SanDisk: nem minden SSD elég megbízható
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egy nem mozgatom-asztali pcbe felesleges rázkódás biztos cuccot rakni, ha nem egy törésvonalon fekszik...<#nevetes1>#nevetes1>
persze lehet, hogy tévedek, és 20 év múlva a legnagyobb biznisz az lesz, hogy mindenféle mobil és számítógép megtaláló kütyüt áruljak, mert olyan picik lesznek, hogy elvesznek...
<#circling>#circling>
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
mai szemmel már inkább elavult "Gõzgép"-ek a szuperkifinomult SSD technológiákkal összehasonlítva..
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Az SSD elõnye sebességben az,hogy az adatokat véletlen eléréssel kb ugyanolyan gyorsan érik el,mint szekvenciálissal.Ugyanez a hátrányuk is, mert míg az össze vissza elhelyezett adatokat gyorsabban olvassák mint a vinyók, az egymást követõket már nem.Egyébként várhatóan majd IBM által fejlesztett racetrack memória váltja le a két megoldást. Nagyobb kapacitást, és gyorsabb olvasást fog biztosítani.
Illetve az sem igaz a laptopokra, hogy úgy kell bánni vele mint egy hímes tojással, mert bizony amikor nem otthon van a gép hanem viszem magammal akkor sem kímélem, és bizony tényleg sokat bír.
Külsõ winyóként is használok laptop winyót, amit USBrõl csak úgy lehúzkodok (persze nem írás közben 😉 ), és az sem csak egy helyben van ilyenkor. Persze ennek sincs semmi baja.
Derwer