8
-
blessyou #8 Kenneth Brannagh képregényfilmet rendez? Hát aztat meg kell nézni :) -
#7 ha jól sejtem, a film sztorija a Thor által kirobbantott háborút dolgozza fel és csak a film végén száműzik a földre (és itt jöhet néhány másik szuperhős cameo). vagy a film elején látjuk egy pár perces flashback formájában, hogy hogy került a földre? inkább az előbbi. -
bippo #6 Köszi. Nem ismertem ezt a képregényt, azért volt fura. Most már tiszta.
Bocs az #1-ért. -
mad363 #5 remélem azért Thorhoz illően kigyúrja magát rendesen ez a srác... -
carville #4 Ez a Thor a Marvel képregényeken fog alakulni, amely közelebb áll a Superman és társai vonalhoz, mint az ezeréve kialakult mitológiához. -
algost #3 "Bár a szuperhősös képregény-adaptációkat sokan nem veszik komolyan és gyerekesnek tartják a műfajt"
Bár a Citromos Fagylaltot sokan nem szeretik sokan.
sokan pedig nagyon is szeretik a citromost.-
Olyan hülye vagy, hogy az már fáj.... -
#2 Ez esetben lehet, a Avangers-nél már más lesz a helyzet :-) -
bippo #1 Sir Hopkinsnak a Beowulf sem derogált, ez miért kellett volna?! Bírom az öreget nagyon.
Amúgy a filmről/nevekről nekem egyből a mondakör ugrott be, nem az, hogy képregényadaptáció.
Cikiség? Jelmezbe bújt hősök? Szintén fura megfogalmazás számomra. Mert gondolom ennél a filmnél nem Superman és társaira kell gondolni, hanem egy Trója jellegű 'kosztümös' filmre. (amiben Hopkins szintén játszott.)
Lehet, hogy csak én értettem félre valamit nagyon.