Piros jelzésen való áthajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, hogy offolom ezt a jól menõ topikot.. de azért már tanácsot is adtam..<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1, égõ
2, felháborító
3, szabályellenes
4, veszélyes
5, megéri e egy ilyen balfaszságért fizetni ( ha lebukik az ember ), büntetõ pontot kapni?
persze olyan volt hogy a fejem fölött váltott át, de ez megint más téma mint az amikor már piros de még 2-3 autó simán átszivárog mint ha kötelezõ lenne nekik...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
amúgy szinte biztos, h nincs.
még mielõtt én is le lennék osztva, nyilván minden rossz jelzõt megérdemel aki szándékosan áthajt a piroson, de olyan már nekem is volt, h nem figyeltem eléggé, rosszul mértem fel a távolságot/sebességet és már pirosban csusszantam át.
köszönöm, egészségetekre!
don't give a fuck
Gyûjtögesd a pénzed..ne a végzést várd.... 😊
Amúgy ajánlanám, hogy mielõbb keress egy rendõr ismerõst, lehet picit kevesebbõl kihúzod. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
úúúútálom az álszentséget
respect to the man in the ice cream van
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Én Budapesten, a pesti alsórakparton járok dolgozni, csak én - veled ellentétben - betartom a szabályokat. Ha elütsz: agyonváglak, az biztos.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A segítségeteket szeretném kérni. Tudja valaki, hogy Budapesten a pesti alsórakparton az Erzsébet-híd és a Szabadság- híd között, vannak-e beépítve a lámpákba olyan cuccok, amelyek figyelik a piroson való áthajtást? Elõre is köszi a válaszokat.