13
  • TM
    A világ nem csak Amerikából áll, ahogy a jegybevételek sem csak Amerikába (ezen belül is a Sony konyhájára) vándorolnak. Winnie vélhetően az utolsó három szó miatt kötött beléd. Jó szokása, csak épp szélmalomharc. Egy kommentelő tömeget nem lehet átnevelni precizitásra. :)
  • mjjmoa
    sajnalom hogy osszetorom a szived, de 20 millio dollart hozott... vilagszerte... egyeb ketely?? A vilag ugyanis nem csak amerikabol all.
  • winnie
    "Szegény Jackó halálából sok ember megszedi magát :("

nem a halálából, hanem az életéből. többek között az ő örökösei. logikus folyamat: a halála előtt ő szedte meg magát az életéből, most azok, akiket hátrahagyott. (meg persze a lemezkiadó/stúdió, de az is megszedte magát előtte is, utána is. szóval változás nincs, érthetetlen a szomorú smiley.)
  • winnie
    a komment hibás! dehogy hozott 20 milliót a premier napján a sony konyhájára.
  • Wittgen
    Szegény Jackó halálából sok ember megszedi magát :(
  • mjjmoa
    A cikk hibas!
    A film a premier napjan 20 millio dollart hozott a sony konyhajara.
    A 4.4 millio fontban ertendo nem dollarban.
    Most a film 101 millio dollarnal tart es ez messze minden idok legtobbet hozo koncertfilmje. Es a film lathato meg par napig...
    ja. meglepo. meglepo? Nekem nem.
  • Mat666
    4,4 millió dollár az nagyon kevés bár nem meglepő.
  • TM
    Nem tudom, mi ez a zagyvaság, de a This Is It 2 nap után 11 millió dolláron áll Észak-Amerikában, ami ugyanakkor egy napra sem lett volna túlzás. Ezek után a hétvége jó esetben is csak huszonegynéhány millió lesz.
  • Andrews2007
    20 milliót hozott összességében egyébként 2 nap allatt.

Domestic: $7,445,661 37.0%
    + Foreign: $12,700,000 63.0%
    = Worldwide: $20,145,661
  • kalapos01
    Ennél még a Jonas Brothers és Miley Cyrus koncertfilmje is többet hozott 2 nap alatt. Szarul van megfogalmazva.
  • yesname #3
    Kategóriájában.
  • ntom
    Kíváncsi vagyok, hogy a moziban az egyik film előtt lenyomott előzetesben írt "mindenhol a világon csak egyetlen hétig, csak a mozikban" szöveg mennyire tartja majd magát.
    5 éven belül lesz 20-féle kiadás belőle dvd-n és tsain.
  • kalapos01
    Mióta tekintélyes bevétel a 4,4 millió 2 nap alatt?