50
-
Tibmanus #10 "Az egyik szereplő - akinek kezében vélhetően egy Windows 7 példány volt - legyőzött mindenkit (valószínűleg a konkurrenciát)"
A képek alapján inkább a Windows 7 legyőzi a vírusokat, hackereket stb. -
#9 Én is már win 7et használok:). -
#8 tisztaszoftver.hu keretein belül minden felsőoktatásban résztvevő ingyen windows 7 frissitéshez juthatott hozzá aznap.. -
RecoPhile #7 Kaptál egy pukkont, amivel szerencsét lehetett próbálni, ha a te nevedet mondták fel akkor vihettél haza ingyen egy home premiumot. -
Cat #6 "Látogatók nagy része csak az ingyen Win7 miatt jött."
Ingyen osztogatták ? -
ParadoxH #5 Petkotól elhangzott egy nagyon fontos szó: "szerintem" -
FoodLFG #4 Mos mér ? Jó volt.
Kissé izzadságszagú ugyan, de legalább a miénk. :D
Itt van az index videója a béna mekk fanboj gyerekkel, akinek mindegy, hogy mit raknak elé, csak mondják, hogy az jobb.
http://index.hu/video/2009/11/01/a_windows_7_mindenki_szetver/
A többiek legalább nem akartak okosnak tűnni. :P
A szemüveges konter sztrájkos lány pedig elküldött minket a picsába, mert hozzányúlkáltunk a szomszédja gépéhez szünetben. xD De most mér ? Tényleg azt hittük, hogy az is olyan kiállított laptop, mint a többi. :D
Elsőre nem tűnt fel, hogy azokon csak a lányok játszatnak. >.<
Visszatérve a microsoftra, láthatóan nekik volt köszönhető, hogy a múltévi fosimosi Budapest gameshow helyett, most egy kicsit nagyobb, több, érdekesebb dolgot raktak elénk. Látogatók nagy része csak az ingyen Win7 miatt jött.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz jövőre, mert akkor már nem lesz új oprendszer, és a körülötte lévő felhajtás sem... -
lammaer #3 "Saturn budai áruházában október 22-én 0 órától 1 óráig, egy rendkívüli nyitvatartás során egyetlen óra alatt több száz példány kelt el"
Tényleg vannak olyan emberek, akik hajnali egykor elmennek windowst venni a saturnba? :)
Mert hogy a wow-osok elmennek az új kiegészitőért hogy tolhassák hajnali 2-től azt még el tudom képzelni. De van, aki alvás helyett windowst akart installálni? -
Petko #2 itt elhangzott egy nagyon jó kulcsmondat:
"ilyesmi lehet az, amikor egy cégnek teljesen mindegy, mit írnak, gondolnak vagy beszélnek róla, mivel már nem fontos a vevőközönség kielégítése, enélkül is megy ugyanis a szekér"
ez szerintem nem csak a microsoftra, és mégcsak nemis az informatikai iparra érvényes csak, hanem az egész modern neoliberális piacgazdaságra, ahol a nagy láthatatlan kéz jól elkúr mindent -
#1 Flang3r mi a véleményed? Talán a magyar verzióba nem építettek trójai megfigyelő rendszert, hogy szinkronban legyen a hatályos magyar törvényekkel, vagy rosszul gondolom?