15
  • komloimisike82
    Én pár napja vettem meg a játékot sajnos,vagy nem sajnos, majd az idővel kiderül.A fenti cikk jellemzi legjobban a játékot(pedig,szinte minden újság hasábjain elolvastam a cikkeket),mert minden így van.Aki nem ismeri az erdeti táblás verziót,vagy nincs sok törelme annak nem ajánlott.A játékhoz kapott 50 oldalas füzet semmit nem fed fel a szábályokról,csak az utolsó szabály változtatásait ecseteli(és elég sok mindent elsunnyog).Az eredeti játékszabály le lehet tölteni,úgy 60-70 oldal,de akinek nincs nyomtatója(mint pl.nekem)az bajban lesz.Sőt,még a j.szabáy sem fed fel mindent ,mert az a tábláshoz és nem a digitális v.-hoz készült.Ezen feül társas j.-ban biztos szórakoztató,hogy sok mindenben a szerencse dönt,de itt frusztráló.Sokszor nem egyértelmű mi,miért sikerül/nem sikerül.Mikor papír forma "ezt" mutatja,de a a szerencse "úgy" dönt..stb.Remélem valahogy ráérzek,ha nem valahol becserélem.Meg kell gondolni a vételt,bár már olcsóbb ,de árából a mega games-ból 3 játék kijön.
  • Zóanagyvarázsló
    Igen.
  • zorrobomber
    Körökre osztott módot lehet hot-seatben nyomni?
  • Loverman
    easy mód? ja, az tényleg csak bemelegítésnek jó, kb minden játékban
  • GodBadka
    Nem akarok kötözködni, de hogy lenne már az egyjátékos mód a lényeg a játékban? Pont a az a kihívás, amikor egy másik játékos ellen játszhatsz. Az egy dolog, hogy a multi rész elég béna lett, de már dolgoznak a javításokon, és még így is mérföldekkel nagyobb élvezettel bír, mint gép ellen játszani. Az csak bemelegítésnek jó.
  • Loverman
    igazából az igazi fanok multira nem ezt használják (eddig nem is használhatták ugye mivel idén jött ez ki), hanem egy egyszerű 2d-s dolgot (ami kb úgy néz ki mint a Football manager programokban a meccsek). Ennek az egyetlen hibája hogy még nem sikerült a legújabb szabálykönyvre frissíteni, de egyébként a táblás játék rajongóinak körében nagyon elterjedt.
    (A Gamestar cikkjében mindez le van írva, persze konkrétumokkal, csak most nem volt kedvem utánanézni)
  • Slainte
    Hasonló jellegű játékot lehetne csinálni létező sportokhoz is.
  • Zóanagyvarázsló
    Oké így nincs benne a save/load csít hogy nekem megfelelőt dobjon a gép, de szerintem ezt a játékosok döntsék el hogy kell e nekik ez vagy nem..

Online ligán kívül máshová tudod vinni single-beli csapatodat is, szóval nem lenne sok értelme. Amúgy pedig tényleg durva cheat lenne. Nem tudom, hogy trainer vagy klasszikus cheat létezik-e hozzá, de hiba lett volna ezt a lehetőséget beépíteni a játékba.

Értem én kell a kieg is.. de akkor ott már erős legyen a grafikai tuning, és minimum 3-4 új faj legyen benne..

Egyelőre egy ingyenes DLC van bejelentve, sötét elfekkel.
  • Szefmester
    Esélyes.. Fura hogy nem tért ki a tervezési bakikra...

Ok a grafika valóban lehetett volna komolyabb is, de mivel erősen multiplatform cucc így ez még megbocsájtható.. na de hogy a Bloodbowl csapatok miért csak ilyen kis létszámban szerepelnek.. Értem én kell a kieg is.. de akkor ott már erős legyen a grafikai tuning, és minimum 3-4 új faj legyen benne..

Nem tudom más észrevette-e már de amikor jelzi hogy szintlépés történt, és szintelés előtt mentesz, akárhányszor töltöttem vissza az állás, mindíg ugyanaz a kockadobás jött elő.. Oké így nincs benne a save/load csít hogy nekem megfelelőt dobjon a gép, de szerintem ezt a játékosok döntsék el hogy kell e nekik ez vagy nem..

ezek után gondolom már nem hihető hogy ez csupán véletlen eredménye nálam.. Volt szintlépés közbeni áramszünet, és mikor újracsináltam mind3 játékosom ugyanazt dobta mint elsőnek.. szal próbálkoztam és...
  • PetruZ
    A szerző egy percet nem játszott a játékkal, amit leírt, nagyrészt hülyeség, szinte mondatonként cáfolható. :)
  • SityiSXT
    A tutorial csak a játék kezelését magyarázza el, arra kb. megfelel. A szabályokat viszont a szabálykönyvből kéne elolvasni, amire a játék kézikönyve is utal, csak a magyar változatnál elfelejtették a DVD-re felmásolni. De itt van.
  • navahok
    Most jelent meg a dragon age talán arról kellene írni (mindig a frissől) nem ilyen több hónapos játékokról :S.
  • Higany
    Szerintem meg ez a játék is egy vicc!