985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#185 csak azért mert már régen volt bejegyzés...
amúgy jön a Megadeth is Jún. 20.-án. Metallica után. -
#184 -
#183 -
#182 Ez se rossz srácok, ezt is linkelhettétek volna amikor a Lélekhullást is :).
-
#181 Na a Thrash 4es (Anthrax, Metallica, Megadeth, Slayer) biztosan össze találkozik 2er is ez éven, Európában még pedig Varsóban (Jún. 16.) és Prágában (Jún. 19.). -
#180 -
spiczi91 #179 -
bcrics #178 dettitől hallottam rólatok ..és kibasszottul tetszetős muztsikát nyomtok;)
így tovább.
azért ritkán kap vki a koncertek után agyrázkódást,,beyond-on összejöttt a lánynak:D -
#177 Aaaazta, de dúrva. -
#176 Hát itt egy kis info :S -
#175 Irigyellek érte!
De Én oda már öreg vagyok.
Vagy sima dühöngő lesz belőle, vagy vmelyik ülő "páholy".
Az biztos, hogy az igazi adrenalin bomba az ott lesz, na meg a sör; gitárpengetők; dobütők; sör ésatöbbi...
Egyelőre (vagy folyamatosan?! :) még csődben vagyok, januárban talán összejön némi lóvé és akkor jegyvásárlás. -
#174 MÁr meg van a jegyem, Front Stage jegy szóval én első sorban fogom zúzni meg vagy 10-15 ismerős Metallica topicos. A Front Stage jegyek ha jól tudom lassan elfogynak. -
#173 METALLICA Péntek, 14. Máj 2010, 20:00 Puskás Ferenc Stadion Budapest, Magyarország
Jegyárak: 10-20ezer magyar pénz
Kötelező, nem?!
-
#172 megnéztem a honlapot.. bár csak rövid idézet volt feró bátyánktól, de valszeg hallgattam azt a műsort is (akárcsak a többit)
..és ahogy kutakodtam, rábukkantam arra a nótára is, amire eredetileg is gondoltam.. bár ott elég xar minőségben szól, maga a zene még ma is nagy kedvencem..újra kis pöcsösnek éreztem magam, míg hallgattam
szóval amire gondoltam: without leg 1988-ból
nekem innentől számít a beyond -
paradeso #171 Jól emlékszel, ha a Beyondról beszélsz:) Ha újból akarod hallani Ferót, akkor itt van:
http://www.beyond.hu
mp3 menű és alul, a "Beyond -End of Civilization demo 1991 " résznél a "Nagy Feró mogdta". -
#170 -
#169 egész kellemes lazítós zene
amikor valaki full felbaxxa az agyamat, feszültség levezetőnek kiváló meglehet, hogy én örexem már, és rosszul emléxek, de mintha hallottam volna ezt a bandát nagy feró garázsában (rádió vagy kazi). asszem egyszer régen... -
#168 Örülök neki, keveset hallani de ami van az jó! -
#167 Tudom, csak az alábbi klip nézése közben dobta be a jútyúb és akkor nagyon ráizgultam a The Bedlam-ra. 1ébként az Inside Ash albumuk '94-es. Kik is voltak és milyen zenével is próbálkoztam Mo-on?! Viszont úgy olvastam, hogy a Bedlam újra összeáll. Láttam pár jútyúb videót. Igen, nem trash de Én lexarom, mert zeneileg kúrvajó. -
#166 Ez inkább egy nagyon jó Heavy banda mint Thrash, de nem ügyetlenek a műfajba, kár hogy ilyen keveset hallani tiszta jó Magyar Metálról... -
#165 Ja még valami! :)
-
#164 A lényeg meg van .
Gondolom te lennél a front ember + ritmus + vokál. Szóval kicsit Blackesnek érzem a hangot, viszont a solosotok nagyon jól tolja, picit gyorsul még de tényleg nem sokkal akkor levertek minden thrashert a lábukról azt hiszem. A legjobb hogy van fantázia bennetek, dobosotokban van erő és sebesség! Bassussal sincs gond úgyhogy csak így tovább :). Koncert infok jöhetnek ezerrel ide! De minden más is! :). Köszi hogy megtaláltál minket :) (Nekem legalább is nagy öröm Magyar Thrashereket látni, ebbe a hulladék világban). :) -
#163 Nah, csak fél 3-ig kellett bújnom a gúglit és meglett a kincs. Wow!
