985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#145 Én nagyon sokféle kemény(rock) zenét meghallgatok és hallgatok. Ezek között szerepel a Depresszió is. Most a legújabb Tankcsapda albumot hallgattam. Jó a depresszió, csak Én már 1 picit beleuntam. Olyan monoton és egyforma, akár a Csapda. Sorry! Ezért kedvelem jobban a Metallica-t, akikre lehet kiabálni kígyót-békát de legalább változott a zenei stílusuk. Nem mintha ez muszáj lenne, vagy kellene, ésatöbbi de azért nem árt. -
#144 csákó thrasherek
egy haweromnak kellett mexereznem a depresszió tavalyi albumát..
tudom, hogy nem thrash, de ha módotokban áll egyszer meghallgatni a 7. track-et (a nem hatalom címűt) lehet, hogy ti is elcsodálkoztok, mert az biza akár thrashnak is elmehet..és a 8-as track-el is hasonló a helyzet..zeneileg értem, mert az ének néhol kissé puhányka
állítólag a sepultura, a korn és a metallica is hatással voltak rájuk.. -
#143 hmm találtam egy egész jó magyar thrash bandát. A videon szar a minőség, de amit kivettem belőle az egész jó...sőőt...hallgassatok bele.
-
#142 Áhh dehogy...azért játszik így mert Thrash jegyében nyomta. Amiben a sebesség elengedhetetlen dolog. Mutattam korábban a Swashbuckle Cruise ship terror c. számában, marhára lehet látni a klippen hogy nyomja a basszeron, de még koncerten is. Ez a stílus jellegzetessége. Amúgy Cliffet egy másik bandából a Trauma-ból csórta át Hetfield mert McGovneyval összebalhéztak, mindig is basszer volt legjobb tudomásom szerint Cliff. -
#141 csak egy baj van vele, úgy játszik, mintha rendes gitáron játszana, és ez nem a basszer jellegzetessége, lehet kisebbségi komplexus volt és szólógityós akart lenni, csak már nem jutott neki hely, ezért lett basszer? -
#140 Pedig naggyon hasonló a gitár torzítás(effekt) hangja és a riff-ek is. -
Hööhh nem is rossz.. -
#138 Hmm nem tom ezt így nem füleltem még :D. -
#137 -
#136 A Tankard és a MobyDick hangzásvilágában nem is kis párhuzam van.
Ofkórz, az utóbbi sokkal jobb. -
#135 Kedvenc basszerosom. Cliff Burton...egyszerűen zseniális amit csinált életében. Azóta se találtam olyan különlegesen jó basszert, mint ő. Több mint 23 éve halt meg, még tervbe se voltam akkor...de ez a tudás...áhh. Hallgassátok ennyi.
-
-
#133 Mondtam hogy hallgattam régebben Xentrixet...de ez a szám kiemelkedik...bocsánat nem szám, hanem cover...de áhh hatalmas GHOSTBUSTEEEERS!!
-
#132 Nem mai felvétel...
-
#131 -
spiczi91 #130
-
#129 2009.12.12. NAGYKANIZSA Kodály Zoltán Műv.Ház
Aki tud menjen el. MOBY DICK KONCERT! -
-
#127 élvezd ki..még pár év, és a fogaiddal együtt kihullik majd
kopasz és fogatlan öreg rocker leszel
én meg csak egyre fiatalabb..és fiatalabb..
thrash forever -
#126 höhö hétvégi buli pesten, amúgy meg nem kedvenc hanem A legjobb klippek :D. Thrash cuccot nem :D. Viszont megint hosszabb a hajam xD. -
#125 ha így folytatod dave, lassan át is nevezheted a totyikot
kedvenc thrash klippjeimre
amúgy üdv. újra itthon. merre tekeregtél
..és ami még fontosabb, hogy vásároltál-é valami jó kis
thrash újdonságot mostanság -
Hmmm nem sejtettem hogy ennyi klipje van a Moby Dicknek.. -
#123 -
#122 Thrash A-tól Zig...sok hiányossággal
-
#121 Na jó legyen magyar
SÜTI -
#120 Na látszik nem voltam itthon pár napig!
NESZTEK REGGELI MELLÉ! :))) -
Rotcsa #119 -
Egy kis KHACAGNI VALÓ! Nagyon fasza Téma.. -
#117 kösz. bár a metallicát nehéz rangsorolni, mert egyesek xerint speed, mások heavy-nek titulálják, de volt aki thrash-ként emlegette..
mindegy. a lényeg: ha sokat járkálok errefelé, még megkedvelem ezt a műfajt is -
#116 A 91-es moszkvai Creeping Death is ide tartozik, az is valami eszméletlen jól lett előadva. -
#115 Várjál van még
-
#114 Kérésed számomra parancs :D. Egy kis Metallica???
-
#113 helyes. akkor most mutathatsz is egy jó kis videót
valami jó kis thrash-t, hogy megint 20 évesnek érezhessem magam -
#112 megengedem xD. -
#111 használod vagy sem: nekem akkor is bazsi maradsz nyíregyről
rock'n'roll -
#110 Nem használom a Balázst :D De azért nincs mit xD. -
#109 mintha csak magamat látnám
kösz bazsi, ez jól esett.. -
#108 xDDD. Ne aggódj nem vagy egyedül, ismerek én is nagy rocker öregeket, akiknek úgy szintén fája szívük a gyermekik ízlése miatt :D...viszont mutatok valamit!!
És ő biza magyar :). (Sub Zero zenekar) -
#107 ..ha addig nem porladnak szét a legtöbb már 20 éves -
#106 ..ezek csak a gyáriak.. a többi "másolt"..
egynémelyik full hallgathatatlan minőségben..
volt még egy amit naon sajnálok a borítója miatt,
de még pesten elkunyizták tőlem..
úgy tudom az nagy ritkaság volt, egy rothadó koponya volt az
elején, aminek az egyik szeme éppen folyik kifelé
elég guszta volt, de sajna az előadóra már nem emléxem..
na ja, azok a régi szép idők..
csajom is vót, fogam is vót
most van egy asszony, aki kiveri a fogaimat ha csavargok,
és pár kölök, aki nyomja a fülembe a christina aguilerát,
vagy ki a tkm-et