14
-
#14 II. Világháború német ország lenne a faja!!! -
#13 Szerintem Desmonddal leszünk, aki a sok Animusozás után megtanulta elődjei képességeit és vmi sztorit kitalálnak -
bakagaijin #12 Jelenleg 8, elővételben. De fél év múlva... :). -
#11 Must Buy, Ha 5000-ba kerülne. Megvenném :S -
Loverman #10 nem valószínű... nem nagyon rugaszkodna el a második rész itáliai színhelyétől. egyetértek azokkal akik japánba teszik. nem biztos hogy ott lesz, de közel kelet és európa után biztos megint egy másik környezetet fognak választani -
Jimmyke #9 Bírnám, ha a Nagy Francia forradalom idejében lenne. -
#8 a vadnyugaton is érdekes lenne a dolog.. -
Fbn Lx #7 Artúr király, mint következő ugrás az időben?
Lehet én vagyok hülye, de ha a második rész a reneszánsz korban játszódik, akkor ez nem visszafelé ugrás lenne?
Így már könnyen ki lehet találni, hogy japánt választották. Ninják korszaka, 15-17. század. -
blessyou #6 Mondjuk valószínű azokra a helyszínekre lenne érdemes rakni a sztorit, ahol a Piece of Eden további darabokat mutatott. Egyébként a Közel-Kelet és Európa után tényleg jól jön egy távol-keleti helyszín, hogy minél átfogóbb lehessen a sztori (az első rész alapján meglehetősen nagy volumenű dologról van szó valahol a háttérben), de nekem mondjuk Kína jobban tetszene, de végülis mindegy, csak jól csinálják meg. -
Cyberdevil #5 És ne felejtsük el h az első rész végén a padlón kínai vagy japán írásjelek s, egyebek voltak. -
#4 + 1 Japánnak tőlem is :) -
Hyperpulze #3 Én is Japánra szavaznék, a nyílt világgal karöltve ütős lenne :) -
zsottya #2 szerintem mehetne japánba, kell egy kis változatosság :) és remélem a 2. rész is olyan zsír lesz mint az első -
#1 Ne menjen japánba... az már ninja játék lenne, és az túl messzire menne szerintem:S