Szekeres Viktor

Nagyot bukott a Rémségek cirkusza

Míg az várható volt, hogy az eddig lehengerlő horror franchise szuflája valamikor el fog fogyni, illetve, hogy az Astro Boy a kutyát sem érdekli, a Rémségek cirkusza lehetett volna még siker.

Lehetett volna, de nem lett, azonban ne szaladjunk ennyire előre, hiszen ahogy azt megjósoltuk, a Paranormal Activity újabb 1185 moziban került bemutatásra és a hype vitte az embereket a vetítésekre, a film pedig 21,1 milliós hétvégi bevételével végleg meghódította Amerikát. Várjuk a könyvet "Hogyan csináljunk 16 ezer dollárból 100 milliót?" címmel, bár egyelőre még csak 61 millió dollárnál tart a film.


A Fűrész-sorozat kipukkadni látszik, a 6. rész mindössze 14,1 milliót szedett össze a premier első 3 napja alatt, de a film már így is nyereséges, mindössze az előző részektől marad el. Hogy lesz-e folytatás, az a napokban fog kiderülni.


Az Alkonyatos stúdió, a Summit ismét csak beégett rengeteg, 3014 moziban bemutatott animációs filmjével, az Astro Boy-jal, mely 6,7 millió dollárral csak a 6. helyen nyitott, a Twilight által termelt millióknak pedig újabb adagját húzták le a vécén a 65 millióba kerülő scifi-mesével.


6,3 millió dolláros nyitány és 7. hely volt a jussa a Rémségek cirkusza adaptációnak, mely igaz, hogy csak 40 millió dollárba került, de még így is hatalmas csalódást okozott a premierje. Szerencsére azért nálunk megmutatta a film, hogy mire képes, hiszen az első helyen mutatkozott be.


A héten a Michael Jackson-dokumentumfilm, a This Is It veheti át majd az első helyet, más nagyobb bemutató nem is lesz, hacsak nem számítjuk a Testvérbosszú 2-t, ami 65 moziban kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #16
    Mivel az első két könyv simán gyerekkönyv s a film szinte egy az egyben a könyv lett. Olvasd el őket.
  • Hoz_Hun #15
    Az első kettő jól sikerült, megalapozta a fojtatást és annyit hagytak ki amennyi muszáj volt. Valóban a 3. a legjobb aztán nekem bejöt a 4. is, viszont a 5... gyalázat. 6. sem sikerült túl jól, egyszerűen ez a rendező elszúrja őket.
  • pixx #14
    Pedig szerintem is az első kettő jó volt, amolyan igazi mese...a három már sötét lett, utána egyre gyengébb is lett a színvonal...
    Chris Columbus elindította a Pottert, és amíg ő rendezte, addig teljesen élvezhető volt, könyvet sose olvastam...
  • ikszD #13
    Bocs reg5 viktornak szántam ( winnie)
  • ikszD #12
    AZ első kettő a legjobb ! viktor...
  • brodix #11
    Én még anno iskola könyvtárból hoztam ki a Rémségek Cirkuszát, mert mikor láttam az elején, hogy milyen elborultan ír a gyerek a pókjáról, igen megtetszett.
    Elolvastam.
    Ballagási pénzemből megvettem az egész Vampír Könyvek sorozatot :D(Persze az elsővel együtt, attól függetlenül, hogy már elolvastam)
    Mikor megérkezett, napi két részt olvastam el, annyira imádtam, nem bírtam letenni :D
    Én még nem olvastam úgy könyvet, még Harry Potter-t sem, pedig azt hétszer olvastam el.
    Azt hiszem, el kellene kezdeni újra, de most épp Gyűrűk Ura befejező könyvet olvasom, aztán majd elolvasom a testvéremtől kapott Einstein életrajzot.

    Tehát a könyv nagyon jó, kedvenc sorozatom, a filmet majd megnézem.
  • Reg5 #10
    Ez igaz, de az első 2 filmből nem spórolták ki a sztori felét 3/4edét, utána viszont egyre inkább.
  • winnie #9
    az első 2 rész szimpla sótlan gyerekfilm volt, afféle "egynek elmegy". a 3. rész eddig magasan a legjobb volt a sorozatból.
  • Reg5 #8
    Potterből az első 2 film pedig egész hű adaptáció lett. A gondok a 3. résznél kezdődtek.

    Ez a Cirkuszos izé meg érdekel, a könyveket olvastam. Majd egyszer meglesem.
  • johnsilver #7
    Imádtam a könyvet alig bírtam letenni, volt hogy munka helyett is ezt olvastam ,mert annyira jó volt és annyira kíváncsi voltam. Az egyik legjobb vámpíros történet amit eddig olvastam.
    Már az előzetest igen vegyes érzésekkel fogadtam, valahogy az egész hangulata nem adta vissza azt amit olvasás közben éreztem. Gondolkodtam, rajta hogy megnézzem, vagy sem, de a végén úgy döntöttem nem nézem meg nem akarom felbosszantani magam.
    Majd esetleg egyszer, ha már nem emlékszem annyira, hogy mi volt a könyvben.
    Ez viszont jó sokára lesz.