13
a.k.a. Strapping Young Lad, Devin Townsend Band, Devin Townsend Project, stb.
  • Milanyka
    #13
    Üdv mindenkinek! Muszáj volt regisztrálnom az sg-re, mert egyszerűen muszáj írnom ebbe a fórumba:D. Devin Townsend életem előadója, imádom! Mindig, mikor bizonytalan vagyok a világban, az életben, önmagamban vagy másokban, akkor csak egy dolog biztos számomra: az ő zenéje:).
    Köszi, Kicsikiraly!
  • Kazuma92
    #12
    Nagyon jó a Ki album! az Addictedről ugyanezt már sajnos nemtudom elmondani, az annyira nem jön be nekem. ( pár jó szám)
    Hülye kérdéssel fordulok hozzátok:
    Ismertek e olyan együttest, ami olyan stílust játszik mint a Ki album?:D Legfőképpen a Winter, Terminal, Demon Leauge félék érdekelnének. Néha nagyon jól jön az ilyen.
  • uwu
    #11
    Én most teljesen rákattantam a KI albumra.
    Kíváncsi vagyok mikor unom meg, már vagy 2 hete minden nap meghallgatom.
    Most épp a Heaven Send ragadt a fülembe.

    Ez előtt hónapokig teljesen más zenére voltam ráfüggve. Clutch-ot hallgattam orrba szájba. Az olyan kocsmazene szerű tök más mint Dewin:D
  • dronkZero
    #10
    Steve Vai Sex&Religion albumán is ő énekel, asszem az az első "albuma". Meg az első albumán még Ocean Machine volt a bandájának a neve, egy albummal, Biotech. Személy szerint az a kedvencem tőle.

    Az újabbak közül már a Sinchestraval sem tudtam teljesen megbarátkozni, volt pár nagyon idétlenkedő szám már ott is. A Ziltoidra és a Kire sem igen tudom magam rávenni. Remélem az új album jobb lesz.

    Régebben jobb zenéket csinált szvsz. Ocean Machine, Terria, Physicist, Accelerated Evolution... Egyelőre nekem ezek az "igazi" Devin albumok... Azokban az időszakokban, amikor kicsit jobban rájön az elmebetegség, akkor valahogy nem csinál olyan fasza zenéket.
  • Kazuma92
    #9
    Arra kíváncsi vagyok. Valahogy megpróbálom megszerezni.
    Egyébként ilyen elszállós témákat, még csak az Ascension of The Watchers -be ( nemtudom jól írtam e :D) hallottam.
  • stp4trick
    #8
    igen, idei második album, és jó, tempósabb kicsit, de elszállós is ugyanakkor
  • Kazuma92
    #7
    "Ki" albumról a "Winter" nagyon megtetszett!
    Újabb album? Nemtudok sokmindent róla, se a zenéiről, de a Ki album nem 2009-es? azóta új?
  • Kicsikiraly
    #6
    kijött már az Addicted, az már kicsit keményebb úgy összességében is
  • Kazuma92
    #5
    A "Ki" albumról azért a Disruptr odabasz.
    Csak az nem tetszik az albumon, hogy alapjába véve nagyon illenek a kemény részek ebbe a stílusba, de az album második felén teljesen eltűnnek a durvább darabok. Néha kitörhetett volna
  • Snecie Smicie
    #4
    A Terria annak idején tetszett, de pl mindkét idei lemez a szemét kategóriát bővíti.
  • Christiansen
    #3
    Wrong side, Anti-product lekjopak.
  • exider
    #2
  • Kicsikiraly
    #1
    Devin Townsend konkrétan gitáron játszik és énekel, zenét ír, zenét ad ki.

    '98 óta mindenféle formátumokban játszik, első bandája a Strapping Young Lad volt, ezután a Devin Townsend Band nem sokáig, majd szólókarrierbe kezdett.

    Metálzenével foglalkozik alapvetően, de ugyanúgy tud normálisan énekelni mint hörögni és üvöltözni :D Külön érdekesség, h az utóbbi albumait teljesen egyedül vette fel, egy dobprogram segítségével (ami a Meshuggah dobosának játékát használja).

    Legutóbbi albuma (amit Devin Townsend Project előadó alatt jelentetett meg) a Ki, ez az első album ami a "drognélküli zeneírás"-ról szól, fia születése óta próbált leszokni, sikerült neki, és így is hozza az eszméletlen formáját :D