985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
#265 Még egy Testament se ártana oda. -
#264 Thrash feszt: Bécsben is lesz December 3.án.
Fellépők:
-
#263 Azigen, rohadt németeknél ebay, meg hasonló helyeken 25 euro a pk. Románoknak olcsóbban szállítanak.
Ez így nagyon megéri. -
#262 2,5 font -
#261 Postaköltség mennyi? -
#260 Na nekem hétfőn megjött már amúgy a cucc :). Isteni ez az egész :). Gyűjteményem 3 albummal fog gyarapodni legközelebb. Összesen 8000 HUFba fog kerülni (Kill em all, Ride the lightning, Master of Puppets). -
#259 Kár hogy angol könyv! GET THRASHED! -
#258 And Justice for All is van, meg minden.
Motörhead-ből leginkább újabb kiadású cdk vannak. Pedig tőlük nagyon jó lenne megszerezni a japán import cd-ket. Digitálisan megvan, de az nem ugyan az, mint amikor a polcomon van:) -
#257 Jaja minden szart de hogy Kill Em All albumot...vágod....de nem csak azt Slayer, Megadeth, Anthrax (ami jövőhéten már itt is lesz) Összes Metallica CD DVD Minden! Innen veszem majd meg szerintem ha kiadnak Sonisphere DVDt. Tuti kapható lesz. De egy csomó más Thrash banda albuma is rendelhető, BESZARÁS! -
#256 Még játékot is megéri onnan venni. -
#255 Ezt mindenképp be kell majd szereznem. -
#254 Ha ennyivel olcsóbb, én akár két hetet is várok. Itthoni 1 album áráért veszek majdnem 3-at. -
#253 Ami csak tetszik, de vágod öcsém. Angliából egy szaros kis szigetről ami Franciaországhoz amúgy jóval közelebb van, ide szállítják repülővel olcsóbban mintha itthon vennéd és a GLS kihozná. Igaz hogy ez 5-7 munkanap mire ideér, de ki nem szarja le ha 5-6 ezerrel olcsóbban szerzed be? Sőt nem is találtam eladó bontatlan Kill Em All albumot. -
#252 Amint lesz bankkártyám, a Pantera albumot fogom majd megvenni, ami nemsokára megjelenik.
Meg jó lenne pár Motörhead album, a japán verziók, soksok bónuszszámmal mind. Igaz az nem trash, de nélkülük nincsen Metallica sem, ahogy a rolling stone magazin írta:) -
#251 Emberek Spiczi úrral (aki küldte nekem a linket) találtunk egy oldalt. hmv.com címen. Ez egy angol vásárlási oldal, mindenféle szír szart lehet venni, és nem is annyira szírszart. Ilyen pl a Thrash albumok. Akinek hiányoznának a gyűjteményéből eredeti Metallica, Slayer vagy bármilyen album, Angliából légipostán postai szállítással orzságon belül egy Kill Em all cd 2650Ft.
még egyszer rendesen linkben. EZ AZ! Böngésszetek, én már vettem egy Anthrax válogatás dupla Cd-t. -
#250 THRASH HARD!
Jó böngészést! -
Probatbicol #249 Köszi, tényleg zseni volt, ráadásul életművész is, ő tényleg csavargott a világban és megjárta a légiót is.
A kedvenc idézetem tőle (bocs az offért, csak azért merem mert tudom, hogy a metálosok általában nyitottabbak az átlagnál):
"Már nem is ér váratlanul, hogy Nedda kilép a kapun, és beszáll az autóba. És attól sem haltam meg, hogy káprázatos estélyi ruhában van, belépőjéről derékig lógnak a legértékesebb cobolyszőrmék.
És az elzúgó túrakocsiban ott ült mellette egy nagyon előkelő ősz férfi. És ez mindenekfelett a legborzasztóbb volt. Ha egy nő hazudik, csal, bűnöző, gyilkos, tébolyult, züllött, még nem a legrosszabb.
Hát akkor mi a legrosszabb?
Ha mást szeret! Az a legrosszabb!
Azt nem lehet kibírni. Az elviselhetetlen. Az befejezett kín, mint a halál. Nincs kiengesztelés!
Mert mást szeretni nem bűn, tehát megbocsáthatatlan."
