637
  • TokraFan
  • Kmarha

mondjuk ezt a gif-et lehet a 15 év múlvai megjelenésre kéne tartogatni, de így hirtelen nem találtam jobb szülinapi ufos témás gif-et :D
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.10.28. 11:08:51
  • Papa01 #515
    Ma kereken 10 éves a topic! :)
  • Shiwo
    végül is Duke Nukem Forever módra kiírhatnák, hogy "When it's done"
  • TokraFan
    Sajnos nem alaptalan a dolog...A "fejlesztők" gondoskodnak róla, hogy ne lehessen őket komolyan venni.
  • Shiwo
    persze most is mennek a cinikus hozzászólások (:

"hamarosan megjelenik, már csak pár év", "előbb jönnek az idegenek, mint a játék" , "a Half-life 3-mal együtt veszem meg csomagban" és hasonlók (:
  • TokraFan
    Ez aranyos... Idézet tőled KELT: 2017.10.31.:
    "Fészen kitettek pár képet, és egyből többen kommentálták, hogy megjelenni mégis mikor fog.. :D"

2 év, ujabb kép a fészen, megjelenésről továbbra sincs semmi hír. (tudom, tudom, "2019 Q3", ami tkp. elmúlt)
  • Papa01 #510
    Pazar!! :)
  • Shiwo
    yey.. még élnek, új kép a fészen...
  • Papa01 #508
    Azt nem győzöm kivárni...
  • TokraFan
    Hiszen 2019 Q3, ez már biztos!
  • Papa01 #506
    Bárcsak ott tartanánk! :)
  • TokraFan
    Ha lehet majd modolni, az első dolgom lesz a hangokat lecserélni.
  • Papa01 #504
    Szívesen! :) Igen, nagyon retro..
  • TokraFan
    Na, ez elkerülte a figyelmemet. Köszönöm a linket!
    Ejj, azok a hangok...'92 Sound Blaster 2.0 szint. A lézerlövés extra gáz!
  • Papa01 #502
    Videó épp volt, 1 db: #482. De tény, hogy eléggé megfontoltak... :)
  • TokraFan
    Felháborít?? Dehogy. Ez egy vicc topik lett menet közben, úgy kb. 6éve már. Azért vagyok itt, mert vicces nézni ezt a vergődést, amit ezek a szerencsétlen amatőrök tolnak.

Papa01
    Egy képet mutattak pár éve és ennyi. Videóra nem is emlékszem. Szóval ahogy mondod, éppen attól komolytalan az egész, hogy semmiféle infó nincs a fejlesztésről, csak random kitesznek egy képet az évszám/negyedév párossal.

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.25. 22:37:36
  • Papa01 #500
    Mondjuk, azért sűrűben kitenni egy-egy képet, vagy videót, vagy valamilyen havi rendszerességgel megjelenő fejlesztési hírek, nem hiszem hogy olyan sok erőforrást vonna el tőlük... A megítélésüknek viszont nagyon jót tenne. :)
  • Shiwo
    de ezek szerint mégis csak tűkön ülve várod, ha ennyire felháborít, hogy 10 éve készül és még mindig vissza-visszatérsz, ahelyett, hogy lemondtál volna róla és kivennéd a kedvencek közül a topikot (:

