258
Film
-
DIESEL DOG #258 Gladiatus reklám... -
#257 mivót'?:D -
DIESEL DOG #256 BAN -
#254 nem valami hű de nagy:D
tegnap voltunk moziba, 4 en. Senki más nem volt és szinte csak nevettünk a sok baromságtól :D -
Tomek83 #253 Én egyedül néztem meg,és nekem nagyon unalmas volt. Nem gondoltam volna hogy ebből ekkorát lehet kaszálni.
Gondoltam is, hogy megcsinálom a magyar verziót:) Filmezem majd a bnőmet jobbra-balra és lesznek speciális effektek:
-muter,ő fog dörömbölni a falon,meg ő mozgatja majd a csillárokat
-vörös kandúr, ő folyton az ajtóra ugrik(néha ki is nyitja),éjszaka tényleg rémisztő,olyan mintha valaki be akarna törni(ha majd kamerázom a nyitott ajtót,vigyázok hogy a kandúr farka nehogy belelógjon a kamerába:))
-veréb a konvektor kéményében,tisztára olyan mintha valaki a falban kaparászna
Költségek: muternak egy szobatakarítás, cicának egy 300Ft-os teszkós párizsi, a veréb meg örüljön hogy nem etetem meg a macskával. -
#252 Szerintem csakis egyedül a sötétben :) -
#251 Én ma este megyek moziba megnézni :D
azéééé ott tuti befosok -
DIESEL DOG #250 Na ha már azt írjátok hogy nagyon beszaratós a film akkor lekaparom valahonnan... :DD -
Reg5 #249 Én a végén úgy fostam rajta, hogy kb 1 méterre ült szobatársam... -
#248 Fú basszátok meg!
Megnéztem, napközben belepillantottam, de valami faszságnak tűnt. Most így estére elővettem, hát, kb össze vissza fostam magam, 21 éves szőrös faszú legény vagyok :D, de iszonyat befostam.
Főleg mikor a végén a csaj kiszáll az ágyból és ismét lemegy, mikor a csaj csak állt, a fejemtől kb 30 centire levő telefonom megcsörrent, na, ott volt végem. Amugy sztem a padlásos meg kirángatós rész sokkal komolyabb mint a vége, végére számítani lehetett már az elején, mivel rendőrségi felvétel.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki kicsit is kapható az ilyen filmekre. Nagyon ütött szerintem. -
DIESEL DOG #247 Bazmeg majdnem elvitt a szívroham :DDDD -
DIESEL DOG #246 Főleg a házimozi ereje! :DDDDD -
SlayR #245 jah akkor gondolom sűrűn csapkodja az ajtót éjszaka a plazma tv meg a házimozi "ereje" :D -
DIESEL DOG #244 Múltkor volt a National Geographic-on egy ilyen műsor ami evvel a témával foglalkozik. Szkeptikusok is bebizonyították hogy ilyen para jelenségek nem léteznek. Pl. az elektromágneses tér ingadozása pusztán a minket körülvevő elektromos gépeknek, vezetékeknek köszönhető, és az ég világon semmi köze nincs a földön túli élethez.
Tehát én maradok szkeptikus ebben a témában, és hiszem ha valójában látom...
