Budapesti balhétérkép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
Nagyából kertváros...nehézkes közlekedéssel.A központ nyüzsis...de nem balhés )
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
hamár itt vagyok, akkor érdekelne, hogy Pesterzsébetrõl milyen vélemények vannak?
50-50%, hogy ott dolgoznék egy villanyszerelési boltban :)
Akkor jó hírem van,úgyan is tudnék neked egy állást <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Engem azért hajtottak el,mert nem vagyok pesti :D,és olyan munka,hogy a bejárás miatti késések hátráltatnák õket :D
Neked még pont jól is jön ki,mert metróznod kéne(átszállás nélkül) városkapuig,onnan meg 122-es busz 4-5 megálló :)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Persze elsõsorban fõ tömegközlekedési útvonalakon járunk, talán ezért is.. de szerintem azért mindkét fél sáros egy kicsit, amikor valami balhé tör ki.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A hetedik kerültrõl kinek mi a véleménye, fõleg a Vörösmarty utca környékérõl?
már topiknyitás óta olvastam a hozzászólásokat, azért elég elszomorító ez az egész... nagyjából késõ este felé/éjszaka semerre sincs biztonságban az ember..
http://9gag.com/gag/5135249
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mi a velemenyetek az Arpad hidi metro megallo kornyekerol (Vaci ut + Robert Karoly keresztezodese)..?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Persze vannak olyan helyek ahol gáz emberek vannak, de a nagyon ritka. Régebben sokat jártam az Örsre este 11-körül bnõmért vagy haverhoz ki Csömörre, de semmi nem volt.
Max egyszer amikor jött szembe két kancigó, amikor mellénk értek azt motyogta az egyik h kapjátok be v vmi ilyesmit, azt mentek tovább. Nem szóltam vissza mert egyrészt összepakoltak volna egy perc alatt, másrészt nem volt olyan pro a csaj h beriszkizzek egy kést az oldalamba egy kis hõsködésért. :D
Sokat jártam még a keletinél is, késõ este de egyáltalán semmi. Egyszer egyedül mentem 1körül arrafelé, jött egy nagydarab kopasz ilyet szól: adjál má' egy cigit, adtam neki és meglepõen kulturáltan megköszönte és elment.
Sok ilyen sztorim van mert gyakran járok hajnalban haza bulik után, lényeg az, hogy Chuck Norris a filmben kemény, de az elsõ sarkon szétszednék pörgõrúgásával együtt. Lehet hõsnek lenni, tele van velük a temetõ.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez a környéken fokozottan oda kell figyelnünk minden apró részletre, jelre, hangra, mert nagyon sok helyrõl érkezhet támadás.
Amíg ezen a környéken közlekedünk, legyen elõkészítve az önvédelmi eszközünk, és készültségi szintünket „állítsuk” magasabb fokra.
A 76-os troli végállomásán nem vagyunk biztonságban. Itt sok ember fordul meg, nagy a tömeg, nehéz kiszúrni a „veszélyes elemeket”.
Ahogy leszállunk a troliról és elindulunk a Keleti irányába, balkéz felé van egy McDonald’s (Thököly út iránya), jobbkéz felé pedig egy Burger King (Rákóczi út iránya).
A McDonald’s mellett találjuk az aluljáró lépcsõjét. Ha nem megyünk le a lépcsõn, akkor a felszínen egy árkádsor alatt kell közlekednünk. Ez a hely kerülendõ, mert nagyon sok „veszélyes elem” található itt. Vannak árusok, koldusok, csövesek, és sok seftes és lehúzós „elem”. Ajánlott elkerülni.
Tovább haladva a Thököly út felé, a beugrókban, belsõudvarokban különbözõ boltokat találunk, ha lehet kerüljük ezeket a helyeket, mert ezek tökéletes zsákutcák. Ha menekülni kell semmiféleképen ne fussunk be ide, mert nagyon könnyen bekerítenek, és nincsen menekülési útvonal (csak a támadókon keresztül).
A felsorolt részek mindegyike sötét, rosszul kivilágított, kevésbé látható részekkel tarkított terület. Simán ki tudják rabolni az embert, vagy úgy szúrják meg, hogy az senkinek sem tûnik fel.
Ha lehet, ne közlekedjünk az árkádok alatt! Messzirõl kerüljük el a zsákutcák benyílóit (bármikor belökhetnek-ránthatnak bennünket)!
Ha tovább megyünk a Thököly úton egy KFC (gyorsétterem) mellett megyünk el; akár a KFC, akár a McDonald’s, akár a Burger King egy lehetséges menekülési hely lehet, de ne nagyon bízzuk el magunkat (tavaly a Blaha Lujza téren található McDonald’s biztonsági õrét szúrták le, mikor egy veszekedõ „elem” párt próbált kituszkolni az étterembõl).
Ha a 76-os troli végállomásától jobbra indulunk, a Rákóczi út felé, szintén nagyon figyeljünk. Itt is, mint az árkádok alatt is, sok az árus, a lehúzós, kötekedõs, seftes „elem”.