-
#248 az ízlésedhez csak gratulálni tudok hawer
thrash metál, s ha jól látom: p. howard..
zseni volt a csávó a maga korában, hogy álnév mögé rejtette a nevét
(akárcsak mi magunk)
s ide a bökőt, hogy ha akkoriban létezett volna thrash metál,
a cimbi az első sorban csápolt volna velünk
tudod miért
hát hogy rejtőzködjön -
#247 Igazi Underground metál. 1982ben alakult a Hirax 89ben feloszlottak, majd 2000ben újra visszatértek. Amikor először láttam őket hát brutális volt. Sose gondoltam volna hogy lehetséges hogy fekete Thrashert lássak valaha az univerzumba. Nem a legjobb énekes, de a zenekar igazán ütős és ezért kedvelem őket. -
#246 Basszus,fekete rockzenészt még nem is láttam(kiv. Lloyd Grant),főként nem thrashert:-)Nagy zene! -
#245 -
#244 Reménykedjünk! -
rozitomi #243 Azt olvastam a hardrock.hu-n, hogy a BIG4 koncerteknek lesz folytatása!! -
#242 Hetek óta nem megy ki a fejemből :)
Metallica nyomathatná a St. Anger albumot koncerteken ha ilyen jól el tudják nyomni a Franticet...(Modern Thrash, vagy az új hullám része kinek hogy tetszik).
-
#241 PICSÁBA megint kimaradunk ebből, év Thrash metál koncert sorozata 2010!!! Legközelebb Bécs és Prága mint helyszín. -
#240 Azoknak akik imádják a sört!
-
#239 Mustain hangja... hát ez undorító, ilyen rosszul énekelni még nem hallottam.
Mint valami 70 éves öregember néha helyre rázódik aztán kész...Hát a kedvenc számom az In my darkest hour, de kín végig hallgatni...You're ÁÁÁÁÁJZ....úúú na mind1.
-
#238 Uraim Hölgyeim a Sonisphere-t meglehet találni DVD minőségben az isohunt pont com nevű torrent oldalon The Big 4 néven. Tessék leszedni mert isten király! -
spiczi91 #237 Na akkor ---- Anthrax -
spiczi91 #236 -
Probatbicol #235 Természetesen úgy van ahogy mondod, de akinek lesz ilyenre lehetősége próbálja ki feltétlen a mozit is, bitang jól meg tud szólalni, én májusban kint voltam a Metallicán, sajnos elég messzire a színpadtól, úgyhogy most megnéztem, hogy min is voltam valójában :) -
#234 Ez olyan mint F1 et nézni élőben vagy TVben.
TVben mindent látsz semmiről nem maradsz le, viszont élőben teljesen más érzésekkel vagy, de biztos tudod mire gondolok, ettől független én is megnéztem volna ha nem 260 kmet kéne utaznom érte + jegy amire nem volt most keret. -
spiczi91 #233 Sajnos Slayerék csak a fotóra álltak be. -
Probatbicol #232 Ez az együtt játszás egyébként nem volt se a lengyeleknél, se a cseheknél, ez kifejezetten a közvetítés, meg a dvd kedvéért volt itt, mert hogy az is lesz. -
Probatbicol #231 Hidd el elég élő volt így is a hangulata. Volt is headbang, taps éljenzés a moziban is. Végül is csak az a különbség, a helyszínhez képest, hogy jobban láttam, tökéletes volt a hangzás, nem áztam szarrá, és senki sem kente rám a testnedveit :)). -
spiczi91 #230 Hálistennek Szegedre rakták, ahová még véletlenül sem tudtam eljutni... -
#229 Na de én élőre gondoltam :). Van neten már moziból felvett anyag is erről a számról. hosszabb és jobb is a minőség.
Amúgy még Csehek, Lengyelek, Románok láthatták/láthatják. -
Probatbicol #228 Ezt nem csak a bulgárok látták, hanem a fél világ is, többek között én is a moziban. Mocsok jó volt. -
#227 Na de ha rákészültetek...
BASZÓDJON MEG SZÓFIA! :'( Makker Bulgárok há leszopom magam esküszöm ....
EZ MI??? HETFIELD MUSTAIN MELLETT??????
megint csak kösz Spiczi -
#226 Pár Thrash vidi újfent. Moby Dick + Peace Sells but who's singing??? (Scott Ian) (KÖSZI SPICZI)