Már hallgatom is. Mekkora egy zene! -
#162 Itt... még van róluk infó. :)
-
Vkinek nincs meg a Bedlam-tól az Inside Ash album?!?!
Szerintem keggyetlen profi zene! -
paradeso #160 Hát nem nagyon sikerült:) -
paradeso #159 Ehun a bandám, a Beyond. Itt az első jóminőségű klipünk:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-5OgoBeAzUk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-5OgoBeAzUk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Ha nem sikerülne az embed kód, akkor itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=-5OgoBeAzUk
P. -
#158 "a metált bírod?"
nem naon hallgatok metált. néha egy kis slayer, vagy megadeth, esetleg egy kis kreator, vagy sodom..de semmi komoly
mikor meg olyanom van, stílust váltok..
oszt jöhet egy kis sepultura is -
#157 inkább a "ha velem gecózól, viseld a következményeket" effektus.. -
#156 Szar olvasni, remélem a kocsiban azért dübörög a metál! :) -
#155 Háhááá....:D. Fúúúú azt a rohadt...:D. Igen...a fagyi mindig visszanyal effektus... :D. -
#154 beyoncé, shakira hogy más fost hirtelen ne is említsek
ritkán vaok itthon, sok az üzleti út.. -
#153 ne is mondd..régi sztori, de azért elmesélem:
valahol az egyetem és az általános sutyi közt jártam, amikor megjelent a moby dick: ugass kutya! albuma..ezen időtájt futottam a thrash-er barátnőmmel (ha érdekel, egyszer elmesélhetem hogyan is és miért is jöttünk össze) szóval, rádumált hogy vegyem meg neki, mert "tutkó kis banda és franyón nyomják.." bele voltam zúgva, mit tehettem: megvettem..
(egy heti st.moritz-omról mondtam le miatta) onnantól fogva egy hétig ezt kellett hallgatnom, s ezen kényszerűségből fakadva úgy mexoktam, hogy a végén már kívülről fújtam a szövegét az összes dalnak..
egy nap bevittem a sutyerákba, oszt volt egy kedves antipatikus kolléga, aki volt oly kedves kölcsönkérni tőlem, miután meglátta a walkmanomban (most lebuktam wazze, hogy milyen zenéket hallgattam akkoriban) egy szó, mint száz: (és most jön a poén) úgy adta vissza, hogy szétbontotta a kazit, kivette az eredeti szalagot (ami úgy 45 perc körüli volt sac/kb..) és betett helyette valami hulladék agyonhallgatott 90 perces szalagot, amire felvette az albumot, valami gagyi piaci kétkazettás magnóval
már amikor visszaadta, akkor tudtam hogy átbaxxta a fejem (a kis köcsög) de akkor nem tettem semmit.. a bosszú mindíg akkor édes, ha már nem is várják azon szemeszter végén büszkén mutogatta körbe a fotót a csajáról, meg a kislányáról..gondolom, hogy mondanom sem kell, valójában ki a gyerek apja..segítek: nem ő
ez ugrott be a mobyról..
a depresszió ha divatzene, ha nem, akkor is jó (némelyik száma)..hogy mást hirtelen ne is említsek itt van pl. a nirvava. náluk kevés naobb divatbanda volt, de (mégha te nem is csíped) qrva jól nyomták akkoriban..persze közel sem olyan jól mint a sepultura, de azért.. -
#152 Mi újság öreg, rég láttalak :). Family még mindig csiri csáré zenére bukik? :) -
#151 hát elég durva dolog a depressziót a metallicához viszonyítani..
..ami azt illeti a metallica mindíg is mérföldkő volt több száz (vagy ezer) banda szemében. nekem annyira nem nagy kedvenc, de mindenképpen becsülendő amit és ahogy művelgetnek, zenélgetnek
..de persze amint áteveznek thrash-be, én leszek az 1. számú metallica fan
jah, ugyanez vonatkozik a depresszióra is -
#150 Na mi van magukra találtak? Mintha valami Thrash félét hallanék!
-
#149 -
#148 THRASH TILL DEATH!
-
#147 jah, olyannyira, hogy egy csomó gitártémát meg dobtémát nyúltak tőlük :D -
#146 Mint minden más 90es években alakult metál bandára :). Amúgy a Depit nem bírom..divat zene lett...úgy mint a TCS. Ráadásul többség szar. Magyarországon legjobban mindig is a Mobyt szerettem.