16
-
#16 Mivel az első két könyv simán gyerekkönyv s a film szinte egy az egyben a könyv lett. Olvasd el őket. -
Hoz_Hun #15 Az első kettő jól sikerült, megalapozta a fojtatást és annyit hagytak ki amennyi muszáj volt. Valóban a 3. a legjobb aztán nekem bejöt a 4. is, viszont a 5... gyalázat. 6. sem sikerült túl jól, egyszerűen ez a rendező elszúrja őket. -
pixx #14 Pedig szerintem is az első kettő jó volt, amolyan igazi mese...a három már sötét lett, utána egyre gyengébb is lett a színvonal...
Chris Columbus elindította a Pottert, és amíg ő rendezte, addig teljesen élvezhető volt, könyvet sose olvastam... -
ikszD #13 Bocs reg5 viktornak szántam ( winnie) -
ikszD #12 AZ első kettő a legjobb ! viktor... -
#11 Én még anno iskola könyvtárból hoztam ki a Rémségek Cirkuszát, mert mikor láttam az elején, hogy milyen elborultan ír a gyerek a pókjáról, igen megtetszett.
Elolvastam.
Ballagási pénzemből megvettem az egész Vampír Könyvek sorozatot :D(Persze az elsővel együtt, attól függetlenül, hogy már elolvastam)
Mikor megérkezett, napi két részt olvastam el, annyira imádtam, nem bírtam letenni :D
Én még nem olvastam úgy könyvet, még Harry Potter-t sem, pedig azt hétszer olvastam el.
Azt hiszem, el kellene kezdeni újra, de most épp Gyűrűk Ura befejező könyvet olvasom, aztán majd elolvasom a testvéremtől kapott Einstein életrajzot.
Tehát a könyv nagyon jó, kedvenc sorozatom, a filmet majd megnézem. -
Reg5 #10 Ez igaz, de az első 2 filmből nem spórolták ki a sztori felét 3/4edét, utána viszont egyre inkább. -
winnie #9 az első 2 rész szimpla sótlan gyerekfilm volt, afféle "egynek elmegy". a 3. rész eddig magasan a legjobb volt a sorozatból. -
Reg5 #8 Potterből az első 2 film pedig egész hű adaptáció lett. A gondok a 3. résznél kezdődtek.
Ez a Cirkuszos izé meg érdekel, a könyveket olvastam. Majd egyszer meglesem. -
johnsilver #7 Imádtam a könyvet alig bírtam letenni, volt hogy munka helyett is ezt olvastam ,mert annyira jó volt és annyira kíváncsi voltam. Az egyik legjobb vámpíros történet amit eddig olvastam.
Már az előzetest igen vegyes érzésekkel fogadtam, valahogy az egész hangulata nem adta vissza azt amit olvasás közben éreztem. Gondolkodtam, rajta hogy megnézzem, vagy sem, de a végén úgy döntöttem nem nézem meg nem akarom felbosszantani magam.
Majd esetleg egyszer, ha már nem emlékszem annyira, hogy mi volt a könyvben.
Ez viszont jó sokára lesz. -
#6 Miért? -
Nasedo #5 Sajnos a rajongók nagy részének már az előzetes elvette a kedvét a filmtől. -
ikszD #4 Pont az aki rajongó azt érdekelte a film ami megegyezik a könyvvel vagy legalábbis hasonló. DE ez? -
pixx #3 Engem érdekelt volna, de mikor meghallotam, hogy szinte köze nincs a könyvhöz, na akkor mondtam, hogy biztos nem, pedig én egy oldalt nem olvastam a könyből, de kritikákat miegymást igen...
Lásd Potter gyökeresen eltértek a könyvtől, majdnem mínuszos lett a mozi, valószínűleg tanultak belőle, ha nem akkor a következő, már biztos bukás lesz... -
winnie #2 nem hiszem, hogy a bukásnak a sztorihoz köze van. aki rajongó, azt érdekelte a film, aki nem ismerte a könyvet, azt valamiért teljesen hidegen hagyta. -
ikszD #1 Persze hogy bukott a Darren Shan film! Semmi köze a könyvhöz! Csak azt nem tudom hogy hogy tudják ezt folytatni? Mert olyan dolgokat lőttek le már a film közepén/végén hogy nincs értelme folytatni... Meg természetesen +1 barátnő és Evra valami hűdé menő lett.