13
-
TM #13 A világ nem csak Amerikából áll, ahogy a jegybevételek sem csak Amerikába (ezen belül is a Sony konyhájára) vándorolnak. Winnie vélhetően az utolsó három szó miatt kötött beléd. Jó szokása, csak épp szélmalomharc. Egy kommentelő tömeget nem lehet átnevelni precizitásra. :) -
mjjmoa #12 sajnalom hogy osszetorom a szived, de 20 millio dollart hozott... vilagszerte... egyeb ketely?? A vilag ugyanis nem csak amerikabol all. -
winnie #11 "Szegény Jackó halálából sok ember megszedi magát :("
nem a halálából, hanem az életéből. többek között az ő örökösei. logikus folyamat: a halála előtt ő szedte meg magát az életéből, most azok, akiket hátrahagyott. (meg persze a lemezkiadó/stúdió, de az is megszedte magát előtte is, utána is. szóval változás nincs, érthetetlen a szomorú smiley.) -
winnie #10 a komment hibás! dehogy hozott 20 milliót a premier napján a sony konyhájára. -
Wittgen #9 Szegény Jackó halálából sok ember megszedi magát :( -
mjjmoa #8 A cikk hibas!
A film a premier napjan 20 millio dollart hozott a sony konyhajara.
A 4.4 millio fontban ertendo nem dollarban.
Most a film 101 millio dollarnal tart es ez messze minden idok legtobbet hozo koncertfilmje. Es a film lathato meg par napig...
ja. meglepo. meglepo? Nekem nem. -
Mat666 #7 4,4 millió dollár az nagyon kevés bár nem meglepő. -
TM #6 Nem tudom, mi ez a zagyvaság, de a This Is It 2 nap után 11 millió dolláron áll Észak-Amerikában, ami ugyanakkor egy napra sem lett volna túlzás. Ezek után a hétvége jó esetben is csak huszonegynéhány millió lesz. -
Andrews2007 #5 20 milliót hozott összességében egyébként 2 nap allatt.
Domestic: $7,445,661 37.0%
+ Foreign: $12,700,000 63.0%
= Worldwide: $20,145,661 -
kalapos01 #4 Ennél még a Jonas Brothers és Miley Cyrus koncertfilmje is többet hozott 2 nap alatt. Szarul van megfogalmazva. -
#3 Kategóriájában. -
ntom #2 Kíváncsi vagyok, hogy a moziban az egyik film előtt lenyomott előzetesben írt "mindenhol a világon csak egyetlen hétig, csak a mozikban" szöveg mennyire tartja majd magát.
5 éven belül lesz 20-féle kiadás belőle dvd-n és tsain. -
kalapos01 #1 Mióta tekintélyes bevétel a 4,4 millió 2 nap alatt?