Elektromos autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Habár ízlések és pofonok, nekem spec a mai városi közlekedésre tervezett, kisautóktól is hányingerem van.
#30: Pénz nem mindenkinek okoz problémát, persze az utóbbi idõben sokan visszafogják magukat, és enyhébb fogyasztásu autót vesznek.
Elvileg jövõ év januártól megszûnik a reg adó, már nézegetem a nagy amcsi dögöket. Leszarom hogy mennyit eszik, nem kell a 100 m-re lévõ kisboltig is autóval menni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha lesz valamikor autóm(bár gyalogosan jobban szeretek közlekedni), akkor csak ilyet veszek.
Nekem meg pont ezért tetszenek. Olyan egyediek, nem tucatkinézet, mint a mostani autók.
Egy V8-as motor hangját egyik se tudja utánozni, ráadásul a legtöbb prototipus túlságosan futurisztikus kinézetû, egyes modellek írreálisan hülyén néznek ki...
Ha ez jellemzi a jövõt, inkább saját autógyárat alapítok. :DD
Akumlátoros megoldással viszont nincs gondom, az olajszármazékokkal mûködõ társaikat is kell tölteni x km -enként.
A hang problémára, meg remélem hogy találnak megoldást, végülis akik picit is autómániások, (sokan vannak) akkor ez nagy probléma lesz a jövõben.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
kérlek magyarázzátok el :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha jól emlékszem 7 személyes, és többféle akksival rendelhetõ. A legolcsóbb akksival olyan 10 millió körüli ár szerintem nem vészes, ahhoz képest...érdemes elolvasni az oldalon a specifikációkat. Pl. az akksi kiszedhetõ, és nagyobb útra akár bikább bérelhetõ stb... 17 hüvelykes érintõképernyõs kijelzõ stb...
Amúgy elõrendelhetõ már most.
.: mobilize.hu :.
ráadásul ez egy sportkocsi, sokat fogyaszt a komoly igénybevétel miatt!
ha ezt a technológiát kivitelezik egy kicsi, könnyû városi kisautóban
fõnyeremény lehet!
népautó lehet belõle?
az elején a led-ek akár egy újfajta kommunikáció eszközei lehetnek..

A Tesla Roadster is eléggé impozáns, bár ennek az ára, hatótávja meg a hely szûkössége még elég nagy gyengesége. A gyakorlati tesztek is sajnos igazolták a kiforratlanságát.
.: mobilize.hu :.
Reva Mini. Kétüléses törpe, 3,5 millió Ft... de nekem nagyon tetszik.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
-olcsóbb
-jobb,mint a mostani szénszármazékból mûködõ vetélytársaké.
Sajnos:((((
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
prototípussal, versenyeznek az új piaci szegmensért. Ez nekünk csak jó,
hiszen a verseny lejjebb szorítja az árakat és emellett újabb technológiák és ötletek kerülhetnek kivitelezésre. Egyelõre azonban még a két legkényesebb kritérium a hatótávolság és a költségek.
Ehhez kapcsolódóan pedig az esetleges infrastruktúra.
Szerintetek mikorra terjedhetnek el ezek a kocsik, lehet-e
a közeljövõben egy szupergyors forradalom, hasonlóan ahogy az informatikában is végbement?
Terveztek-e elektromos autót venni, ha elérhetõ áron megjelennek a piacon (azaz, ha hosszú távon már olcsóbb, mint a benzines társa)?
Hozzászólásokat és linkeket várok a témában.
(Feltehetõleg lesz egy kis flém az elején, de utána sem áll majd meg a topik, itt lehet majd nyomon követni az egyes autógyárak új modelljeirõl szóló híreket)
Kezdetnek egy kisebb körkép a piacról
és néhány jópofa kocsi,
Nissan Leaf
Renault Zoe
Solo-duo, van külön topikja