DNF is 13 év alatt készült el, pedig az nagyobb név volt és abba még a pénzt is tömték...
  • TokraFan
    És honnan tudjuk, hogy készül? Mert évente kitesznek egy képet, hogy 20xx Q1-4? Ezt csinálják 10éve! Tehát még egyszer, 10éve!
    Ha 10 év alatt ennyire tellett, akkor miből gondoljam, hogy csinálnak vele bármit is? Örülnöm meg pláne minek kéne? A semminek? Persze, a remény hal meg utoljára, de azért ez nem annyira erős cím, hogy tűkön ülve várja bárki is. 2010-ben is kiírták, hogy Q4, most 2019 van + a nagy semmi. Szerintem ennyi komolytalankodás után már minimum természetes, hogy szkeptikus vagyok. Nézzenek hülyének valaki mást...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.24. 22:04:14
  • Papa01 #497
    Én bízom benne, hogy valamikor kijön. Csak nem kukázzák ennyi fejlesztési idő után... :)
  • Shiwo
    összerakja, ha non-stop ezzel szórakozik.. de gyanítom, hogy az az 1-2 fő, aki dolgozik rajta, nem ebből él meg, hobbiként ügyködik rajta, és közbe munkába jár.. örülj, hogy készül, le is mondhattak volna róla már rég
  • TokraFan
    Fogadni mernék egy nagyobb összegben, hogy ez a cím soha nem jelenik meg. Most komolyan...Ebben a minőségben két ember összerakja 2 év alatt. Ha 4-en vannak, 1 is elég. Ez tíz éve szórakozik itt a néppel.
  • Papa01 #494
    Mondjuk érdekes, hogy itt már nem a legtávolabbi időpontot jelölték meg az évben. Hátha megjelenik. :)
    Ugyanakkor a Phoenix Point-al egyidőben piacra dobni a játékot...egy életveszély szerintem. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.06.23. 07:35:40
  • TokraFan
    Gondolkodtam mit írjak, de...
  • Papa01 #492
    Hoppá, lehet, hogy meglesz a 10 éves fejlesztési idő?? :)

2009.10.28-án nyitottam a topicot! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.06.22. 14:19:51
  • Papa01 #491
    Ez ügyben a weboldalt is folyamatosan frissítik.. :))
  • TokraFan
    Egy post az FB-re biztosan, miszerint 2019 Q2...
  • Papa01 #489
    Nah, vajon kijön még idén?
  • LMNO
    Na, ez egész korrektül néz ki; köszi
  • Papa01 #487
    Igen, már régóta várom, az első résszel is elvoltam... főképp a léharc tetszett benne. :)
  • TokraFan
    Ha ebből nem is lesz már semmi, lesz viszont úgy tűnik egy Xenonauts 2.
  • Papa01 #485
    Na! :) Nekem tetszik, bár a hangok tényleg gázosak. Főleg a fegyvereké...
  • MarkBlade
    Ez az egész mint egy mobil program kb..10 éve elment de ma? Nem vagyok grafikai B de ez azért akkor is gáz. .a hangok meg iszonyat..
  • TokraFan
    Na, mi történt? :-) Még a végén tévedek...

A video sokat mondjuk nem mutat. Grafika kicsit pofásabb, de hogy ezeket a rettenetes hangokat honnan szedik? Még ingyenes sound bankokban is lényegesen jobbak vannak. Persze nem ez a lényeg...reméljük a játékmenet kárpótol.
  • Shiwo
  • Shiwo
    "Get ready... gameplay release .. is comming soon ..."

Ezt most tették ki fészbúkra 2 perce (2018.06.09. 22:55 körül...)
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2018.06.09. 22:57:27
  • Papa01 #480
    Csodaszámba menne, ha megjelenne, az tény.. :)
  • TokraFan
    Soha nem fog megjelenni...Szerintem már fejlesztők sincsenek.
    Ezt a projectet láthatóan feladták a Firaxis féle X-com miatt. Tulajdonképpen nem csodálkozom ezen, mert bár vagyunk páran, akiknek az eredeti "UFO" koncepció jönne be és nem a Firaxis féle, de kötve hiszem, hogy a számunk elérné azt a határt, ahonnan bármilyen kiadót érdekelne a játék.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.06.06. 17:02:15
  • LMNO
    Azért azt vágjátok, hogy a weboldal is Flashes? :) Az is sokat elmond így 2018-ban.
    Az a baj, hogy ez a játék már ilyen Duke Nukem Forever-i magasságokba emelkedett, és még ha meg is jelenik egyszer; bármilyen is lesz, garantált a csalódás.