985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#825 Kurvajó az időzítés, pont Hegyalján leszek... -
#824 800FTos JEGYÁR...IGEN NYOLCSZÁZ FORINTOS JEGYÁR! Ennyi lesz a június 24.ei Testament koncert jegyára Budapesten a ZöldPardonban. Mégegyszer igen TESTAMENT! -
#823 Hiányzik róla egy csontváz.
Amúgy nekem tetszik. -
#822 Új Megadeth album borítója, kinek hogy tetszik?
Nekem elsőre nem jön be annyira :/
-
#821 Rohadt makker tetü amcsik... :'(((( Hát ez kb. halál...
-
#820 azzal várok,hogy beleéljem magam a dologba
Szerintem jegyet még nem lehet venni. -
#819 Mivel vársz? A jegyvásárlással? Lehet már valahol jegyet kapni?
Egyébként az Anthrax járt itt legrégebben a Big4-ből, 2005-ben, azaz 8 éve nem koncerteztek nálunk :P
MUST HAVE! (gitárosra kíváncsi leszek) -
#818 én várok még 1-2 napot,hogy biztos legyen...ne valami áprilisi tréfa vagy baki megint... -
#817 -
#816 Ja és ... akkor ezzel ünnepelném :)
-
#815 HIVATALOSAN IS JÖN AZ ANTHRAX A BUDAPEST PARKBA JÚLIUS 30.ÁN!!!!
Görgessétek le! -
#814 LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ápr. 1 -
#813 Már mint a felvételre értettem hogy vágjátok e xD -
#812 Ezt vágjátok? Ha nem akkor kötelező!
-
#811 Én egy BIG4 setlistet kibővítve pár számmal mint a Keep it in the family, vagy a belly of the beast stb... :). Főleg olyan számokkal amik a No hit wondersről vannak. -
#810 Anthrax-re egy ilyen setlistet :P
3 éve még minden jó volt :(
-
#809 Ja :/. Csak jöjjenek.
Múlt pénteken voltam Sabaton koncerten, ha azon kurva jól éreztem magam, akkor egy Anthraxen szétverem a helyszínt :D :D. -
#808 Szintén, én is jobban örülnék egy különálló Anthrax koncertnek!
Ha Maidennel együtt jönnének, szerintem csak 6-8 számot játszanának :/
Legalábbis ez a tapasztalat. -
#807 Úgy legyen! Én nagyon nagyon szeretném őket látni. S talán remélem nem haragszanak meg az Iron Maiden fanok ha azt mondom ebben a topicban, hogy jobban örülnék egy különálló koncertnek, ahol ők a fő fellépők, s így több számot nyomnának el nekünk :). Persze ha a Maidennel jönnek én azt se bánom :D. -
#806 Lehet, hogy még is jön az Anthrax -
#805 -
#804 Na basszátok meg korán örültünk...rosszul írták ki a dátumot és helyszínt -.-"
Wed 24 Jul
Bucharest, Romania
Bucharest Piata Constitutiei
Fri 26 Jul
Istanbul, Turkey
Istanbul Inonu Stadium
És ez az Iron Maiden honlapján is így van....[URL=http://www.ironmaiden.com/tourdates.php]itten...a kurva életbe -.-"[/URL] -
#803 Én is így örültem mikor megláttam :D :D
Már csak abban reménykedek, hogy ez egy "alliance tour" lesz, (amire kevés esélyt látok), szóval az Anthrax is főzenekarként érkezik, és nem csak 5-6 számot kapunk tőlük! Ha már ilyen ritkán járnak nálunk, szedjék szét az országot :) -
#802 ja a 4est úgy értettem hogy külön szedve :D. Szal a talicska + 2 Slayer + 1 Megadeth mellé már csak ez hiányzik :D. MUSZÁJ MENNI! -
#801 Basszátok meg a kurva isten faszába JYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH MEGYÜNK BAZZZEEEEEEEEEE!!!!!! áááááááááá kész vagyok!!!! A NAGY 4est VÉGRE LÁTOM!
Amúgy most így a hatás alól egy kicsit kibújva...ez a helyszín sztem változni fog...egy Maiden megtöltene egy Puskást... -
#800 Csak 6000? Vic... Maiden szerintem megtöltene egy Puskást is... -
#799 Hát igen a kb. 6000-es Budapest Park érdekes helyszín. -
#798 Hát igen úgy van bejelentve az Anthraxnál, hogy "with Maiden" és ha megnézzük a Maiden naptárát, 30-ára pont befér Magyarország :P
Szerintem amúgy a Park túl kicsi nekik, de még nem tuti hogy ott lesz.
Valószínűleg az Anthrax előzenekar lesz, így nem kap teljes időt :( -
#797 Állítólag Maiden is jön. -
#796 Aztakurva! -
#795 ANTHRAX FACEBOOK KÖZLEMÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MORE SHOWS WITH MAIDEN ANNOUNCED:
July 26 Istanbul Turkey - Inonu Stadium
July 30 Budapest Hungary - The Budapest Park -
-
#793 Több mint 30 éve tolják...és még mindig nem lehet megunni! :)
-
#792 Nő napra!!
-
#791 Jon Dette lép fel a Slayerel -
#790 Kerry + Lars alakíthatna egy új bandát... -
#789 Azért ne felejtsük el hogy a Slayer ettől még Slayer marad. Nekem Jeff hiánya is óriási, sőt nagyobb gond mint Lombardo elvesztése. Jeff hozta a bandába az értelmes agyszüleményeket zeneileg.
Amúgy meg lehet megegyeznek idővel...vagy nem, sajnos ez a jövő zenéje. -
#788 Nee..... Ebből lehet, hogy nekem sem lesz hegyalja :( Egyedül miattuk meg Leanderék miatt mennék ki. -
#787 Hát igen, mióta reggel 8kor elolvastam a hírt, azóta mérges vagyok...
így biztos nem megyek hegyaljára. -
#786 A jó büdös tetves k.................................................................................................................................................... Azt.......