20
-
#20 Az lenne a vicces, ha bluray lemezen adnák ki :D -
Szefmester #19 gratulálok igazán.. mind a poligonszámot, mind a textúraméretet, és az objektumok shadereffektek számát elvétetted.. nézd meg az x360 és a pc-n egyaránt megjelent játékok gépigényét, erősen hasonló kaliber lesz az összes, namost a ps2es cuccok már egy 1GHz-s P3ason is mentek anno, de a max volt a 2GHz, az X360asoknak leginkább 2,4 és a 2mag kell.. -
Zaraki Kenpachi #18 Nem de, csak jól kéne átírni és nincsen vele gond, találtam egy jobb példát DMC4 és a SF4 mind a kettő PS3-s átirat és IP 4-en ,1GB vagy többön elfut, ez meg szóba áll veled.
Mielőtt itt félreértések lennének, nem kötekedni akarok, hanem megmutatni, hogy vannak jóval barátibb átiratok ugyan arról a konzolról. -
#17 Azért mondjuk egy PSP meg egy másik változat között nemkis különbség van. Vagy psp minőség neked elég lenne PCn? -
#16 Igen csak a Ps2 és Xbox360 grafikája között ég és föld különbség van. -
Zaraki Kenpachi #15 A PS2-nél kis grafikai javítással nem lenne gond a kofiggal és a szépséggel. Ott a GoW a jó példának, Xbox 360-ról lett átkonfigurálva és milyen szépen megy és nem kell egész Paksot megvenni. -
faze #14 És te a ps2-es meg psp-s verziót szeretnéd látni PC-n? :( -
Zaraki Kenpachi #13 Igaz, hogy min és req kötött kicsit a különbség, de ha Ps2-n PSP-n és Wii-n elfut a game. Akkor nem hiszem hogy rendes esetben ilyen konfigra kellet volna csinálni.
-
Szefmester #12 a ps3 ereje gondolom, és nem teljesen az optimalizálás a gond, ha megnézed a minimum és az ajánlott konfigot látod hogy alig van különbség... sztem meg a sok fizikai számítás +az euphoria karakteranimáció, és az anyagok töréskezelése, anyagminőségért felelős saját engine lesz a felelős ezért a gépigényért... egyedül a vga-t tartom túlzásnak.. 4 magos gépem van nálam még elvileg menni kell... -
Zaraki Kenpachi #11 Itt valami optimalizálási hiba van.
Jó lenne tudni, hogy mi az isten nyilát csináltak ott, hogy ez a config jött ki min-nek. -
Lee Adama #10 Vagy mégseXD Múltkor még zöld pipát dobott ki a 8600gt-re,most meg már piros X,de nagyXD -
Lee Adama #9 Szerintem baráti a gépigény,csak a 8800-at tartom kicsit túlzásnak,de elvileg menni fog kisebb kártyán is,legalábbis a teszt alapján.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=727&game=Star%20Wars:%20The%20Force%20Unleashed%20-%20Ultimate% -
Szefmester #8 hol olvastál te 4800MHz-t? ha van valami belsős infód akkor kérlek oszd meg velünk..
vagy véletlen összeadtad a két mag órajelét?.. -
#7 4000 dolláros PC! -
mg1992mg #6 Újabb sz*r PC-s port, szerintem követik a Rocksz*r példáját, kihozzák úgy, hogy a legjobb gépen is szaggatni fog minimumon...
"ATI Radeon HD 4870 vagy Geforce 9800 GT videokártya"
Azért nem egy súlycsoport a kettő... -
gumibéka #5 Vagy egy Blúrayt. -
jeti00 #4 min 4800 mhz? xD hát ennyim nincs.
de konzolra megvan, f@sza játék! -
Jimmyke #3 25 giga hely a merevlemezen
2 DvD-t kell mountolni Virtual Drive-on egyszerre, vagy mi -
knightbali #2 van egy tippem, hogy ez se lesz valami hűdeoptimalizáltprogi..... -
#1 Nah majd meglássuk milyen lesz :)