2011-től tilthatják le Nagy-Britanniában az internetet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ad2.: fõleg az nem érdekel, hogy ki és mi szerint zsidó,
ad3.: ha már az , akkor húzza meg magát, mert a végén még hollókoszt készül belõle ! <#violent>#violent>
ad4.: végképp ne számítson finom bánásmódra hogyha , nem elég hogy zsidó, de még zsidóskodik is ! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Errõl egy régi Hofi szöveg jut eszembe. Kérdi az idegenbe szakadt magyar az itthon maradt rokonát:
- Hát ti komám, hogyan éltek otthon?
- Jól.
- Kicsit bõvebben?
- Nem jól.
eleve, mivel csak az apja volt zsidó, õ nem számít kõzsidónak(mert ezt anyai ágon kell csekkolni a halakha szerint) . tehát nem belsõköri beavatott, és ezért nincsenek patái sem.
másrészt még meleg is. csak hogy egyéb fóbiáitok is kiélhessétek.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
http://althir.org
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megfigyelés meg azért nem jó, mert ennyi millió ember milliónyi üzenetek csetprogik, stb.Nincs rendszer és kapacitás ami ezt átnézi....
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Alapvetõ személyi jogokat sért.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Egy szó: szappan ... <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
<#banplz>#banplz>
<#smile>#smile>
pontosítalak: a szerzõdést jól olvasd át ui. van egy minimum sávszélesség amit garantál neked a szolgáltató. Könnyen lehet, hogy 4Mb-es elérésnél ha leesik az átvitel pl. 512kb/sec-re még nem reklamálhatsz. Nekem pl. 384kb/sec alá eséskor lehet reklamálni.
Ha garantált sávszéleséget akar az ember akkor ott a bérelt vonal. Igaz az egy pötyet jóval drágább mint az adsl.
Ami meg a blokkolást illeti: hát igen. A végeredményben: mi userek fogjuk húzni a rövidet. Ui. a pénz beszél a kutya ugat. A blokkolás feltörésérõl meg annyit, hogy elég egy törvény módosítás: aki töri az sit, és még kismillió megoldás létezik arra, hogy meggátolják, csak hát az már erõsen feszegetné a szabad világ határait (lásd a kínai szûrõ rendszert)
Sajna jó irányba haladunk egy netes 1984 felé, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy a felhaszánlók tesznek is érte rendesen.
Nem azt mondom, hogy egyetértek a kiadókkal, de azért eléggé szánalmasak az indokok is, hogy ki miért tõlt le bármi is... (pl. mert drága.) és akkor még nem tértem ki a különbözõ tíltott tartalmakra um. pl. a pedofil oldalak, az aberált állatok szadista képei, a terroizmus fõ kommunikációs vonala (többek közt, ui. a megfigyelések miatt lassan vissza fognak térni a galamb postára az biztonságosabb mint a pgp)
Szóval az internet bebizonyította, hogy az ember nem tud mit kezdeni a korlátlan szabadsággal.
Véleményem szerint (ne legyen igazam) 10-20 éven belül az internet olyan erõs ellenörzés alá fog kerülni, hogy csak pislogni fogunk.
És hót mindegy, hogy mi itt mit idegeskedünk, amíg a lé határozza meg a tudatot. Az isp-k meg nem fognak tudni kezdeni ellene semmit. Vagy átálsz vagy megszünsz.
http://althir.org
Amúgy a Angliába rettentõ nagy drogproblémák vannak az iskolákban még a " jobbnak meg híresebbek " közt is mért nem azzal foglalkoznak inkább?
A média miért nem hoz létre fájlcserélõ hálózatot, ahol a tisztességes, megfizethetõ haszonnal mûködnek? Azért, mert akkor a rakás gagyi filmjük és zenéjük nem hozna trilliárdos jövedelmet, és nem tellene 500 USD-s alsógatyára/tangára egyeseknek.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
#7:
Te személy szerint mit tettél az éppen regnáló rablóbanda ellen?
Könnyû elsütni a beszólásodat, ám sajnos mindegy, kire szavazol, mindenképp gazembereket juttatsz a hatalomba.
De akkor már én is hadd süssek el egy bölcsességet: Ha a parlamenti választások alkalmasak lennének bárminek a megváltoztatására, akkor már rég betiltották volna õket.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A multkor beszeltem az szolgaltatom ugyfelszolgalataval mivel panaszkodok minden heten nekik a sebesseg miatt... 😊 es mondtam a sracnak, hogy Mo-on ez ugy van, hogy rendelek egy teszem azt 4Mb-tes adsl-t es annyit is kapok ejjel nappal... Ertetlenul allt a helyzethez es kerdezte, hogy az hogy lehetseges...
Ezért most büntetõpontot fogok kapni, pedig annyira de annyira enyhén fogalmaztam...
Aha, már értem.
Nemrég volt Angliában is ilyen botrány, ahol a kedves politikusok minden szart leírtak költségként. És õket mikor fogják korlátozni?
Maga az elv és a "three strikes and you're out" szlogen az Egyesült Államokból jött, és mivel ott nemzeti sport a baseball, ezt mindenki érti. A "strike" kifejezés ott egyébként ütéshibát jelent. Nálunk viszont ezt annyira körbe kellene magyarázni, hogy nem éri meg a szó eredeti jelentéséhez ragaszkodni, sokkal érdemesebb a hazai kifejezést használni. Köszönöm.
--- És a tartalomhoz is pár szót:
A brit kormány már eddig is sárba tiporta lakói személyiségi jogait, még egy gusztustalan dologgal több vagy kevesebb, már mit sem számít. Vagy mindenki vérszemet kap, és átveszi a többi európai állam is ezt a gyakorlatot, és akkor a felhasználóknak nagyon össze kell kapniuk magukat, hogy megvédjék az érdekeiket, vagy pedig Anglia egyedül marad, és a "kalózletöltõk" átállnak SSL-re, vagy mûholdas- vagy akármilyen más technikai eszközzel megvalósított külföldi kapcsolatra, amit nem tudnak megfigyelni.
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
Persze meg a nagy internet szolgáltatóknak mégnagyobb nyereségük legyen,na persze..<#mf1>#mf1>
élet a legjobb méreg