374
elektromos, napelemes, hibrid- és egyéb alternatív meghajtású autók
-
Skoda Octavia Green E Line -
mogyi33 #213 Hibrid infiniti -
Renault ZOE -
Nissan Townpod -
Peugeot HR1 hybrid -
tarus21 #209 Ez egy hibrid. Szép. -
Nissan Infiniti EV -
Hybrid Yaris -
Aksi motorháztetőben -
Videón a világ legtréfásabb versenye - elektromos járművek feszülnek egymásnak
A survolt nagyon odavág. -
n003 #204 5,5M és az aksit még ezen felül bérelned kell? :O anyád -
Renault Kangoo ZE -
fann #202 http://www.autopult.hu/galeria/gal.php?name=1009/EX1 na itt a link a galériának, ahol meg lehet nézni, mire is gondoltam -
fann #201 Nekem ez jön be nagyon gyönyörű, és nagy teljesítményű. Mondjuk nem ide Pestre való, de akkor is szép
-
Peugeot iOn és a többi -
Hyundai BlueOn -
Erőmű autópályából :) -
Jön a Prius kistestvére -
Azt hiszem ez kapcsolódik a témához... -
"a gyorsulás lényegtelen"
te sem vezettél még városban :D -
ribot #194 Toyota Auris Hybrid (Van végre Auris, ami kéne!) -
a gyorsulás lényegtelen meg a végsebesség is. Városban úgy is csak 50 el mehetsz.
Na most én nem vagyok pesti de lehet hogy ott is araszolás. Akkor inkább az 1.0-es vagy max 1.4-es berregjen alattam mint egy 2 literes benzines.
-
Csucsu1111 #192 Vannak alacsony fogyasztású járművek persze.Csak nagyon nem mindegy,hogy azt az alacsony fogyasztást 75-nél produkálja csak városon kívül hátszéllel,vagy akár városban is.Nembeszélve a sofőr jártasságáról,vezetési rutinjáról. -
Csucsu1111 #191 A KIA egyszerűen borzasztó külsőre,pedig tetszenek a futurisztikus, buborék formájú üvegtetők az autókon.Az EMBER-ELEKTRO hibrid szintén egy agyrém,inkább hobbi és extrém sport eszköz,mint valódi megoldás.A peugeot és a honda viszont ígéretesnek tűnik.Tudja egy suzuki 1.0-ás is meg a maruti?Na jó,de mekkora a belsőterük,mekkora a végsebességük,gyorsulásuk milyen és főképp mennyiért lehet elpasszolni őket?Naugye.Nem mindenki éri be egy csoze szuzukával ám.Ma ez a divat,erre van kereslet.;D -
Az előző üzemanyagcellás járművük miért is volt kevésbé elektromos, mint a mostani? -
Ötszázzal ment az elektromos autó -
"az Insight 4,4 literes vegyes fogyasztását biztosan tudja majd."
Ezt egy suzuki swift 1 literes motorral megközelíti. Lehet a maruti meg el is éri. -
Honda Jazz Hybrid -
Peugeot Hybrid -
Ez nagyon ott van.
A kia pop meg tényleg elérné azt amire tervezték (legalább is nálam). -
n003 #184 :)) -
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/76384/100_km_h_sebessegre_is_kepes_az_ember_elektromos_auto]"Ember-elektromos" autó :)))[/URL] -
Toyota Hybrid sikerek Japánban -
Kia Pop -
"A két cég együttműködik abban, hogy 2016-ig Izraelben és Dániában legalább 100.000 elektromos meghajtású gépkocsi álljon üzembe. "
-
Csucsu1111 #179 http://www.autoszektor.hu/Hirek/A_Renault_megteremti_az_elektromos_autok_tomegmeretu_elterjedesenek_alapjait.html
Még a formája is tetszetős,ha erre gondoltál. -
Csucsu1111 #178 Ez tetszik! -
Egy Clio áráért adna villanyautót a Renault
"Az árhoz hozzáadók az akkumulátor, amely a tervek szerint havi 100 eurós áron lízingelhető a cégtől, valamint az elektromosság, 100 kilométerenkét egy eurós költséggel." -
kicsit off:
Érdekes project, nem rég voltak nálunk. -
De amíg kiér a mentő addig én beviszem.
Másrészt ez munkanélküliséggel járna méghozzá nem is akármilyennel.
Amúgy az emberek most is dönthetnek úgy hogy nem kocsival mennek 600 m-t hanem biciglivel ne adj isten gyalog. Sőt igazából már az is előre lépés lenne ha az amcsik nem a nagy "dömpereket" választanák hanem az 1.0 1.2 kocsikat.
Csak ők még nem hallották "nagy autó, kis pöcs."