Piros jelzésen való áthajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1: Valószínû nincs, a legtöbb lámpában nincsen mert drága, néhány helyen azért persze van.
Ne mondjátok már nekem, hogy senki nem ment még át "naracssárgán", hogy át akart menni a sárgán de már piroson csússzant át..
Gondolom nem vérpiroson ment át az illetõ, amikor már vagy 1,5 perce piros a lámpa...
http://goo.gl/gd6Zi5
A Rendõrök rengetgszer kint vannak. Általában hidakon , de van amikor a leállón szemból mérnek.
Amire észre veszed már lemért. (1.5-2kmre ellát az a szar)
140 körültól mérnek (ugye ettõl 30000huf a bírság)
Én pont ezért kb 145-150 körül szoktam menni.
Egyrészt ez még nem veszélyes másrészt ha lemér csak 30000ft.
60000ft már nem szívesen fizetnék ki😄 És szerintem ennél gyorsabban menni az nagyon veszélyes. Nem azért mert béna vagy, vagy ilyenek, hanem azért mert amire észreveszed mivan, már nincs semmi😄
Plusz sok a 110-el tökölõ emberke 90-el elõzõ kamionok stb stb.
150 rõl is necces sokszor😄
Downhill!!
Azért kérdezem mert most lett jogsim és ezután egyre többet kell ezen az úton járni.. persze idõre :/ és néha jól jön egy kis tempóelõny... 😊
Aztán nem lenne jó, ha ez a friss jogsi olyan hamar menne, mint ahogy jött... 😊
A dobozokra meg akkor figyelek.
Az M7-en is járok majd, de hát ott amikor jártam így "átutazóban" akkor forgalom (meg állatok voltak ) mindig, hogy ott nem szívesen megyek gyorsabban a kelleténél. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Azok 20 kilóméterenként vannak kint.
Az egész pálya szakaszon 5-6 darab van kint. És ehhez 2 mérõkéjük van.
Tehát össze vissza hordozzák, hol itt van hol ott van. És ugye a dobozokat is forgatják.
Az fix, hogy Tatabányánál nagyon sokszor benne van. És a bevezetõn is (m1-m7 közös szakasz) ott ugye 100 van!
Downhill!!
+ a "dobozosok" közül sem mind mér mindig. kicsit közelebbrõl az is látszik h éppen merre áll.
don't give a fuck
Azok matrica ellenörzõ dolgok.
Mérõ müszerek vannak, de dobozban. És ráadásul ki vannak táblázva.
Régen volt szó errõl amit írzs, hogy a kamerák fognak mérni, de akkor az volt hogy átlag sebesség mérõk lesznek.
De amikor ezt bejelnették utánna pár hónappal azthiszem az alktomány bíróság kimondta, hogy ez jog ellenes, mivel nem lehet 100% osan megállapitani (utólag, hogy a gép jó-e) hiszen ha akár a két kamera egymáshoz képest 1 percet késik vagy siet.....
Szóval csak a dobozok mérnek. Ezekbõl viszont egyre több van!
Downhill!!
xD xD
Tetszik 😄
(nem a gázolás lehetõségén nevetek,nem kell félre érteni 😊 )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Én Kistehergéppel járom a várost egész nap (futár vagyok) nekem is csak ilyen átcsusszanok alatta storiim vannak. Viszont a sebeséghatárokkal nem igen vagyok barátságba😄 Szóval nekem ez lesz a "vesztem" az tutti elõbb utobb.
A lényeg, az hogy szerintem a rakparton legalábbis ott ahol írtad szerintem nincs kamera. A belvárosban teszel ilyet az necces! Ott szinte minden sarkon van.
2 hónap a kiküldési idõ. Szóval ha 2 hónap múlva nem jön a csekk megnyugodhatsz.
Downhill!!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.: mobilize.hu :.
Én egyébként nem tudok róla hogy lenne kamera azon a szakaszon...
Legalább egy kicsit még izgulhatott volna.. áhh hamar lelõtted a poént. 😄D
Amúgy ha jól tudom inkább a belvárosfelé..tehát nagyon bent 😄 vannak kamerák, de ott sem mindenhol.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Pár hete volt.. épp tegnap láttam a fiestát.. már egy ilyen matchbox-t sikerült kikalapálni belõle pár hét alatt...😄XD Kegyetlenül legyalázta😄😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy múltkorába Nyíregyen tanuló már vizsgázott aztán a körúton elnézte a sávot illetve a lámpát ( melyik sávhoz melyik lámpa tartozik) .. aztán már váltott sárgára amit nézett és beletaposott a fékbe..de amelyik sávba meg ment az zöld volt... aztán ugye satufék.. mögötte a kamion 57-el fék nélkül "megtámogatta hátulról " 😄..Mondanom sem kell mi maradt a fiestából... 😊
Simán azt mondom,hogy a sárgán mentem át.
Ha bíróságra kerül az ügy mi a bizonyíték?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha nem tisztázzátok az ügyet, akkor rendszám alapján elõvezik a bejegyzett tulajt, és inkasszó útján, vagy végrehajtóval is behajthatják a büntit - ehhez sajna joguk van.
Piros lámpás áthajtásom kétszer volt. Egyszer nem látták, de nem mertem megállni (a mögöttem jövõ kissé agresszíven tapadt), másodszor viszont figyelmetlen voltam, és rajtakaptak. Jött utánam a rendõr, megálltam, elmondták, mi a szitu, bocsánatot kértem, "figyeljen oda, többször ne forduljon elõ, további jó utat" volt a válasz.
Most viszont szponzorokat keresek az autóm lakatolásához, így akkor is megállok, ha egy méterre van a mögöttem jövõ. Ha belémjön a marhája, legalább nem saját pénzbõl kell kilakatolnom a kisautót.
olyan mint a kb véletlenszerûen szétküldött parkolási büntetések voltak. páran azt is inkább befizették, aki utánajárt az "megúszta"...
don't give a fuck
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
pl Veszprémben is felszereltek egy kamerát, az egyik legforgalmasabb 4 irányú keresztezõdésbe, napi 100 db 100e csekket is kiküldtek néha, csak a gond az volt, hogy felét utána kénytelen voltak visszafizetni, mert már a sárga közepén is fotózott a masina...
Ezt mire értetted, arra, hogy nincs kamera?