Jók ezek a filmek ezt aláírom, én is nézek ilyeneket, de a valósághoz nincs túl sok köze... -
SlayR #243 Őszinténs zólva nemtom mit lovagoltok ezen.....nekem plnagyont etszett a film végre egy " nah még 80kiló vértmeg valami húdefélelmetesszörnyet,gyílkost bele " film hanem ami hat az emberreazzal oldották meg teljesen hihető és sztem rettentően jólett nemazt mondom tökéletes de le a kalappal:) -
totahun #242 éjszakai műszakban melózom és biztonsági kamerákat nézek "éjellátó üzemmódban" mennek. elhiheted nekem hogy lófasz nem történik. szóval ez a film egy nagy átverés és a gyenge elméjűek beveszik -
totahun #241 csadás = csalódás -
totahun #240 csadás a film 4/10 . egyszer sem rémültem meg. Ez max azoknak félelmetes akik soha vagy nagyon ritkán néznek horrort. -
#239 fasza kis film volt ez :D bár igazán csak a vége felé kezdett pörögni a film, de akkor nagyon. Amikor a csaj 2x is több órán keresztül öntudatlanul áll egy helyben az ágy mellett az elég félelmetes :D amikor meg a szellem/démon elhúzza a csajt az ágyról az odabaszott :D
Egy dolgot nem értettem viszont..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a végén megszállja a csajt a szellem és megöli a pasiját, akkor ugye amikor billeg előre hátra elvileg akkor van benne a szellem nem? de van egy pont amikor billeg előre hátra, de a háttérben felkapcsolódik a lámpa az egyik szobában aztán le.. na akkor az hogy volt?
Na meg ha valaki betudná linkelni az eredeti film befejezését, azt megköszönném, mert én youtube-on akármit ütök be a sok paródia videó jön be :S egyszerűen nem találom az eredetit, mert még a sok idióta aki paródiát csinál belőle az is képes kiírni, hogy eredeti, hivatalos befejezés -.- -
#238 :) -
#237 egész jó film szerintem még a fűrészt is oda vágja -
Lipi1980 #236 Ha már nem láttam volna, akkor most ENNEK kúúvára örülnénk!!! -
Lipi1980 #235 Őszintén megmondva én többet vártam a filmtől. Lassan indul be, az első fele unalmas. Volt egy két olyan hanghatás, amikor majd hanyatt estem, de ennyi. a Befejezés várható volt. Hogy csinálnak ebből 2. részt???
A Blair Witch Project még 10 év távlatából is jobban tetszett...
De a hype az hype! -
#234 -
#233 Ne akard tudni mi történik miközben alszol :/ -
#232 Biztos a kamera és elektromos kütyü eladást is növelni akarják a filmmel.Érzékeny mikrofon beszerzésére már én is gondoltam,egész éjjel menne a felvétel,hátha egyszer valami lenne... -
#231 Valami csavart utólag biztos beleszőnek majd a sztoriba azért hogy legyen folytatás is. -
#230 Jóólvan már!
Most odatekertem nektek van igazatok én fél1kor néztem este tiszta kómás voltam hol figyeltem én ilyeneket csak azt reméltem hogy nem fosom be! -
már nem kell soknak kérni :D -
#228 jézusom:O
te nem azt a filmet nézted. -
#227 te úristen, hogy az isten pi***ba értelmezed te ezt a filmet?
Ez már ijesztő...
Jah valószínűleg kiszállt, aztán megölt mindenkit, aztán kihívta a rendőrséget, aztán őket is kinyírta, majd beléjük szállt, egyszerre kettőbe, majd ők is kinyírtak mindenkit az utcában, aztán meg a csajt is, majd még agyon lőtték a fiút is még 60X
WTF? -
#226 Nem. A hulla miatt sikoltozott a csaj barátnője, és ki hívta a rendőrséget.
-
#225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megáll a csaj dűlöngése akkor kiszáll belőle a démon vagy mi kinyírja a csajt aztán visszaszáll és dűlöngél tovább... -
#224 anyádat :DDD -
#223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan a fenéből veszed te azt, hogy miközben a csaj dülöngél és bejön a barátnője, akkor azt is megöli? ember, meglátja a hullát, és sikítva kirohan, és rá fél órára jön a rendőrség, naaaa, nem dereng valami? -
#222 Az igen nagy volt bakker!:DDD -
#221 ez régi volt :D -
#220 A rohadt *******....épp nagy hangerőn néztem egy filmet...erre meg ez...a**aew3*4*32q4343w2*43w*....nem érzem a szívem...ezért megfizecc te joker... -
#219 nesztek reál góst:D -
#218 am. a filmben szereplő csaj jól megkapná:P
csak aztán a szellem nehogy bezavarjon:D