985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#745 -
#744 Üdv Tresserek!
Itt egy kis old school a Mestertől!
-
#743 -
#742 Warbringer - 2012. 11. 29. - Club 202
érdemes rá elmenni! Nagyon zúzós!
-
#741 -
#740 Új Bloody Roots szám a novemberben jövő új albumról!
Dec. 1.én megtalálhattok a debreceni koncerten :P
-
#739 Old school kép :D
-
#738 Jogos :D. -
#737 Én inkább csak Wardot hiányolom, a billentyűs csak 1980-tól volt tagja a zenekarnak, szóval az alapfelállás 4 tagú. -
#736 A tiszta ének rész nagyon jó meg a zene, de a hörgés ...féleség az nagyon nem jött be :S. De amúgy nem szar stílus, egy időben sok hasonló stílust hallgattam :). -
Probatbicol #735 Ez sem thrash, de mivel jó zenéket hallgattok, ezért merem ajánlani az új Enslaved lemezt, a RIITIIR-t, nagyon komolyra sikeredett.
-
#734 nem, hanem a két nem eredeti zenészt
Adam Wakeman és Tommy Clufetos -
#733 Jaja ez a koncert nekem megvan DVD-n, igaz hogy bootleg, de fasza minőség?
Mit értesz a 2 pótló tag alatt? A háttérgitárost? -
#732 Tudom hogy nem Thrash, de zeneileg annyira meghatározó banda a Sabbath, hogy egyszerűen vétek lenne nem megosztani itt :D. Annyira durva hogy 42 év után is ... ilyenre képes a maradék 3 tag (+2 pótló)
-
#731 baze...:D -
#730 -
#729 true! -
#728 -
#727 -
#726 Szombaton ki jön ? :)
-
#725 Újabb örömteli hír. Debrecenben DECEMBER 1. Metal.hu turné keretén belül fellép a Moby Dick, Bloody Roots, Dalriada, Pokolgép stb...
Emiatt örülhetnek a Székesfehérváriak és a Szombathelyiek és a környékiek is :). -
#724 Ki fog jönni? :)
-
#723 Egyik legmegfogóbb Anthrax klip, a szám meg önmagáért beszél :)
-
Jó kis koncert volt, bár bokáig ért a víz, így nagy közönség zúzdát ne várjatok :). -
#721 Már csak pár óra :D
-
Probatbicol #720 Végén még visszaveszik 3. gitárosnak mint Adrian Smith-t a Maidenbe :).
Egyébként viccen kívül kíváncsi lennék egy olyan új Metallica lemezre amiben benne van Mustaine zenei felfogása. -
\m/ (^^,)
Öröm hallgatni áááá -
#718 Ennyi! xD Na majd az én unokahúgommal is csináltatok. :D -
#717 -
Emmeg...mi állat? :O. -
#715 Életbe nem találtam volna ki... :S -
#714 Ő nem más mint Ron McGovney és ezt fűzte a képhez:
"Somebody is selling this on eBay. Why???? Who took this photo at my house?" :D -
#713 Nekem Scott Ian ugrott be hirtelen de nem vagyok benne biztos :D -
#712 xDDDD HÁÁÁHÁÁÁ
Jobb oldali Tom, a nemzet Araya bácsi
Bal meg....hmmm...íjjj....becsapós lehet, de én Benantéra gondolok :D vagy King...tényleg nem tudom :D -
#711 Kik ők? :D
-
#710 Én ezt várom jelenleg :)
-
Aki nem látta volna még. Iszonyatosan kurva jó! :) -
#708 Szeptember 22. Moby Dick Club 202. 30 éves a zenekar, emiatt lesz egy jubileumi koncert. Arra kötelező elmenni.
-
#707 Elkezdtem nézni magyarországi (főleg pesti) koncerteket, hogy mik lesznek a nagyobb szórakozóhelyeken. Találtam egy érdekeset.
Október 28. Dürer kert Nagyterem: Tankard, Concrete, Drunken Bastards
Csak el kéne jutni oda :) (már ha tényleg ez az a Tankard amire gondolok).
-
Egyik legjobb Exodus szám ... sőt... thrash szám.