305
Helyek, amiket jobb ha elkerülünk este. Terek, utcák, aluljárók, bandák, rosszarcok feltűnési helyei.
-
n3whous3 #25 valami plusz infó? -
Jimmyke #24 Nyáron edzésről hajnalba hazafele jövet (zombimód csak előre néz, lelkileg már otthonvan az ágyban) egy olyan kisebbségi karaván mellett haladtam el a Nyugati Pu. előtt (az összes lépcsőn ültek, mint a galambok a villanydróton), hogy szerintem csak azért élek mert ők is meg voltak lepődve, hogy mit keresek ott...
Magyarország, én ezért szeretlek -
n3whous3 #23 ja igen és esetleg valami kommentárt fűzzetek, hogy miért balhés egy hely, kommentként hozzáírom majd a helyekhez -
n3whous3 #22 Elkezdtem az eddig mondott helyeket egy térképbe bejelölni, ha kész adom a linket, azon frissítem majd mindig amiket mondtok -
#21 jaja, az megoldható lenne
ride.hu-n bicós spotokat lehet bejelölni -
#20 lol Lónyai utcába van a törzshelyünk...eddig még egyszer nem kötöttek belénk... -
n3whous3 #19 google mapsben találtam módot, hogy bejelöljünk helyeket kommentekkel, most néztem.. -
#18 AZ összes cigánynak golyót kell repíteni a fejébe!Kedden is tanúskodtam egy ellen a bíróságon,ott volt pár kétajtós szekrény cigó,gondolkodtam rajta,hogy kijutok-e élve,de szerencsém volt,nem balhéztak. -
sanyiute #17 Újpest Városkapu + közeli Panelek -
n3whous3 #16 aztapicsám, úgy de úgy de úgy fejbelőném az ilyeneket, kéne valami cigókommandó, akik este kimennek ilyen helyekre és ha azok balhézni akarnak, akkor BUMM HEDSÁT -
geo91 #15 bekerítenek a cigók és közlik, hogy nincs kit hívni, nincs merre menekülni, nem akarnak balhét, szóval adj nekik pénzt, különben előrekerül a kés... -
geo91 #14 meg ugye ott van az én esetem is, szerencsére nekünk mázlink volt... :D
jöttek egyből a rendőrök. -
n3whous3 #13 na ez jó ötlet, sőőőőt
kellene egy weboldalt csinálni, ami google mapset használva bejelölné azokat a helyeket, ahol jelentettek a felhasználók balhét/gondot és tooltipként megjelenne, hogy hányan értettek egyet azzal -
#12 ???
miért mi van ott?
elég sokszor járok arrafelé és maximum repülő sörösüvegekkel találkozok de akkor jobb menekülni XDXD -
#11 de tökjó. pont ott buliztam múlthéten és hazafele sétálva vettem az irányt :D lespanoltam pár arrajáróval szóval nemvolt para. -
#10 na ja. hallottam hogy ott kajak neked mennek késsel meg mindenedet lehúzzák. -
geo91 #9 havanna ltp-et sem ajánlom senkinek éjszaka... :DDD -
geo91 #8 gellért hegyre ne menjetek éjszaka... :SS -
hitch #7 pesterzsébet pacsirtatelep:D gondolom ezt tudjátok ti is. -
#6 Haller utca? -
#5 jo ötlet :) +fav -
#4 Boráros tér és Kálvin tér között van! -
#3 az mihez van közel ami ismertebb hely? Nyugati aluljárót nem ajánlom senkinek éjszaka. -
#2 BMF környéke? :D
mostanában pörögnek arrafelé az események -
mate317 #1 lónyai utcában több haveromat is elkapták az utóbbi időben, engem is, de még lányokat is. Szal óvatosan arrafele!