619
RIP SlágerRádió
-
#619 Annyira nem volt jó, hogy sajnálni kelljen -
hungaryws #618 Elhallgatot a Neo Fm
Nem sugároz adást kedd reggel a Neo FM, a rádiócsatorna budapesti,
100.8 megahertzes frekvenciáján semmi nem hallható.
folytatás -
#617 Nem kár érte... -
hungaryws #616 Elhallgat a NeoFM
http://nocomment.site11.com/tartalom/elhallgat-a-neofm/ -
#615 A sláger végleg feladta.
Még egy szög a sláger koporsójára(?):
"Közlemény
Sajnálattal közöljük a lojális hallgatóinkal, hogy a Sláger Rádió október 28.-tól, több mint 12 évnyi rádiózás után a továbbiakban már nem lesz hallható az interneten.
Amennyiben cégünk kapott volna lehetőséget a folytatásra, a Sláger Rádió továbbra is hallható lenne úgy az analóg frekvenciákon mint az interneten.
Szerencsétlenségünkre a Magyar Köztársaság kormánya egy jogellenesen pályázó ajánlattevőnek itélte a Sláger Rádió frekvenciáját.
Kívánunk Önöknek és a családjaiknak, jó egészséget és boldogságot a jövőben.
Üdvözlettel:
Barbara Brill
Senior Vice President
Emmis International
" -
#614 A honlap valószínűleg leállt....nem jó hír a fanok számára -
#613 Ez hülyeség(szerintem):D
Úgy tudom hogy csak az egyik nyerte el ugyanis a másik nem volt jogellenes.Szóval kb annyi lesz hogy visszavonják a jelenlegi rádió frekvencia használatát:S
-
Monoton #612 A két rádió megnyerte a pert :O -
#611 Na a másik rádiónak lőttek:(
Leállították a szerverét még 26-án így akik meglátogatná azok már nem érhetik el.A gugli(ideiglenesen) megtartja emlékét........ -
#610 Mar amugyis visszajottek, ugyanazok a mediaprostik vannak, csak mas radionak hivjak..
Legfrissebb a Boros-Bochkorrol. -
#609 Jogellenesen kötött szerződést az ORTT az FM1 konzorciummal -
zdlr #608 jönnek vissza az isteneitek, örülhettek! -
#607 http://index.hu/kultur/media/2010/01/05/pert_nyert_a_danubius_az_ortt_ellen/ -
#606 Köszönjük Emese! -
hol9672 #605 a láger egy nagy proli szoci bulvár szar volt, rest in pieces -
#604 Pontosan:)
A rádió műsorainak linkei már nem találhatók rajta, ahogy látom a kijövetel(a megszokott frekvenciáról) elégé nagy változást csinált az egésszel... -
#603 Szerintem a sláger Rádió weboldalán fent a piros sávra gondol, ahol kissé megfogyatkoztak a menüpontok... -
#602 ? -
#601 A website-jukat elégé lecsupaszították.... -
ZsirosKenyer #600 most jöttem melóból, kell a stressz-levezetés -.- -
#599 Látom a fikázások mennek ezerrel -.- -
ZsirosKenyer #598 majd úgyis fognak.. a balázsék ellen szinte csak őket lehetne bevetni.
amit remélem hogy a winklerék maradnak..azt a műsort lávolom.
a zenék meg ütnek rendesen. végre remélem tanul az ország egy kis zenei ízlést, főleg az itten sláger-fighterek -
#597 Én a class FM-et hallgatom reggel, míg készülődök, de tiszta danubius az egész.
A legjobban Bocsiék szopták meg, mert ők nem mentek át sehova. -
ZsirosKenyer #596 remélem belebukik, egyre jobban bejönnek ezek az új adók..soha nem hallgattam még ennyit rádiót mint az elmúlt hetekben. -
#595 A Sláger tulajdonosa a visszatérést tervezi -
jefferson83 #594 Arról volt szó, ha lesz egy kisebb frekvencia (amire megvolt az esély), ahol rendesen folytatódhat a rádió bumerángostól mindenestől, akkor a neten az is elérheti majd aki nem tudná egyébként hallgatni. Mivel szőröstől-bőröstől megszűnt a rádió így neten sincs és nem is lesz. Kiemelték, hogy lesz neten is, de csak neten már nem. -
#593 Hová? -
katkit #592 hogy lenne? elvileg eligazoltak bocsiék.... -
#591 Az csak akkor lenne ha nem szűnne meg. -
#590 Amikor utoljára belehallgattam(kíváncsiságból) akkor csak zenét játszottak..... -
#589 Nem az volt, hogy a neten lesz továbbra is bumeráng?
Erre be van rakva egy mappába az x db mp3- és azt nyomják rádióként? -
#588 Végre egy kis változatosság :) -
ZsirosKenyer #587 pont a mai nap pl. a Class-on egy kis Nirvana nagyon feldobta a napomat. -
#586 Kérdés ki milyen zenéket vet össze.
A mainstream tekintetében minden korszak felejthető-----szerintem -
#585 A mai zenék (sajna) ritkán jobbak vagy elfogadhatóak... -
#584 Jobbak a zenék? Én eddig 0 zenével találkoztam, ami tetszett, bejött, kedvencem lett volna, a két rádióban, bár nem is hallgatom soket.
Jobbak az arcok? Ganxta? röhej. Akkor inkább má pákót, győzikét meg zámbó jimmit MV-nek. -
zdlr #583 te is betelefonáltál valamelyik reggel és sírtál együtt bocsival? -
#582 Kulturálódik persze!
Ha arról lenne szó, az első dolguk az lenne, hogy azonnal betiltanák a Mónika, Joshi meg hasonló show -kat. Nem hogy még főműsoridőben reklámozzam ezeket a szarokat.
Ettől az ügyészségtől meg nem tudom mit várnak. Hisz egyik rádió az mszp -é, a másik a fideszé szóval itt nem lesz semmi visszavonva, ha a fene fenét eszik se!
Pedig akár a 2 új mellett lehetne simán egy 3. is, ami a sláger lenne. :) -
#581 Sajnállak. -
ZsirosKenyer #580 Szerintem meg te vagy a tájékozatlan.
Olyan vagy mint egy lázadó tizenéves, aki először szembesül azzal, hogy politikai, gazdasági erők irányítják a világot.
Politika igen. És akkor mivan?
Jobbak a zenék, jobbak az arcok, és örülök hogy a magyar nép, aki 20 éve kapja a fülébe a szenny muzsikát, végre talán kicsit kulturálódik.