Játék fajták

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
mi a halál retkes kaszának kell neked mindenhez rövidítés. te komolyan mondom orvosi eset vagy <#alien>

practitioner of the forbidden arts of death

Zsolek123
<#ijedt>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

azt látom de ott nem találtam rövidítéseket most mondom egy példát: Simulator akkor ezt írjam: S vagy SG vagy mi a szösz

Zsolek123

jó de mire keressek rá? már próbáltam de nem adott ki semmit. nekem egy lista kell amin fel van sorolva

Zsolek123
Még mindig nehezen barátkozok meg azzal a gondolattal hogy vannak hozzád hasonló súlyos arcok, akik ezzel ütik el unalmas perceiket...<#szomoru1>

Google a barátod.<#heureka>

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

én ezt halál komolyan gondoltam 😄 ezekbõl nem tudtam meg sokat

kuci06
jó a fórumod (aláírás)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Zsolek123
<#conf><#lama>

autoszimulator
szakértõi weblap lesz

.: mobilize.hu :.

angelslie
Ekkora fail topikindító hsz-t... úristen...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DanielT
Sertéspörc. Továbbá RPG, RTS stb... de ezt te is tudod...

Esetleg még a ROTFLOL és a STFU.
byzhouse
erre google nem lenne elég? -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

norbi2fraktal
legjobb faják::

XD,LOL,OMG,WTF,FCK

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fel tudnátok nekem sorolni a játék fajtákat? rpg rts mmorpg stb mert csinálok egy weblapot na mind egy majd megmutatom 😄 de most megyek enni 😛

← ElőzőOldal 2 / 2