Anthony Hopkins is szuperhősös filmbe tart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kenneth Brannagh képregényfilmet rendez? Hát aztat meg kell nézni 😊
ha jól sejtem, a film sztorija a Thor által kirobbantott háborút dolgozza fel és csak a film végén számûzik a földre (és itt jöhet néhány másik szuperhõs cameo). vagy a film elején látjuk egy pár perces flashback formájában, hogy hogy került a földre? inkább az elõbbi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Köszi. Nem ismertem ezt a képregényt, azért volt fura. Most már tiszta.
Bocs az #1-ért.
Bocs az #1-ért.
remélem azért Thorhoz illõen kigyúrja magát rendesen ez a srác...
Ez a Thor a Marvel képregényeken fog alakulni, amely közelebb áll a Superman és társai vonalhoz, mint az ezeréve kialakult mitológiához.
"Bár a szuperhõsös képregény-adaptációkat sokan nem veszik komolyan és gyerekesnek tartják a mûfajt"
Bár a Citromos Fagylaltot sokan nem szeretik sokan.
sokan pedig nagyon is szeretik a citromost.-
Olyan hülye vagy, hogy az már fáj....
Bár a Citromos Fagylaltot sokan nem szeretik sokan.
sokan pedig nagyon is szeretik a citromost.-
Olyan hülye vagy, hogy az már fáj....
Ez esetben lehet, a Avangers-nél már más lesz a helyzet :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Sir Hopkinsnak a Beowulf sem derogált, ez miért kellett volna?! Bírom az öreget nagyon.
Amúgy a filmrõl/nevekrõl nekem egybõl a mondakör ugrott be, nem az, hogy képregényadaptáció.
Cikiség? Jelmezbe bújt hõsök? Szintén fura megfogalmazás számomra. Mert gondolom ennél a filmnél nem Superman és társaira kell gondolni, hanem egy Trója jellegû 'kosztümös' filmre. (amiben Hopkins szintén játszott.)
Lehet, hogy csak én értettem félre valamit nagyon.
Amúgy a filmrõl/nevekrõl nekem egybõl a mondakör ugrott be, nem az, hogy képregényadaptáció.
Cikiség? Jelmezbe bújt hõsök? Szintén fura megfogalmazás számomra. Mert gondolom ennél a filmnél nem Superman és társaira kell gondolni, hanem egy Trója jellegû 'kosztümös' filmre. (amiben Hopkins szintén játszott.)
Lehet, hogy csak én értettem félre valamit nagyon.