302
A tizenhét milliós fegyverraktár
-
Richardix #62 őőő.. hogy mi?
van a 3 kategória, az elég sok skill, lehet csemegézni belőle.. mindet nem is lehet felnyomni O.o -
#61 Ha felnyomtam a skilleket, akkor utána lehet újakat választani, és tunningolni tovább, vagy csak az a 3 kategória és kész? -
CamelX #60 Fullra tuningolt skillt nem tudom hogy lehet e még növelni velük :S észrevenni nálad? mert szerintem ilyen nem létezik -
Richardix #59 ez engem is érdekelne -
#58 Ezek a class modifierek mire jók? Vettem egy epixet 45k ért, és az volt ráírva, hogy két fullra talentolt skillemre ad +2 ill +3 skillt. Tehát ha ezekről leveszek 2, ill 3at, és átrakom máshova akkor attól még azok olyanok lesznek mintha fullon lennének talentolva? Csak mert nem mutatja nekem ezt sehol, hogy működne... -
#57 Ja még annyi, hogy a wowban is van ilyen random generator, de ez a kettő ég és föld. Blandsben sokkal több kreativitás van stb... -
#56 Szerintem sem felesleges mivel ugyse vihetsz magaddal sok fegyvert és itt tudod kiszűrni, hogy melyik jó, és melyiket érdemes mondjuk eldobni....
Hajrá -
#55 Egyáltalán nem felesleges... A bannert viszont fel kéne rakni... azt jó lenne megcsinálni.
Reggel láttam egy epic hunter class modifiert a vendo-boz ban, de 70k volt :P es volt vagy 5k m, mivel előtte vettem meg egy gyengébb cuccot :P -
obe #54 az én agyszüleményem volt, én bátorítottam fel merlinw-t:)..találjuk meg a 18 bazillion közül a legritkábbat...de ha a borderland fórum gazdája a bannerba beilleszti ennek a linkjét, az elég lesz szerintem -
aztech #53 -
#52 Ennek a topiknak kb. semmi értelme. Úgy is a főtopikba fognak írogatni az emberek... köztük én is :D
a 20-as kommentben lévő banner meg simán mehetne a főtotyikba. -
#51 találtam amúgy éjjel egy legendary rocket launchert,majd szúrok be róla képet,meg leírom hol találtam -
#50 net fail :c
sry -
#49 naja :( -
#48 naja :( -
#47 naja :( -
Pares #46 Elég nagy öngól a játék szempontjából, mert több millió fegyver van, és egyszerre csak párat tudsz vinni belőle. Mondjuk úgyis mindig eladom a fölöslegeseket, de van pár különleges, különleges képességekkel, amiket azért megtartanék, ha lenne elég helyem... -
Richardix #45 Én még csak most kezdtem, nekem már ez is maga az istencsászár :P
-
#44 ezt énis hiányolom :c -
#43 -
#42 Gondolom egy tárolódoboz nincs, amibe elraktározhatnád a fegyvereket....nem? -
#41 nem 35-öt...:D -
#40 igen -
#39 kb énis ilyesmit gondoltam egyből :o -
Hellsing47 #38 2.végigjátszást?:o
napi 25órát játszol? :o -
#37 ÚÚÚ de durva fegyók, a Diablo 2-be is imádtam a minél ritkább színű cuccokat... Fel is teszem ezt a gammát rögvest... -
torma1 #36 Sziasztok! Nekem 30-as szinten van egy revorverem ami 450-et sebez 27-es a szint limite!!! Igaz 3 golyó fér csak bele -
CamelX #35 Nekem ilyen Bloody Revolverből 22es szintű követelménybe van ami 320at sebez, de akkor ezek szerint sok különbség nincs. És még penge sincs rajt pedig a behemót manusom szeret csapkodni :D -
#34 jelenleg ezeket használom, most kezdtem a 2. végigjátszást.
-
#33 láda -
#32 durva fegyók vannak itt ahogy látom, nekem elég gagyik vannak, igaz csak lvl13as vagyok még csak, amúgy ezeket a fegyvereket mobokból vagy ládákból vagy "kukázásból" szeditek össze? -
#31 Az akkor is brutális:) -
Cat 02 #30 Sztem azaz esély h bejön. Pl explosion az nem robban folyamatosan. -
#29 Mondjuk úgy, hogy annyi variáció:) -
#28 Ha jól értelmeztem...17 millió fegyver van ajátékban?:D -
Pares #27 Ha a Damage-nál lévő villógó szorzóra gondolsz, az azt jelenti, ha jól értelmezem, hogy egyszerre hány golyót lő ki a fegyver, tehát a damage-t meg kell szorozni az adott szorzóval, és akkor megkapod azt a sebzést, ami minden golyó becsapódásánál hat. Ez többnyire a shotgun és scattergunokra jellemző, de néha-néha akár revolver vagy smg is kap szorzót.
A másik, oldalt lévő, nem villogó szorzó az meg a speciális tulajdonsággal függ össze, pl.: elektromos lövés (pajzsokat sebzi legjobban), tüzes lövés (élőlényekre jó), stb. Bár nemtudom pontosan, mit jelent, szerintem több mint valószínű, hogy a különleges tulajdonság erejét mutatja. Gyengébbeknél csak 1X szok lenni, erősebbeknél láttam már 5X-et is... -
#26 -
#25 A szorzó ami néha bejön a statoknál az mit jelöl? -
Pares #24 Úh, ez a revolver nagyon fasza! -
#23 Nekem ez a mai legérdekesebbek. A sörétesen X7-es szorzó is van. A revolver meg úgy látom inkább nekem érdekes, az első narancssárgám :)