A Baross téren jelenleg építkezési terület. Egy kb. embermagas palánksorral van elkerítve. Ahogy megyünk a 7-es busz megállója felé csövesekkel, koldusokkal, és „veszélyes elemekkel” találkozunk a kialakított átjáróban. A palánksor mellett különösen figyeljünk oda, mert az építkezési területet lezáró részek miatt csökken a látóterünk, és azt sem veszi észre senki, ha velünk csinálnak valamit. Itt a lehetõ leggyorsabban menjünk át, ne telefonáljunk, ne nyomkodjuk az mp3 lejátszónkat (ne is hallgassuk, ha szabad ismételten ajánlanom)!
A 7-es busz megállójában sem érezhetjük magunkat biztonságban, ugyanis sok „veszélyes elem” száll fel/le a buszról.
A Keleti pályaudvar fõ-, és mellékbejáratainál szintén nagyon oda kell figyelni. Rengeteg zsebes, és más „veszélyes elem” gyûl össze ezeken a részeken. Nagyon sok itt a seftes-lehúzós „elem”. Ne engedjük, hogy körbevegyenek minket! Itt is legyen elõl az önvédelmi eszközünk! És itt se villogjunk a telefonnal, mp3 lejátszóval.
A Keleti pályaudvar mellett található területek szintén kerülendõek. Mindkét oldali, de leginkább a Thököly út felõli parkoló veszélyes rész. Itt is megtalálhatóak a seftes-csencselõ-lehúzós-kötekedõs „elemek”. A szobor talapzatánál gyakran futhatunk csövesekbe, akik nem ritkán agresszíven lépnek fel. Ha a Máltai Szeretetszolgálat ingyen kaját oszt, akkor egy egész sereg csöves gyûlik össze a szobornál. Ajánlott tõlük (nem feltûnõen) elhúzódni.
Mondanom se kell, hogy az innen elvezetõ kisutcák is tiltott részek.
A Keleti pályaudvar Kerepesi út felõli oldalát kerüljük. Ez egy kihalt rész, ha itt találkozunk egy „veszélyes elemmel”, nincs hova futni, menekülni. Ha itt leszúrnak, hónapokig nem találnak meg.
Szintén ezen az oldalon vagy egy elhagyott épület, sok-sok rejtett zuggal, ezért a nõk különösen kerüljék el ezt a helyet!
Az Aréna Pláza felé vezetõ út, és az Aréna Pláza némileg rendezett. A járda keskeny, tehát, ha jön felénk egy „veszélyes elemekbõl” álló banda, nehéz elkerülni a konfrontációt. Az Aréna Pláza felé még útba esik egy benzinkút, ami adott esetben menekülési hely lehet. Adott esetben a plázába is lehet menekülni, ha valami baj történik, de azt ne felejtsük el, hogy odáig sokat kell futni!
A 24-es villamos végállomása is veszélyes terület! Itt is sok a „veszélyes elem”. Itt nem jó várni a villamosra. Ha lehet, itt se telefonáljunk, ne írjunk sms-t, ne nyomkodjuk az mp3 lejátszót, és ami fontos, ne dohányozzunk megállóban! (Ez az intelem amúgy az összes megállóra vonatkozik: egy támadási felülettel többet hagyunk a „veszélyes elemeknek”. „Hé! Figyejé, agyá’ má’ egy cigit! Hallod, mennyi az idõ?”, ugye ismerõs a mondatok?)
A Baross téri felüljáró, is egy kerülendõ rész! Mint a legtöbb felüljáró, ez is sötét, rosszul kivilágított, és sok az olyan rész, ahol kipakoltathatnak minket. Ha nem feltétlenül szükséges, ne sétáljunk erre!
Az aluljáróról annyit, hogy itt is ugyanazok a szabályok érvényesülnek, mint bármelyik aluljáróban: fokozottan figyeljünk oda a környezetünkre! Gyakran bandáznak itt a „veszélyes elemek”. Bármikor belefuthatunk egy olyan csoportba, ami veszélyes ránk nézve.
Menekülési helyek:
Burger King (a 76-os troli végállomásától jobbra)
McDonald’s (a 76-os troli végállomásától balra)
KFC (a McDonald’s után, a Thököly úton)
Benzinkút az Aréna Pláza felé (a Keleti pályaudvartól jobbra, a Kerepesi úton)
Aréna Pláza (a Keleti pályaudvartól jobbra, a Kerepesi úton)
Baross Hotel (Baross téren, a Thököly út felé esõ oldalon)
Best Western Hotel Hungária (a Rákóczi úton, a Baross téri felüljárótól nem messze)
Rendõrkapitányság (a Dózsa György út és a Thököly út sarkán)
Biztos, hogy kimaradt pár rész a leírásból, ha tudjátok, egészítsétek ki! Várom leveleteket a [email protected] e-mail címre.
Vigyázzatok magatokra!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a cigóknak van.
most te nem adnád oda nekik a pénzed ha erõszakkal el akarnák venni?
mekkora egy mocskos rasszista állat vagy...
Mi az, hogy helyek amiket jobb ha elkerülünk?! Ez egy vicc, komolyan.. kinek van joga terrorizálni akárkit? :@ Komolyan, Afrikában nincsenek lassan ilyen helyzetek..
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W