Három korszak közül választottak az Assassin's Creed III fejlesztői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Desmonddal leszünk, aki a sok Animusozás után megtanulta elõdjei képességeit és vmi sztorit kitalálnak
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Jelenleg 8, elõvételben. De fél év múlva... 😊.
nem valószínû... nem nagyon rugaszkodna el a második rész itáliai színhelyétõl. egyetértek azokkal akik japánba teszik. nem biztos hogy ott lesz, de közel kelet és európa után biztos megint egy másik környezetet fognak választani
Bírnám, ha a Nagy Francia forradalom idejében lenne.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Artúr király, mint következõ ugrás az idõben?
Lehet én vagyok hülye, de ha a második rész a reneszánsz korban játszódik, akkor ez nem visszafelé ugrás lenne?
Így már könnyen ki lehet találni, hogy japánt választották. Ninják korszaka, 15-17. század.
Lehet én vagyok hülye, de ha a második rész a reneszánsz korban játszódik, akkor ez nem visszafelé ugrás lenne?
Így már könnyen ki lehet találni, hogy japánt választották. Ninják korszaka, 15-17. század.
Mondjuk valószínû azokra a helyszínekre lenne érdemes rakni a sztorit, ahol a Piece of Eden további darabokat mutatott. Egyébként a Közel-Kelet és Európa után tényleg jól jön egy távol-keleti helyszín, hogy minél átfogóbb lehessen a sztori (az elsõ rész alapján meglehetõsen nagy volumenû dologról van szó valahol a háttérben), de nekem mondjuk Kína jobban tetszene, de végülis mindegy, csak jól csinálják meg.
És ne felejtsük el h az elsõ rész végén a padlón kínai vagy japán írásjelek s, egyebek voltak.
Én is Japánra szavaznék, a nyílt világgal karöltve ütõs lenne 😊
szerintem mehetne japánba, kell egy kis változatosság 😊 és remélem a 2. rész is olyan zsír lesz mint az elsõ