985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#705 Hát, Briteknél Németeknél, sőt szomszédunkban Ausztriában szinte minden évben megfordulnak. És ami jó azzal nem lehet betelni :). -
Probatbicol #704 Heh, ezek a mai fiatalok telhetetlenek :). 85 körül elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha lássam őket élőben, aztán mégis összejött két és félszer. -
#703 Jó lenne ha minden évben láthatnánk őket :(. Mondjuk csak pénz kérdése mert Novarockra kilehetett volna menni ... -
spiczi91 #702 :(, jöhetnének erre -
#701 Áh pont 1 éve kb ilyenkor lett vége Hegyalján :)
-
#700 -
#699 -
#698 Ez kurva jó :D
-
#697 Aztakurva. Marshall kereszt -
ahhh :OOO -
#695 Feltöltöttem a YouTube csatornámra az összes Leander Rising számot angolul.
-
#694 -
#693 nyyyaaaaammmmm :D ez nagyon fincsiiiii :D -
spiczi91 #692 http://blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=175960
Jó album lesz ez, legalábbis ez a szám nagyon üt. -
#691 -
#690 Club 202-be megyek! :) -
#689 Nagyon fasza, és idén 2x is jönnek :) -
#688 Ajánlom figyelmetekbe az új Kreator albumot, nagyon jó lett:
-
#687 Pfffeejjj mocskos Glam brigád -.-". Szánalmas pózer gecik ... már több mint 30 éve...nem hiába ő ellenük van a Thrash :). (tűsarkús feltupírozott hajú kurvapecérek). -
spiczi91 #686 Amúgy ja retardált gyökerek, bár a 'dethesek is lehettek volna keményebbek, bár ahogy nézem olyan HC Megadeth fan nem nagyon volt ott. Viszont úgy hallottam hogy a Death Angel alatt/után kaptak a WASP fanok a pofájukra, ha így történt meg is érdemelték, kurva anyjukat. -
spiczi91 #685 8:26, az ott bummheadhsot, később visszajött valami szervezőcsóka és azt a darabot(legalábbis olyasmit) mutogatta. -
#684 Én sem, de a kurva anyjukat. -
#683 Én nem látom, hogy kővel eltalálták volna... (szerencsére) -
#682 Dave Mustaine-t kövekkel dobálták meg Horvátországban -
#681 áhááááá értem :) -
#680 Vörös Attillával ( gitáros). Most volt kint 2 hónapot Los Angelesben és összehaverkodtak.
-
#679 Kivel van jó haverságban Broderick bácsi? -
#678 Leander lemeze hamarosan megjelenik Amerikában. Ami érdekesség hogy Jeff Loomis (ex-Nevermore gitáros) mellet Chris Broderick (!!!) is játszik az albumon.
-
#677 Nyami...brutál
Hegyalján lesz egy bizonyos Hatebreed nevű zenekar, aminek van egy Slayer cover-je. Szerintem ütős a cucc, bár valójában hardcore zenekarról beszélünk.
-
#676 Durva kis bacilus ez a húsevő szar...
-
Raining blood kicsit másképp... -
Hegyaljásoknak akik jönnek... -
spiczi91 #673 Nem arra gondoltam, hogy elvesztete volna, hanem arra hogy ott elszállt. :D -
#672 Azért van még hangja! :D
Persze 50 évesen már nem olyan mint huszonévesen :D
-
spiczi91 #671 All hope(voice) is lost -
#670 Na ja, elég durván néz ki most a karja...
Egy másik felvétel '85-ből, epik vokál :D
-
#669 Jah, kitudja mikor tér vissza :S. Azért az a pók az nagyon csúnyán elbánt vele...de legalább nem kellett amputálni azt a végtagját. -
#668 Jah, én Bécsbe akartam kimenni júniusba, de Jeff még ezt a turnét is kihagyja :/ -
A legjobb akkor is ez volt tavaly...Az a vigyor...16 mpnél...amikor felénk is nyomta ... áááá hát ott megbaszott minket szemmel :DDDD...
Aki tavaly nem ment el legalább az egyikre, az bánhatja. Bár Jeff bácsival jó lenne még 1 valamikor... -
Istenem Kerry motherfuckin King.... :D Imádom ezeket újra és újra nézni :D