így valóban felszines, sőt kicsit naív gondolkodásra is ad okot, ha azt hiszi az íro, hogy ha egy sutidó megvette akkor ők most eszik a kefét. Hisz ez csak úgy megy a mai világban, felgyújtanák az Epic főhadiszállást azony nyomban a perek tucatjairól meg ne is beszéljünk:)... -
karajjj #5 Értem én, csak leszarom. :) -
KoS #4 Koszi a kiegeszitest!! Fontos info. -
Indigo #3 Azért most pár fejlesztőcsapatot biztosan kiver a víz, hiszen ők még pár napja is ropogós dollárokat fizettek a motorért, most pedig teljesen ingyen elérhető.
Ha a "kedvescikkíró" tisztességesen utánaolvasott volna a dolgoknak, akkor tudná, hogy az ingyenes SDK-val készült szoftverek kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Tehát ha egy stúdió/kiadó pénzt akar látni egy fejlesztéséből, akkor továbbra is ki kell fizetnie azokat a "ropogós dollárokat"... -
#2 butitájm butitájm ökrossz dö jueszéj!!!! butitájm butitájm héjhéjhéj -
karajjj #1 öjjj öjj öjjj
ez jóhír